2011-08-10

Kissoja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia
Cats and interesting details

Kreikkalaiseen katukuvaan kuuluvat niin usein kauniit ikkunat värikkäine ikkunaluukkuineen sekä kaikki lukuisat kissaraasut. Tämä pieni kissanpentu ihastutti meitä monena iltana hotellimme lähistöllä olevan nahkaliikkeen edustalla. Arvelimme, että nahkaliikkeen omistama pariskunta syötti kissapoloista, sillä se oli selvästi asettunut heidän liikkeensä edustalle (ja välillä sisätiloihinkin) asustamaan.

All the pretty windows and colorful panels and those poor little cats belong to the greek street view. This little kitten made us sigh on many evenings in front of a tiny leather store close to our hotel. We figured that the owners feed this little creature, since it seemed to stay at the same spot, outside (and occasionaly inside) the store every evening.Välimeren kaupungit ovat täynnä niin mielenkiintoisia, kauniita yksityiskohtia, joita voisin jäädä ihailemaan kameroineni vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

Mediterranean cities are full of so interesting and beautiful details which I could easily stay and admire for a long long time with my camera.

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kauniita kuvia! Kissat taitavat kuulua Välimeren kaupunkien katukuvaan:täälläkin niitä on mutta aika hyvin syötetyn näköisiä,esim, viereissä puistossa yksi nuori mies jakaa kissoille kuivaruokaa 2 kertaa päivässä!

Sari kirjoitti...

Kiitos kommentista Yaelian. Niin ne kissat taitavat kuulua Välimeren katukuvaan kaikkialla. Kreetan kissat näyttivät kyllä aika poloisilta. Yhdeltäkin oli toinen silmä sokeutunut ja kyllä ne vaan olivat suureksi osaksi niin kovin laihoja, että välillä pahaa teki :-(

Merja kirjoitti...

Nonnii, olin odotellutkin että kai tänne tulee niitä kuvia :) Kivalta näyttää!

Mari kirjoitti...

Upeita kuvia. Kreikka on ihana maa♥

Anne kirjoitti...

Kivoja reissukuvia! Näitä lomaterveisiä on ollut kiva päästä katsomaan sinun ja muutaman muunkin blogista. Kauneutta kuvien välityksellä, ja näin pääsen myös minä hiukan lomafiiliksiin, vaikka tänä vuonna loma jäikin väliin.

Hei, ja kiva uusi "pink pionies" -tunnarikuva tuolla ylhäällä!

Sari kirjoitti...

Hei Merja ja juu. Täältä näitä nyt pukkaa varmasti ainakin muutaman postauksen verran lisääkin. Kivoja kuvia oli myös sinun blogissasi, kun kävin äsken jo hiukan kurkkailemassa :-)

Kiitos Mari kommentistasi. Kreikka on kyllä kaunis, mutta tähän aikaan vuodesta ehkä himpun verran kuuma paikka lomailla... ;-)

Hei Anne ja kiitos kommentistasi. Lomakuvia nyt näkyykin kivasti useissa eri blogeissa. Itse en ole vuosiin päässyt matkustelemaan Euroopassa, joten oli oikein virkistävää käväistä Kreikassa. Tosin yksi paikka jäi tällä kertaa edelleen väliin, eli Kreikkaankin joutuu vielä ainakin kertaalleen palaamaan. Nimittäin Santorinille.

Tunnarinkin vaihdoin, vaikka bloggeri se taas koetti pistää kampoihin ja sain taistella, jotta sain bannerin näyttämään edes jollain tapaa sellaiselta kuin alunperin ajattelin.

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania kuvia edelleen!
Kissat ovat niin hellyttäviä ja niitä on joka paikassa.

Ihania nuo ikkunaluukut! Minä ihastuin Irlanissa oviin ;-) Siellä kun on kaikenväristä ja kaiken näköisiä piristämässä katua.

Wilhelmiina kirjoitti...

Kauniita kuvia oli vaikka kuinka paljon ja silmä lepää, kiitos näistä että saimme vierailla :)
Mukavaa viikkoa!

Mervi K kirjoitti...

Oih, miten ihania kuvia ja herkullista ruokaa!!! Tässähän ihan alkaa matkakuumetta pukkaamaan... Siitä onkin vierähtänyt aikaa, kun meidän perhe on viimeksi Kreikassa käynyt. Nyt se toteutunee helpommin, kun ollaan asetuttu takaisin tälle mantereelle. Kivaa syksyn alkua teidän perheelle!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Oli päästä kommenttisi livahtamaan huomaamattani ohitse, mutta nyt hoksasin tänne palata, kun olen koko aamun taistellun bloggerin kanssa tuon sivupalkin vuoksi ja kierittänyt hiirtä ylös alas.

Irlantiin haluaisin minäkin päästä, se on varmasti kaunis paikka. Ovissa ja ikkunoissa on jotain erikoista, muistan joskus Meksikossa matkustaessani kuvanneeni hirveän määrän kauniita ovia.

Hei Wilhelmiina ja kiitos kommentistasi. Mukava nähdä täällä myös ihan uusia nimiä kommentoimassa ;-) Tule ihmeessä toistekin, vaikka viime aikoina blogini onkin ollut hiukan hiljainen. Uskon kuitenkin, että siihen tulee pian muutosta.

Moi Mervi K ja kiitos kommentistasi. Kaunista oli Kreikassa ja juuri näin mekin ajattelimme, kun matkaa varasimme. Nyt haluamme reissata Euroopassa, niin kauan olemme täältä pois olleet, että kauhea hinku olisi nähdä eri paikkoja. Ja onnea teille uuteen alkuun täällä koti-Suomessa. Toivottavasti syksy lähtee mukavasti käyntiin ja ainakin fb:stä olen lueskellut, että ihan hyvältä vaikuttaa ;-)