2012-04-11

Hurry Curry & The Liffeys


Yllättäen kaiken kävelyn aikana miehelle iski jano. Jano, jota ei vesi korjaa.

All the sudden during all the walking my husband got thirsty. That kind of thirst that you cannot fix with water.


Lasi Kilkennyä pelasti onneksi vakavan tilanteen... ;-)

A glass of Kilkenny saved the serious situation... ;-)


Tämä englantilaistyylinen pubi sijaitsi sekin Gamla Stanissa. The Liffeys sijaitsee keskellä kaikkea vilinää ja alkoi jo olemaan iltapäivästä täynnä ihmisiä - sillä futispeli oli alkamaisillaan.

This English style pub was also in Gamla Stan. The Liffeys is located right in the middle of everything and started to fill up in the afternoon - football game was about to start.Tukholmassa on runsaasti etnisiä ruokapaikkoja ja ihan keskustasta löysimme edullisen ja hyvän intialaisen ravintolan - Hurry Curryn. Nimi ei ehkä lupaa hyvää, mutta paikka oli positiivinen yllätys. Sijaitsee aivan Hötorgetin kupeessa Slöjdgatanilla.

There are many nice ethnic restaurants in Stockhom and in city central we found one cheap and very nice Indian restaurant - Hurry Curry. Name doesn't perhaps sound too promising, but this place was a positive suprise. It is located right next to Hötorget ad Slöjdgatan.Paikka on pieni, mutta tunnelma muistuttaa (musiikkia myöten) Intiasta.

This place is small but the atmosphere (including the music they play there) reminds one of India.

Ruoka tuli nopeasti ja oli tosi maittavaa. Sopivasti tulista currykanaa, riisiä ja raitaa - sekä raikas salaatti, jossa siinäkin ripaus intialaista mausteisuutta. Eikä hintakaan huimannut, lasku kahdesta annoksesta oli euroiksi muutettuna alle 20 euroa.


Food came to us fast and was very tasty. Perfectly spicy curry chicken, rice and raita sauce - and also fresh salad, which had a hint of Indian spices in the taste. And the price was not too high, the bill for two portions when converted in euros was under 20 euros.

11 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Ah,Liffeystä tulee ikävä Irlantiin <3
ja tuosta ruuasta äsken katsomani elokuva ;-) siinä curry-ruuat olivat liikaa joillekin englantilaisille :-)

Teillä taisi olla ihan mukava matka kahdestaankin? ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Ai niin, se Irlanti ;-) Mulle jäi vähän epäselväksi, et oliko tää The Liffeys englantilaistyylinen vai irlantilaistyylinen pubi. Nyt oletan heti, että taisi olla irlantilainen...

Kuin voi olla kellekään curryruoat liikaa? Parasta ruokaa maailmassa mun mielestä ainaskiin!

Siis joo, matka oli tosi rentouttava ja oli kiva kiertää Tukholmaa pitkän tauon jälkeen kaksistaan. Oli kuin oltais tultu ihan uuteen kaupunkiin - kaikki tuntui uudelta ja erilaiselta ;-) Niin ja saatiin tosiaan herkutella ja viettää vähän aikuisten aikaa, joka on siis ihan uutta meille, kun aina reissataan perheenä. Mikä siis on sekin aina tosi kivaa. Mutta oli kyllä mukava kokea tällainen ihan vain aikuisten matkakin pitkästä aikaa.

Tuija N. kirjoitti...

Viitsiskö sitä edes enää mainita, että ihania kuvia... taas kerran. Tämmoinen käytännön asia tuli mieleeni, että kun valokuvaat liikkeissä ja ravintoloissa, kysytkö aina ensin lupaa kuvaamiselle vai annatko vain "palaa"?
Mä en ikinä kehtaa kuvata missään, tai joskus olen jonkun napsasun ottanut "hätäisesti salaa" ja sitten ne ovat yleensä epäonnituneen tärähtäneitä tms.

Anne-Marie kirjoitti...

Enpä osaa äkkiseltään sanoa olenaista eroa irkkupubin tai englantilaisen pubin välillä.
Tuli vaan tuosta nimestä mieleen Dublin,jonka "halkaisee" Liffey joki ;-)

Kesäkukka kirjoitti...

Taidettiin syksyn reissulla poiketa samassa pubissa ;), samasta syystä.

Oi, intialainen on mun suosikki ruokaa! Ja tuo annos näyttää hyvälle!

Kamomilla kirjoitti...

Ihanan nälköistä, olen tässä ihastellut matkakuviasi, ja tuli kyllä Tukholmaan kova kaipuu!

Anonyymi kirjoitti...

Tukholma on ihana kaupunki! Jospa itsekin pääsisi sinne pian aikuisseurassa :)
Hurry Curry on muuten Indiskan omistama ravintola!! Harmi, ettei sitä vielä löydy Suomesta.

t. Minttis

Sari kirjoitti...

Hei Tuija. Ja kiitos, aika paljon tuli taas kuvattua ja kivoja paikkoja tuli nähtyä. Pyydän kyllä pääosin aina luvan kuvaamiselle. Jos sit taas kuvaan ruoka-annoksia, joita syön, en välttämättä pyydä siihen lupaa.

Kuvauspyyntöihin vastataan yleensä aina myönteisesti ja moni on vaan iloinen siitä, että saa ns. ilmaista mainosta blogissani ;-)

Hei Anne-Marie. Mähän en siis tiedä Irlannista juurikaan mitään, joten en edes tiennyt tosta Liffey joesta... :-( Olisi ehkä aika korjata tilanne ja suunnata Irlantiin. Tai noh, kun pääsis edes sinne Skotlantiin. Jostain olis hyvä alkaa...

Hei Kesäkukka. Haa, siis pubiin on suunnanneet teidänkin jalkanne. Mahtoiko matkaseurana olla sinullakin janoinen matkakumppani eli mies... :-)

Intialainen ruoka on yksi minunkin suosikeista ja tuo ruoka oli siis TOSI hyvää!

Hei Kamomilla ja kiitos. Kyllä oltais mekin viihdytty Tukholmassa vaikkas pidempäänkin, niin paljon oli kaikkea kivaa kahvilaa, putiikkia ja muuta katseltavaa ja ihmeteltävää. Fotografiskasta puhumattakaan ;-)

Hei Minttis. Toivottavasti pääset Tukholmaan pian sinäkin ;-) Ihan tosi, onko Hurry Curry Indiskan omistama, sitä en tiennyt. Voi että, tässähän voi olla pienet mahkut siihen, että Hurry Curry rantautuu ehkä tänne Suomeenkin jossain vaiheessa. Tykättiin tosi paljon paikasta ja sen tunnelmasta - niin ja tietty ruoasta!

Riikka kirjoitti...

lurps mitä ruokakuvia !

Anne kirjoitti...

Ihania lomakuvia!:)

Sari kirjoitti...

Kiitos Riikka ja Anne. Ja mukavaa viikonloppua teille!