Pääsiäispyhät ovat jo hiljalleen takana ja meillä pääsiäistä vietettiin rauhallisissa merkeissä kotona ja naapurissa kyläillessä.
Pääsiäissunnuntaina nautimme pitkän ja hitaan brunssin kaikilla herkuilla.
Easter Holidays are almost behind us and we spent our Easter peacefully at home and visiting our neighbors, that's all.
On Easter Sunday we enjoyed long and slow Easter Brunch with all the goodies.
Eggs benedict with rye bread, avocado, garlic paste and pomegranate seeds.
Uppomunat ruisleivällä, valkosipulilevitteellä, avokadolla ja granaattiomenan siemenillä.
We just love passion fruits and this weekend they were extra cheap at local supermarket.
Only 4.99euros/kg.
Me rakastetaan passion-hedelmiä ja tänä viikonloppuna ne olivat huippuhalpoja lähimarketissa.
Vain 4.99 euroa/kg.
Flea market finds ended on the Easter Brunch table setting .
Kirpparilöydöt pääsivät esille brunssikattaukseen.
For a dessert I made some simple meringues (from a store) with soy yoghurt, fresh raspberries and mint.
Jälkkäriksi tein marenkeja (kaupan) soijajogurtilla, puutarhavadelmilla ja mintun lehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti