2009-09-05

Rakastan valkoista myös vaattehissa -
I love white even in my clothing

Juu, voin kai sanoa, että VALKOINEN on mun ehdoton suosikkivärini, ja se näkyy nykyään myös vaatetuksessa. Aiemmin en kyllä juuri valkoiseen tykännyt pukeutuakaan, kun oli niitä ns. ylimääräisiä kiloja, mutta nyt hiukan kevyempänä uskallan tarttua myös valkoisiin vaatteisiin.

Yes, I guess I could say that WHITE is my most favorite color right now, and it shows in my clothing too. Earlier I didn't really want to buy white clothes due to the fact that I weighted more and white is not the most flattering color, if you have extra weight here and there... But now that I am a little smaller in size, I dare to buy also white clothing.

Tämä valkoinen paita on tällä hetkellä eniten käytössä ja löysin sen Kalifornian matkalta. Harmi vaan, kun tämä valkoinen on niin herkkä lialle. Nytkin huomasin paidan etumuksessa pienen tahran ja sinne suuntasi paituli pyykkikoneeseen.

I use this shirt the most right now and I found this from our California tournee. It's a shame that white color is so sensitive to stains and dirt. Once again I found a tiny spot from this shirt and there it went to the laundry basket.

Tämä paita on Elloksen mallistoa ja löysin tämän jyväskyläläiseltä ulkokirpparilta. Kokeilematta uskalsin tämän ihanuuden ostaa ja on ihan passeli päälle. Pitkähihainen, tosin ohut sellainen, mutta ihan vielä tätä ei voi Teksasissa käyttää... Liian kuuma...

This shirt is bought from a finnish flea market and without even trying it I dared to buy it. And it is just the perfect size for me. It has long sleeves, so I am not able to wear it yet... Weather is just too warm to wear long sleeved shirts...

Ja tämä ihana paituli löytyi täkäläiseltä kirpparilta. Ihan vahingossa löysin tämän erään autotallin kätköistä, juuri kun kyseinen perheenäiti oli jo sulkemaisillaan omaa "puotiaan".

And this one I found from a local garage sale. I accidentally found this beauty from a certain garage, right before the mommy in charge decided to close her "boutique".

Ja esitellään nyt sitten kahdet VALKOISET kengätkin tähän. Vasemmanpuoleiset löytyivät jyväskyläläiseltä ulkokirpparilta ja oikeanpuoleiset täkäläiseltä. Juu, uskallan siis ostaa kenkiäkin käytettynä, mutta vain silloin, jos kengät tosiaan ovat aivan uutta vastaavat ja olleet käytössä vain kerran tai kaksi (kyllä sen näkee). Mitä mieltä sinä olet? Ostatko kenkiä myös käytettynä, vai ainoastaan uusina?

And here are even some of my WHITE shoes. The ones on the left are from a finnish flea market and the other ones from a local flea market. Yes, I also buy used shoes, I don't know if anyone else does this. But if they look nice and if they are only been used couple of times (and believe me, you can see that easily), I don't care. What is your opinion? Do you tend to buy used shoes or do you rather buy new ones?

13 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Valkoinen on kyllä tosi ihana väri,etenkin kesällä.Likaantuu vaan niin helposti..Ihania nuo paitulit!Ja kengät kans.

Sari kirjoitti...

Yaelian, samaa mieltä kanssasi. Ihania, vilpoisia, mutta helposti likaantuvia... Nyt on narulla tuo yksi valkoinen paitulini ja tahra poissa, onneksi!

Mari kirjoitti...

Iltaa! Kivoja vaate- ja kenkälöytöjä. Minäkin saatan ostaa käytettyjä kenkiä jos näyttävät uuden veroisilta. Varsinkin kesäkenkiä olen hankkinut kirppiksiltä, tennareita yms.
*
No ehdottomasti treffataan ensi kesänä! Tuut pienen neitosi kanssa käymään täällä meillä. Asutaan tässä Jyskän ja Vaajakosken rajoilla... Jyväskyläähän tämä nykyään on. Rajahongassa hengailen edelleen paaaljon. Maiju-siskoa ja lapsia käydään moikkaamassa. Palataan siis treffiasiaan sitten lähempänä;)

Sari kirjoitti...

Mari, osa vaatteista on muuten ostettu Sepänaukiolta, josta mut aina kesäisin löytää ystävättären kanssa kirppiskasoja penkomasta... ;-)

Juu, ensi kesänä kyllä ehdottomasti treffaillaan! Harmi, kun ei aiemmin hoksattu olevamme miltei naapureita. Rajahongassa se minäkin vietin nimittäin tytön kanssa miltei koko kesäni ja lenkillä kävin miltei joka aamu kävellen siskosi talon ohitse. Voi äly!

Tilu kirjoitti...

Kyllä minäkin joskus ostelen kenkiä kirpparilta, jos näyttävät uusilta.
Kengänkokoni on 36 ja tätä kokoa löytyy paljon myös kauppojen "poistohyllyiltä" tosi halvalla. Ja kun halvalla saa pitää tietysti ostaa, siitähän on seurauksena hirmuiset kenkämäärät, jotka täyttävät kaapit ja komerot.
Mies välillä ihmettelee, miten joku voi tarvita noin paljon kenkiä, no eihän niitä tarvitsisi kuin ehkä kolmet, mutta tämä kamala hamstrausluonne vaan nitistää järjen.

vanamo kirjoitti...

Voi Sari... mies tuumasi, kun tullaan kotisuomeen, että lämpöä ja aurinkoa tulee ikävä, kun härmässä sataa vettä vaakasuoraan... Niin on juuri nytkin hehheh... Hyvähän meidän on täällä olla, mutta kesä olisi saanut täälläkin kestää piiiiidempään. Lämpöisen mukavia päiviä sinne. Minäkin tykkään valkoisista vaatteista, vaikkeivat pienten lasten äidillä kestäkään koskaan kauaa puhtaina;DDD

Minttumaari kirjoitti...

Kivoja valkoisia löytöjä olet tehnyt :) Kengätkin näyttävät ihan uutukaisilta.

Täällä Suomen vesisateessa luin kateellisena tuota lauseen loppua: "...vielä tätä ei voi Teksasissa käyttää... Liian kuuma..."

PikkuBertta kirjoitti...

Valkoinen on ehdottomasti minunkin värini pukeutumisessa.Töissäkin (päiväkodissa)pidän valkoisia vaatteita:työkaverit ihmettelevät.mutta pesukonehan on sitä varten ,että puhdasta saa.

Minäkin huolin kirppikseltä kenkiä,vähänkäytettyjä.Nuo vas.valkoiset aivan ihanat,huolisin jos vastaan tulisi.

Suvi kirjoitti...

Kauniita valkoisi vaatteita. Ja varmasti sinulle sopii hyvin. Itse en osaa käyttää valkoista ollenkaan, enkä kyllä mitään muitakaan vaaleita värejä. Minulle parasta on musta ja tummenharmaa. Olen ehkä vähän tylsä näitten värien kanssa. Ja ainahan on hyvä jos käytettynä saa jotain ostettua.

Sari kirjoitti...

Tilu, voi onpa sulla pieni kengänkoko! Helpottaa varmaan muuten kenkäostoksissa, kun poistokoreissa on yleensä juuri noita pieniä kokoja. Itsellä kengänkoko on 38-39, eli just se koko, joka on aina lopussa. Kiva kuulla, et muutkin ostaa kenkiä kirppareilta. Myönnän muuten olevani samanlainen kenkähamsteri... ;-)

Vanamo, minäkin toivottelen sinulle aurinkoisia syyspäiviä. Jospa tuo vesisade hellittäisi hiukan, niin saisitte taas nauttia auringosta. Olitteko ulkomailla? Nyt pitää käydä sun blogissa kurkkaamassa. Valkoinen on tosiaan kaunis, mutta hieman arka väri, joten pyykkäämistä riittää.

Minttumaari, noi valkoiset kengät ihastuttivat heti ja oli hyvä tuuri, et sattuivat olemaan just mun kokoa. Kirppareilla kun on niin hajanaisia kokoja tarjolla. No juu, kuumaa on ollut, mutta parina viime päivänä tääl on ollut jo ihan siedettävät kelit ja eilenkin oli aurinko koko päivän pilvessä (se helpottaa, kun aurinko ei porota täydeltä terältä, mä en itse tykkää hirmusti enää yli 30 asteen keleistä, kun täällä toi kuumuus on niin tukalaa).

PikkuBertta, kyllä valkoinen on tosi raikas väri ja jos iho on hiukan päivettynyt, valkoinen käy tosi kauniisti. Saa nähdä sitten, tuleeko valkoista taas talvella välteltyä, kun ihokin on vaaleampi. Minäkin pitäisin valkoisia vaatteita myös päiväkodissa, ja niinkuin sanoit, saahan ne vaatteet aina pestyä. Noi kengät mä tosiaan bongasin ilokseni ihan tavalliselta ulkokirpparilta Suomesta.

Suvi, mutta sulle musta ja harmaa käyvätkin tosi hyvin. Kyllä mäkin itse asiassa käytän vielä paljon mustaa, mutta esim. talvella musta saa näyttämään kalpealta, kun olen vaalea. Ei sun värimaailmasi ole tylsä. Sulle tummana käy kivasti noi mainitsemasi värit! Käytettyjä vaatteita mä suosin, jos ovat hyväkuntoisia. Ainahan se on säästöä, jos vaatteen saa eurolla/taalalla parilla... ;-)

Jutta kirjoitti...

Ihania kaikki valkoiset paitalöytösi. Voisin ota niistä kaikki. Paitsi pitäisi varmaan odotella siihen että pentu kasvaa, tai ainakin että maa jäätyisi. Laitoin nimittäin aamulla valkoisen paidan päälle, mutta kohta se jo piti vaihtaa, kun Mansikki-mutatassu hyppi päälle :)

Sari kirjoitti...

Moi Jutta, valkoinen on ihana, mutta harmillisen arka väri. Arvaa vaan, olenko itsekin saanut hinkata erinäisiä tahroja noista paituleistani, kun 5-veen kanssa touhuillaan ja sitten tulee sitä sotkua, kun en malta olla aina vaihtamatta vaatettakaan vähän käytännöllisempään, vaikka mustaan... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛