2012-04-10

Sirlig & Krabat


Tässä lupaamiani kuvia muutamasta kivasta putiikista. Ensimmäisenä Sirlig, pieni sisustusliike Gamla Stanissa, joka oli pullollaan kaikenlaista kiinnostavaa.

Here are some photos I promised to post of couplse of nice stores. First one is Sirlig, small interior boutique in Gamla Stan, which was filled with all sorts of interesting things.

Liike oli viehättävä ja palvelu ystävällistä. Täältä lähti matkaani yksi kiva juttu, jonka ripustan pian olohuoneemme seinälle... ;-)

The store was charming and service very corteous - one item left with me from this store, will hang it in our family room wall soon... ;-)Gamla Stanissa oli myös ihania lelukauppoja, joista ihastuin erityisesti Krabat-liikkeeseen.

There were lovely toy stores in Gamla Stan and I really liked this Krabat store.


Pitkään tuumailin pupuvalaisinta, mutta kyllä sen sitten lopulta kävin hakemassa - hot pinkkinä.

For long I thought about buying that bunny light fixture, but then after a while went back and bought it - hot pink.Liike oli pullollaan leluja, jopa niin täynnä, etten itse olisi uskaltautunut sinne ainakaan lastenrattaiden kanssa. Ihana liike, jota suosittelen kaikille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille ;-)

The store was so full of toys, even so full, that I myself wouldn't dared to go in with strollers. Lovely store that I can recommend for all children and for grown-ups that still have that little kid hiding inside their hearts ;-)

11 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Onpa kivan näköisiä liikkeitä!
Paljon kaikea katseltavaa!!

Minä lähden päivällä eläkeläisille tarkoitettuun elokuvanäytökseen ;-) Tarkistin kyllä elokuvateatterista,että saa muutkin mennä ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Gamla Stan oli täynnä viehättäviä kahviloita ja putiikkeja. Itse keskusta ei ollut lainkaan niin viihtyisä tavarataloineen ja ihmisvilinöineen.

Mitäs leffaa olet menossa katsomaan? Olet ainakin hyvässä ja turvallisessa seurassa siellä päivänäytöksessä, jos kyseessä on eläkeläisten näytös ;-)

akissfromthepast kirjoitti...

voi jee mikä lelumeri :) puput ja noi jotkut menis mullakin varmaan kassan kautta :D :D

Anne-Marie kirjoitti...

Olipa erilainen kokemus... mietin pitkään uskallanko syödä edes namuja... ;-)
Kävin katsomassa Best Exotic Marigold Hotel..olen vielä aika "sanaton" elokuvan suhteen,mutta sillai erilaisen hyvä ;-)

sanna kirjoitti...

Aivan ihan näköisiä pieniä liikkeitä. Täytyy pistää mieleen jos joskus lähtee reissuun.
Ostitko mitään?

Sari kirjoitti...

Moi Akissfromthepast. Joo, se oli kyllä melkoinen lelumeri. Joukossa oli myös kivaa pientä sisustussälää lastenhuoneeseen. Mukaan tarttui lampun lisäksi kaikkea pientä ;-)

Moi Anne-Marie. Ihan outo elokuva mulle, täytyykin googletella. Jos ei ole edes namuihin uskaltanut kokea, niin kokemushan on tuolloin ollut vahva ;-)

Hei Sanna, joo, niitä piisasi Gamla Stanissa. Ja nää kannattaa kyllä laittaa mieleen. Krabatin lähellä oli myös toinen kiva lelukauppa, Kaleidoskop. Ostin joo tuollaisen pupulampun ja pari Barbababa hahmoa (sellaista pientä), kärpässienikoukun tytön huoneeseen ja pienen koristeskootterin. Ai niin ja ittelle ostin hassun vaaleanpunaisen peurakoristeen. Kaikki sellaisia ihan pieniä juttuja, paitsi tuo lamppu oli vähän isompi.

Anne-Marie kirjoitti...

Namujen syönti liittyi lähinnä ympäröiviin ihmisiin ;-)
Eipä ollut eläkeläisillä mukana namuja,limppareita eikä popcorneja ;-)

Kesäkukka kirjoitti...

Sirlig on kyllä kiva liike, viime syksynä käytiin siellä myös.
Upeita kuvia! Näitä on kiva katsella!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja ahaa. Mä heti ajattelin, että on ollut niin jännittävä leffa, että karkitkin on jääneet väliin... ;-)

Hei Kesäkukka ja kiitos kivasta kommentistasi ;-) Sirlig oli kiva liike ja ylipäätään Gamla Stan pursusi ihania pikkuliikkeitä, joista varmasti miltei jokaiseen olisi voinut pujahtaa. Ihania karkkikauppojakin siellä oli, mutta niitä koetin vältellä.

Riikka kirjoitti...

Kiitos minishoppailufiiliksistä :)
eniten mua kiehtoi tuo eka sisustuskauppa !!! Tuonne pitäisi päästä ystävän kanssa shoppaamaan :) Jos ottaisin miehen matkaan niin muutaman kaupan jälkeen ollaan myrtsinä ja kysytään pitääkö joka rätti kääntää :):):)

Sari kirjoitti...

Hei Riikka ja kiva, jos pääsit kuvien kautta minishoppailureissulle ;-) Tuo sisustusputiikki oli kyllä viehättävä ja yllättävän paljon kaikkea ihanuutta oli mahdutettu melko pieneen liiketilaan.

Hmm, minunkin mies hiukan pyöritteli silmiään, kun shoppasin kyseisestä putiikista metallisen seinätaulun... ;-) Mutta pitää kyllä sanoa, että ihmeen mukavasti päivä meni tuolta kannalta katsottuna, ei tullut juurikaan murinaa. Mut toisaalta, mä en kyllä puikahdellut ihan joka liikkeeseen, kun halusin keskittyä kuvaamiseen...