2009-09-06

Pienet enkelit - Little angels

Tämä viikonloppu on vähän pidempi, sillä täällä vietetään ns. Labor Dayta, joten se tarkoittaa, että maanantaina ei ole koulua eikä isukilla työpäivä. Ihan mukavaa, ollaan oltu perheen kesken ja touhuttu kaikenlaista, siis ihan tässä kotona. Olisi kait voitu lähteä johonkin reissuunkin, vaan ei joteskin edes tehnyt mieli. Välillä se on vaan tosi kiva viettää kiireetöntä aikaa kotona.

We have a little bit longer weekend this time, since it is Labor Day weekend. Which is nice, since daddy is not going to work on Monday neither is our little one going to school. It's always nice to have extra days off, even a one single day and we have done a lot of nice things together. I guess we could've also travelled somewhere but this time we didn't even feel like it. Sometimes is just nice to stay at home.


Pikkuneitikin on halunnut ihan omasta tahdosta tehdä Kindergarten-tehtäviä, keväällä ostamistamme tehtäväkirjoista. Meidän pikku-enkelistä on tullut jo niin iso tyttö, että äidillä välillä ihan päässä huimaa.

Our little one wanted to go through her Kindergarten-workbooks, which I bought for her earlier this year. Our little angel is such a big girl already that it makes mommy almost dizzy at times.

Onpahan meidän pikkukoululainenkin saanut heti pienen huilitauon koulutiensä alussa, vaikkakin on tosiaan aika tavalla innokas koululainen. Tässä neiti muuten astelee koulutietään ihan ensimmäistä kertaa, kaksi viikkoa sitten maanantaina.

Now our little school girl has also gotten herself a little break from the school that only started two weeks ago. Even though she is very eager to go to school every morning little break does wonders. Here she is walking to her school for the very first time.

----------------------------

Enkeleistä puheenollen, löysin pari viikkoa sitten aivan ihkuja pikkuenkeleitä kirpparilta, enkä voinut niitä vastustaa. Nämä ovat jotain tiettyä sarjaa, en muista mitä, mutta tosiaankin ihan hirmun suloisia.

Talking about angels, I found couple of very cute little angels from a local garage sale, and couldn't resist them. These are from a certain collector's series, but I don't know which. But I really like them a lot.

Enkelit asustavat vanhempien riippuvien enkeliystäviensä kanssa olohuoneen seinustalla olevan kaapin päällä.

These angels live with two other angel friens in our family room, on top of a chest of drawers.

Eivätkö olekin suloisia!

Aren't they just so cute!

14 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

No sittenhän teillä on oikein mukava pidempi viikonloppu. Aika hellyyttävä tuo pikkukoululainen, kun reppu on melkein samankokoinen kuin tyttö :-)

Edelliseen postaukseen... Tykkään valkoisesta sisustuksessa, mutta vaatteissa suosin pääsääntöisesti mustaa. Joskus saatan ostaa värikkäämpää, mutta turhan usein ne sitten jäävät käyttämättä. Tummanpunainen ja burgundi ovat myös värejä joista tykkään vaatteissani. Aika jännää kuinka sisustusvärini ja vaatevärini ovat täysin toistensa vastakohdat :-)

Niin ja olen joskus ostanut kenkiä kirpparilta, jos ovat olleet suunnilleen käyttämättömät.

Yaelian kirjoitti...

Kiva kun on pidempi viikonloppu! Sä sitten aina onnistut löytämään ihania juttuja kirpparilta,you have a knack for it!

Mari kirjoitti...

Voi kun suloinen kuva pikku tytöstä iso reppu selässä <3 Ihana asetelma teidän olkkarissa! Oikein hyvää vapaa päivää :)

Sari kirjoitti...

Katja, tällainen pitkä viikonloppu tuntuu kyllä tosi kivalta. Pihatöitä tulin juuri tekemästä ja etusormessa ihan hirmuinen mollukkarakko pensaiden repimisestä. En näytä koskaan uskovan, että käyttäisi vain ja pelkästään niitä pensassaksia, pakko vaan koko ajan sormillakin repiä ylimääräistä kasvustoa ja tulos on sitten tässä... Minullekin valkoinen on suht uusi väri vaatetuksessa, sillä en aiemmin halunnut käyttää valkeaa, kun tuntui, että ei mallaa. Mutta nyt on tosiaan jonkun verran tuota valkoista alkanut vaatekaapista löytymään. Mustaa käytän kyllä minäkin, taitaa olla aika monelle tuttu väri vaatetuksessa.

Yaelian, juu, mukavaa saada vähän hengähtää, etenkin tuon perheen pienimmäisen, kun on nyt koulutiellä ja koulupäivät hirmut pitkät. Kirppareiden koluaminen on mulle kyllä aikatavalla mieluista puuhaa ja siit tulee kiva fiilis, jos jotain omannäköistä ja oloista tavaraa, vaatetta tms. asustetta sattuu löytymään. Kai se tämä on mennyt jo vähän veriin ja nykyään osaa kyl heti katsoa, et onks esim. jossain garage salessa mun tyylistä tavaraa vai ei. Paljon on sellaisia kirppiksiä, joista ei tartu käteen mitään, kyllä täälläkin tavaran taso vaihtelee tosi paljon.

Mari, kiitos. Kovasti oli ekana päivänäkin pikkuneiti innoissaan koulutielle lähtemisestä ja nämä ekat viikot on menneet tosi hyvin. Koulupäivät vaan on ihan hirmu pitkiä ja välillä äitinä ihmettelen, et kuin nämä pienet jaksaa olla joka päivä 7:30-15:00 reippaina koulussa. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

Hannele kirjoitti...

Kivat enkelit.

Nina kirjoitti...

"Kotilomat" on kans tosi kivoja. Ihanaa kun ei ole kiirettä minnekkään :-)

Enkelit on kyllä todella suloisia! En ole noita täällä Suomessa nähnytkään.

Mukavaa lomaa!

Sari kirjoitti...

Hei Hannele ja kiitos ;-)

Nina, nimenomaan! Joskus on tosiaan kiva olla ihan vain kotona ;-) Noi enkelit on jotain täkäläistä sarjaa, jonka nimeä en saa päähäni. En mäkään ole näitä nähnyt Suomessa.

Paivi kirjoitti...

Oi miten on pikkuneidin reppu melkein yhtä iso kuin tyttö itse! On ne jotenkin niin hellyttäviä ja samalla reppanoita :)

Tulee mieleen se Abban kaunis biisi "Schoolbag in hand..." (Slipping through my fingers se taitaa nimeltään olla).

Sari kirjoitti...

Päivi, oli se kuule aika hellyttävä näky, kun tuo reppu tosiaan on noin hurjan iso ja tyttö itse mielestään tosi iso, mutta äidin ja isän mielestä kuitenkin niin kovin pieni vielä.

Itse asiassa toi Slipping through my fingers- biisi on yksi mun lempparibiiseistä ja saa aina liikutuksen valtaan. Ja Mamma Mia-leffassakin toi biisi toimi hyvin kyseisessä kohtauksessa. Snif!

Nina kirjoitti...

Kyllä, suloisia ovat uudet enkelisi ja niin kaunis on asetelma, jossa ovat!:)
Mukavia ovat ylimääräiset vapaapäivät ihan kotosallakin ja ihan levon kannalta kannattaa nuo ottaakin.

Reippaalta näyttää pikku koululainen kuvassa. Niin se aika vain vierähtää.

Kurkkailin myös aiempia postauksiasi ja ihailin vierashuoneenne uutta ilmettä. Sänky on ihana ja sen päällä olevat tyynyt oikein sievät.

Paivi kirjoitti...

Sari, tuo biisi oli todella koskettava Mamma Mia!ssa ja sitä tippa linssissä katseli ja toivoi, että omakin äiti-tytär -suhde olisi vielä vuosien päästä yhtä läheinen! Muutaman vuoden päästä sitten meidän neidin koulutietä seuraillaan...

Sari kirjoitti...

Nina, kiitos. Tosi nopeasti nämä kolme päivää hujahtivat ja kaikkea pientä kotihommaa on touhuttu. Juuri paisteltiin itse tehtyä pizzaa ja nami, kun oli maukasta! Meidän pikkukoululainen on tosi reipas ja olen siitä aikas helpottunut, kun jännäsin itse, että kuinka näin pienet jaksaa, kun koulupäivät ovat täällä niin pitkiä.

Ja kiitos vielä kommentista aiempaa postausta koskien. Tuohon sänkyyn mäkin ihastuin jo silloin, kun oli vielä ystävättären käytössä. Voit siis arvata, kuka oli heti puhelin kädessä, kun ystävätär mailaili listaa myytävistä huonekaluista ja bongasin listalta ton sängyn... ;-)

Päivi, ihan sitä samaa minäkin huomasin ajattelevani, kun tuota kohtausta ekan kerran katselin ja biisiä kuuntelin. Mulla soi muuten autossa milteipä aina toi Mamma Mian soundtrack-levy ja kun toi biisi alkaa, on pakko hoilata mukana, ja tippa linssissä tosiaan täälläkin... ;-)

Auli kirjoitti...

Kyynelissä oli pitelemistä itsellänikin, kun katselin Mamma Miaa ja Slipping through my fingers -kappaletta. Mutta parasta on kuitenkin se, että oma tytär on nyt 22 v. ja meillä todellakin on juuri tuollainen lämmin äiti-tytärsuhde. Eli kyllä se vain on mahdollista ihan oikeassakin elämässä eikä vain elokuvissa :)

Sari kirjoitti...

Moi Auli, sanoitus on napakymppi tuossa biisissä! Mä toivon myös, että äiti-tytärsuhde on omallakin kohdalla lämmin ja toimiva myös silloin, kun tytär on samaa ikäluokkaa kuin omasi. Itsellä oli nuoruudessani vaihe, jolloin suhde äitiini ei toiminut oman itsensä etsimisen keskellä, mutta nyt suhteeni äitiin on lämmin ja toverillinen.