2012-04-13

Pullapäivä - Bun Day


Muhkeasta taikinasta se kaikki lähtee...

From hefty dough it all starts...
Ja sitten jo pian saadaan maistaa pullaa - kylmän maidon kanssa tottakai. Tällä kertaa korvapuusteja (pikkuneidin lemppareita, joista äiti sai taas isot halit, kun neiti tuli koulusta kotiin. Aina yhtä ihana juttu saada haleja!) Ja joista tuli muuten tällä kertaa ihan huippuisoja. Ja taas tuumailin pullia syödessäni, että ensi kerralla vielä enempi kanelia näihin ;-)

Olen tässä tuumaillut, että voisin tehdä jatkossa postauksia hiukan eri teemoilla eri päivinä. Perjantai voisi olla enempi leivonta/ruokapostauspäivä ja alkuviikkoon voisi sijoittua jotain sisustamista, keskiviikkoon kirpparilöytöjä ja sitä rataa. Oiskohan tässä mitään itua, tuumailen itsekseni tässä...

-----------------------------

And then soon it is time to taste some buns - with cold milk of course. This time they were cinnamon rolls (our little ones favorites and for that I got big hugs when she got home from school. Always so lovely to get hugs!) Which came out giant big this time. And once again I thought that next time more cinnamon in these ;-)

I have thought that what if in the future I would do postings with different themes on different days. Friday could be more like this baking/cooking posting day and beginning of the week more of decorating, Wednesday about flea market finds and so on. Would this make any sense, I wonder here by myself...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauniita, ja nam!

-r-

Tuija N. kirjoitti...

Siis jotenkin pistää omatuntoon... ostin just kaupasta pakastekorvapuusteja tyttären pyynnöstä. Olen NIIIIIN laiska pullataikinan tekijä ja leipoja. Ajattelin ensin, että ostan ekaa kertaa elämässäni valmiin pakastepullataikinan ja teen rahkapullia, mutta eihän siellä typerässä kaupassa ollut niitä taikinoita. Ja olin niin väsy, etten jaksanut lähteä toiseen kauppaan. Joten valmispuusteja. No, tuleehan niistäkin oikea pullantuoksu, kun uunissa paistaa. Mutta nuo sinun pullasi näyttävät niin ihanan syötäviltä!

Riikka kirjoitti...

loistoidea, monipuolisia blogeja on kiva lukea !!! ja nuo pullat näytti niin herkullisille ! en edes muista milloin itse olen tehnyt viimeksi korvapuusteja :(

Mia kirjoitti...

Ihania korvapuusteja! Sattuipa että olen täällä haaveillut pullasta monta päivää. Täytyy vissiin alkaa leipomispuuhiin tai poiketa Ikeassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, tuoksun tuntee tänne asti! Herkullista viikonloppua, t. Laura

Anne-Marie kirjoitti...

Näyttää herkullisilta!
Tein viimeksi kahden litran taikinan (mikähän älynväläys se oli!!) ja koko taikinasta korvapuusteja.Ne on meilläkin lemppareita.Teen aina ne oikeaan voihin ja punaiseen maitoon..;-)
Mutta minun pullat ei ole ikinä noin kauniita,niistä tulee aina sellaisia turbo-isoja!!

Blogista:kaikki otetaan vastaan mitä saadaan ;-) Ihan hyvä idea!

sanna kirjoitti...

Kauniita ja herkullisia kuvia. tuo eri viikonpäivinä eri aiheiden kuvaaminen kuulostaa kivalta jutulta.

Sari kirjoitti...

Hei vaan kaikille ja olipa ylläri huomata täällä näin monta kommenttia! Aamu on mennyt ensi viikon kuvakritiikistä stressatessa ja valokuvatessa, mutta nyt päätin hetkeksi hengähtää ja tulla kurkkaamaan tänne blogin puolelle ;-)

Kiitos r ja juu - maistuivat!

Hei Tuija N. Kyllä mäkin väliin sorrun pakastepuusteihin tai esim. pakastepasteijoihin, joten ei syytä huonoon omatuntoon siellä! Noi omatekoiset korvapuustit ne vaan on niin hyviä, että kyllä sen vaivan jaksaa nähdä, kun tietää, mitä on luvassa. Ja se pullantuoksu on kyllä ihana sivuelementti, joka liittyy leipomiseen ;-)

Kiitos Riikka. Joo, mä tosiaan tuumailin, et jos alkais vähän jaottelemaan noita postauksia järkevämmin jatkossa. Kertoilen sit lisää ja ilmoittelen postauksissa, jos tän muutoksen teen... ;-)

Moi Mia. Kesällä tuutte sitten Suomessa meille pullakaffiille! Jos siis ootte tänne kesällä suuntaamassa - toivomme, että ootte!

Kiitos Laura, pullantuoksu on kyllä ihan paras! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Anne-Marie. Voita mäkin pullataikinassa käytän, mutta punaista maitoa en enää osaa ostaa. Se olisikin varmasti parasta pullatakinaan. Mun pullat tuli tällä kertaa just sopivan kokoisiksi, välillä mullakin kyllä tulee niistä sellaisia jättisuuria. Ja mä täs viel tuumailen tota blogimuutosta - se tois ittellekin vähän jotain uutta tähän bloggailuun.

Hei Sanna ja kiitos. Mä kans mietin, et eri aiheet eri viikonpäivänä voisi tuoda vähän vaihtelua niin teille lukijoille kuin mulle itsellekin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!