2009-09-02

Vieras/työhuone - Guest room/Office

Vierashuonekin on saanut tässä alkusyksyn aikana uuden ilmeen. Seinät olivat ennen oliivinvihreät ja pieni huone tuntui vielä pienemmältä tummien seinien vuoksi. Ei taida olla vaikea arvata, minkä värisiksi ne seinät maalattiin? No valkoisiksi tietty, vaikkakaan ei ihan kirkkaanvalkoisiksi, vaan ns. crisp linen-sävyllä, jota käytimme omassa makuuhuoneessammekin viime vuonna ja jota oli vielä yksi maalipötikkä jäljellä, joten sitä sitten seinään sudimme.

Our guest room has changed quite a bit during these last couple of weeks. The walls used to be olive green and this small room felt so small because of the dark colored walls. And I guess it is no suprise that we decided to paint the walls with white. Well, not pure white but a shade called crisp linen, the same hue we used in our master bedroon about a year ago. We noticed that we still had some of that paint left and so it was easy decision to use that same color.

Huoneeseen astuessa tämä teatraalinen naamio tervehtii heti oven viereisellä seinällä.

When you walk into this room this mask will greet you on the wall next to the door.

Koetin nyt hillitä itseäni seinien täyttämisen suhteen ja laitoin sängyn päälle vain yhden ainukaisen taulun (niin ja tuon toisen naamion... öhm...), jossa komeilevat itse James Dean ja Marilyn Monroe. Leffahöperönä tämä taulu osui silmiini keväisessä garage salessa (täkäläinen pihakirppis) ja pitihän se sitten heti itselle ostaa, vaikken ihan ollut edes varma, mihin taulun sijoittaisin. Mutta löysi sitten paikkansa täältä, vierashuoneesta.

Valkoisen sängyn ostin ystävättäreltä, joka muutti perheineen takaisin Suomeen eikä halunnut ottaa sänkyä mukaansa. Sänky on Ikean mallistoa ja tykkään siitä kyllä ihan hirmusti!

I tried to limit myself not to put too many wall hangings in this room and I only put this one larger art work (and yet another mask... öhm..) above the bed. Being a movie freak this picture of James Dean and Marilyn Monroe caught my eye on a local garage sale last spring and I just had to have it, even though I really didn't know where to place it at that moment. But now it found its place, in our guest room.

I bought the daybed from my friend who moved back to Finland with her family. It is from Ikea and I really, really like it!

Sängyn päältä löytyy erinäisiä tyynyjä, jotka kaikki löytöjä paikallisilta garage saleilta, samoin kuin päiväpeittokin.

On top of the bed are several pillows and they are all finds from local garage sales, as well as the bed cover.

Enkelinsiivet matkasivat mukanamme Suomesta. Ne löytyivät Oulun kupeessa olevasta Zeppelin-ostoskeskuksesta.

These cute angel wings traveled with us from Finland. We found these from a little mall near Oulu.

Sängyn vieressä olevasta hyllyköstä löytyy vauvakuva pikkuneidistämme ja kivat enkelikyntteliköt, jotka löysin Tiimarin alehyllystä ja taisivat maksaa 10 centtiä kappale... ;-) Seppele on ostettu jyväskyläläiseltä ulkokirpparilta ja lamppu on hankittu jo vuosia sitten täkäläisestä sisustusliikkeestä, arvatenkin alehyllystä, miehen bongaamana... ;-)

Next to the daybed we have a little shelfing unit and on top of it there is this old photo of our daughter and two lovely angel candle holders that I found from a finnish store, I think they cost something like 10 cents a piece... ;-) That little wreath is from a finnish flea market and the table lamp is from a local design store, from a discount table, found by my husband... ;-)

Huoneesta puuttuu vielä verhotanko, ja sitä on tässä nyt pohdittu jo useamman päivän ajan. Siellä nämä kaksi verhotankoa ovat nyt sitten keskellä lattiaa, mutta kun ei saa päätettyä. Että tummaaako ja kiekuraa, vaiko vaaleampaa ja pyörempää.

This room doesn't have curtain rods yet and we have really tried to decice that which one of these would work for the little window. It is so hard to decide, should we go with the darker shade and a little bit more curvy shape or the lighter color and more round shape.

Tämä taulukin odottaa vielä seinälle asennusta. Eli kesken on vähän vielä hommelit tässä huoneessa. Tämä taulu esittää perhettämme ja paikallinen taiteilija piirteli näitä hauskasti oivallettuja selkäsuuntaan tehtyjä muotokuvia muutama vuosi sitten veloituksetta asukkaiden iloksi. Minusta tämä on kyllä tosi mainio työ ja pääsee heti kunniapaikalle työpöydän päälle.

This artwork is also waiting to get on the wall. So as you see this room is not quite finished yet. This drawing is actually made by a local artist who had this funny idea to do portraits like this, our backs towards her. She was generous enough to make these for free for the enjoyment of the people living in our small town and being present at one little happening that took place couple of years ago.

----------------------------------

Mutta nyt taidan mennä etsimään jääkaapista pientä purtavaa ja kohta onkin taas aika lähteä hakemaan pikkuneitiä koulusta. Hyvin on muuten koulu lähtenyt käyntiin ja meidän perheessä on niin innokas koululainen, että hyvä kun tyttöraasu ennättää (tai paremminkin malttaa) aamupalansa syödä, kun on jo ovella kyselemässä reppu selässään, että jokos lähdetään?

But now it's time to get to the kitchen and try to find something decent from the fridge to eat as a light lunch. Then it's almost time to get our daughter from the school. She has had very nice first weeks at Kindergarten and is so eager to go to school that she barely has time (or should I say patience) to finish her breakfast and there she already is hanging on the door knob and asking that could we go already!

331 kommenttia:

1 – 200 / 331   Uudempi›   Uusin»
Sooloilija kirjoitti...

Upeita löytöjä olet tehnyt, ja lähes kaikki garage saleista! Oi kun olisi täälläkin sellaisia!

Tuo Dean-Marilyn taulu on harmooninen ja kaunis. Minulla on siitä kuvatiedostoissani kuva, ja siinä ruusu on hennon punainen, vaikka muuten kuva on musta-valkoinen. Vielä en ole kuvaa blogissani käyttänyt..

Valkoinen hallitsee kotianne, se on raikasta ja ihanaa!

Yaelian kirjoitti...

Ihanan raikkaan ja romanttisen näköinen työ/vierashuone,ja kuten Sooloilijakin tuolla mainitsi,upeita löytöjä!

KIva kun pikkukoululainen on niin innoissaan koulunkäynnistä!

Sari kirjoitti...

Sooloilija, kiitos! Taidat jo tietääkin, että olen ihan höperö myös näiden täkäläisten garage salejen suhteen, mitään ei enää hannoisi oikein ostaa kaupasta, kun garage saleista saa kaikkea ihanaa ihan pilkkahintaan...

Hei muuten, tuossa Monroe-Dean taulussa myös tuo ruusu on vaaleanpunainen. Minusta tuo taulu on aivan ihana ja arvaapa olinko saada pienen kohtauksen, kun bongasin sen erään perheen autotallista? Olisin varmaan ollut valmis maksamaan siitä senkin summan, jonka perheenäiti minulta pyyti, mutta kun siinä vaan tuijottelin kuvaa haltioituneessa tilassa, niin täti alkoi jo hintaa pudottamaan, kun luuli varmaan, etten taidakaan ostaa taulua häneltä... Minä kun vaan tuijotin tuota taulua...

Yaelian, kiitos! Romanttista juu, mutta työpöydän äärelle olen koettanut myös laittaa vähän jotain maskuliinista, mies kun ainakin toistaiseksi käyttää tuota tilaa myös työtilanaan. Työpöydästä ja siitä huoneen kulmasta kuvia tulossa myös... Kunhan saadaan vähän enempi lopulliseen muotoonsa, vielä on vähän kesken toi sisustelu... Ja koululaisemme on tosiaankin aikas innokasta sorttia, ja hyvä niin!

Paivi kirjoitti...

Ihana huone! Sinä se osaat - ja mahtavia löytöjä sinä teet noilta kirppareilta, kun osaat vielä katsoa asioita sellaisella silmällä mitä kaikki ei osaa. :)

Päästäänkö me noin kauniiseen huoneeseen majailemaan sitten parin kuukauden päästä, jos tuo on vierashuone?

Teija kirjoitti...

Valkoinen on aina valkoinen :)

Hieno piirustus teidän perheestä, ansaitseekin kunniapaikan.

Olin siskojeni kanssa viime vuoden keväällä Ikeassa Espoossa, ja silloin noita valkoisia rautasänkyjä myytiin siellä 19€/kpl! Mahtoiko olla joku päivän supertarjous. Siskoni osti, ja meitä muita alkoi myöhemmin harmittaa, että miksei mekin?? Vaikka oltiin pakulla liikkeellä. Nyt jo keksisin kyllä sille paikankin..

RouvaHoo kirjoitti...

Vierashuoneenne todella toivottaa vieraansa tervetulleeksi. Kaunista ja harmonista.
Meillä myös neiti aloitti koulun nyt tiistaina ja sama into tuntuu olevan. Tänä aamulla seitsemältä ensimmäisen kerran kysyi, äiti lähdetäänkö?
Mukavaa loppuviikkoa täältä Irlannista toivottelee Heljä

Sari kirjoitti...

Päivi, kiitos. On noilla kirppareilla paljon ihan ryönääkin, mutta kun osaa mennä oikeaan kaupunginosaan, niin saattaa tehdä kivojakin löytöjä. Ehkäpä käymme jossain kirpparilla sinunkin kanssasi, jos niitä vielä loka-marraskussa järjestetään, noh, ainakin estate saleja pitäisi kyllä olla.

Tuossa huoneessa varmaan majoittuu ainakin joku teistä. Sänky on mitoitettu yhdelle henkilölle, joten ehkä perheen pienimmän on siinä kiva köllötellä, kun meidän perheen pienin nukuskelee viereisessä huoneessa... ;-) Mutta katsellaan, eihän tässä ole enää pitkäkään aika, kun te jo tänne tulette kyläilemään! Kiva kiva!!!

Teija, valkoista piisaa, vaikka koetan nyt vähän muitakin värejä käyttää, ettei korostu jo liikaakin tuo valkoinen kodissa. No voi tavaton, onpa ollut Ikeassa halvalla hinnalla tuo sama sänky tarjolla. Taatusti olisi minunkin matkaani lähtenyt tuolla hinnalla!

Heljä, kiitos. Nyt huone on valoisampi ja isomman oloinen. Vihreät seinät kyllä alkoivat jo ahdistamaan. Siellä siis yhtä innokas koululainen, kiva juttu! Ja terkut sinne Irlantiin täältä Teksasin suunnasta!

Mari kirjoitti...

Ihanan valoisa vierashuone! Hienoja löytöjä olet jälleen tehnyt :) Tuo rautasänky on ihana!

Sari kirjoitti...

Moi Mari ja kiitos. Kirpparihulluna näitä löytöjä on kyllä tosiaan hiukan kertynyt... Miltei jo siinä määrin, että osasta voisi jo harkita luopuvansa ;-) Rautasängystä tykkään minäkin ja kun ystävätär ilmoitti sen myyvänsä, olin kyllä saman tien ovella kauppoja hieromassa... ;-)

KitKat AKA Katz kirjoitti...

Aivan ihana huone! Luulin etta olit jostain sisustussivustolta ottanut kuvia ennen kuin luin tekstin. Meidan alueella on paljon kirpputoreja ja noita garage saleja, mutta en ole viela saanut itseani kaymaan kun mieheni on anti-second hand kun mina taas pro-second hand. Onneksi olen loytanyt suomalaisen ystavan taalta meidan kulmilta jolla samat kiinnostukset kun mulla. Flea markets here we come!

Sari kirjoitti...

KitKat, kiitos kommentista ja vierailusta blogissani. Voin kuvitella, että teillä nuo kirpparit ja garage salet ovat vielä valtavampia, kun asut noinkin isossa kaupungissa kuin New York. Kävin jo kurkkaamassa sivuillasi ja taidanpa tulla sinne kyläilemään toistekin.

Kiva huomata, etten ole ainoa suomalainen, joka on hurahtanut täkäläisiin flea marketeihin ja garage saleihin... ;-)

P.S. ei minunkaan mieheni aina oikein meinaa ymmärtää garage sale-ideaa, mutta kun kerron hinnat, niin on hyvin tyytyväinen, että kävin ostoksilla garage salessa, enkä kaupassa.

Mari kirjoitti...

Mahtava vierashuone! Sänky on ihana... Ja kaikki sopii tuonne niin täydellisesti:)

Siis kyllä tämä maailma on tosiaankin pieni paikka... Me ollaan entisiä naapuruksia;) Uskomatonta! Muistan sinut kyllä. Kävelit meidän talon ohi usein ja muistan sinun vaalean ja kiharan(?) tukan. Sukunimesi taisi silloin alkaa R-kirjaimella ja eikös vanhempasi asu siellä samassa paikassa edelleen? Siskoni mielestä asuu... On hassua! Nyt oot siellä kaukana, ja täällä blogistaniassa törmättiin! Huh;) Mukavaa viikonloppua♥

Sari kirjoitti...

Moi Mari! Ja kiitos, minustakin toi sänky oli just nappilöytö tuonne vierashuoneeseen.

Siis voi äly! On tämä maailma tosiaankin pieni! Minä olen juuri se sama Sari, joksi minua arvelet ja sukunimikin on muuten edelleen tuo sama, kun pidin oman sukunimeni. Vanhempani asuvat tosiaan edelleenkin siellä ihan tien päässä ja siellä me kesät pitkälti vietämme ;-) Siis oikeesti, tää on ihan hassua! Pitäisiköhän meidän lyödä lukkoon treffit ensi kesäksi, saman kadun tyttöjä kun ollaan oltu ja sinä edelleenkin taidat asustaa aika lähellä noita vanhoja maisemia... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol 50mg an 627 - tramadol pills

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol dosage of tramadol 50mg - tramadol online usa

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol online can tramadol for dogs be crushed - tramadol for dogs vs people

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online buy tramadol using mastercard - tramadol retard medartuum 100mg

Anonyymi kirjoitti...

ativan online lorazepam qt prolongation - ativan gi side effects

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol hcl 50 mg half life - buy tramadol 99

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan online ativan long term use - ativan and vicodin

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tablets taking 4 50mg tramadol - tramadol withdrawal after 2 weeks

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol high tolerance - tramadol injection

Anonyymi kirjoitti...

tramadol cheap tramadol dosage mg - tramadol 50 mg and alcohol

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online buy generic klonopin - many 2mg klonopin

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online without a prescription tramadol overdose death - buy tramadol online cash on delivery

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online taking 4 50mg tramadol - tramadol withdrawal after 2 weeks

Anonyymi kirjoitti...

buy clonazepam online side effects quitting klonopin - klonopin jewelry

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol buy tramadol online mastercard - pet meds tramadol no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online klonopin 0.5 mg street price - what does 2mg klonopin look like

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol online next day delivery - tramadol street price

Anonyymi kirjoitti...

discount ativan lorazepam 1mg compared xanax - benefits ativan vs xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online ambien drug profile - why is generic ambien cr so expensive

Anonyymi kirjoitti...

buy soma buy soma online pharmacy - soma muscle relaxer get you high

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online overnight standard ambien dosage - many ambien high

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan ativan withdrawal opiates - ativan no prescription needed

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online overnight klonopin withdrawal rebound - klonopin and alcohol recreationally

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol 50mg norsk - tramadol long term effects

Anonyymi kirjoitti...

buy generic tramadol online tramadol 627 - buy tramadol cash on delivery

Anonyymi kirjoitti...

soma online generic soma medication - soma magazine online

Anonyymi kirjoitti...

zolpidem online ambien not sleep - can buy ambien online

Anonyymi kirjoitti...

order ativan online side effects to ativan - lorazepam 1 mg vs alprazolam 1mg

Anonyymi kirjoitti...

can you buy tramadol online tramadol online overnight shipping - tramadol 50 mg overdose

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol overnight shipping zytram xl tramadol hcl - can i buy tramadol over the counter

Anonyymi kirjoitti...

soma drug soma printable coupons 2012 - generic soma 250mg

Anonyymi kirjoitti...

klonopin pills klonopin 20 mg - what is klonopin high

Anonyymi kirjoitti...

cheapest ambien ambien side effects heart palpitations - ambience mall gurgaon kids zone

Anonyymi kirjoitti...

soma buy soma zip code - can i order soma online legally

Anonyymi kirjoitti...

buying ambien online ambien sleep - generic for ambien cr

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online ambien medication for sleep - ambien for alcohol withdrawal

Anonyymi kirjoitti...

ambien for sale online 10 ambien overdose - ambien 9 panel drug screen

Anonyymi kirjoitti...

ativan pharmacy ativan jet lag - ativan side effects from long term use

Anonyymi kirjoitti...

soma cost soma for sale cheap - soma hindu

Anonyymi kirjoitti...

can you buy tramadol online what is tramadol 50mg tablets used for - tramadol 600mg

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien no prescription generic ambien - ambien 10mg stories

Anonyymi kirjoitti...

generic ambien ambien cr jet lag - ambien side effects liver damage

Anonyymi kirjoitti...

zolpidem no prescription ambience mall gurgaon tuesday closed - ambien health risks

Anonyymi kirjoitti...

viagra online purchase buy viagra online free shipping - buy viagra online cheap no prescription

Anonyymi kirjoitti...

clonazepam without prescription long does 2mg klonopin take kick - klonopin r33

Anonyymi kirjoitti...

purchase viagra no prescription buy genuine viagra canada - order viagra online canadian pharmacy

Anonyymi kirjoitti...

tramadol buy online-viagra-tramadol.com - buy tramadol legally

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online can you buy clonazepam online - xanax vs klonopin high

Anonyymi kirjoitti...

buy generic tramadol online buy ultram tramadol - buy tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

soma drug soma discount coupon codes - soma lofts for sale vancouver

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra pills buy viagra hamilton ontario - viagra bill

Anonyymi kirjoitti...

order ambien online ambien nature music online - ambien side effects bloating

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra without rx buy generic viagra with mastercard - viagra online reviews

Anonyymi kirjoitti...

generic ambien online ambien online overnight delivery - difference between ambien 10 mg ambien cr

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online clonazepam (klonopin) high - klonopin side effects nausea

Anonyymi kirjoitti...

viagra sildenafil viagra buy new zealand - buy viagra online mumbai

Anonyymi kirjoitti...

ambien sleep ambien 0.5 mg - ambien online with mastercard

Anonyymi kirjoitti...

online soma buy cheap soma no prescription - soma san diego bring me horizon

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol uk tramadol liver damage - tramadol 50 mg injection

Anonyymi kirjoitti...

ambien for sale ambien killing people - ambien 10 mg picture

Anonyymi kirjoitti...

buy cheap generic viagra online herbal viagra for women uk - buy viagra jelly online uk

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online canada klonopin birth defects - klonopin side effects constipation

Anonyymi kirjoitti...

zolpidem no prescription ambien dosage recreational - cheap generic ambien no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online no prescription best dosage ambien - generic ambien rdy 479

Anonyymi kirjoitti...

order viagra online overnight viagra online at boots - viagra buy online nz

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online gma viagra for women - buy viagra from canada

Anonyymi kirjoitti...

sildenafil without prescription viagra online uk next day delivery - viagra buy toronto

Anonyymi kirjoitti...

sildenafil no prescription buy viagra online cheap with no prescription - buy viagra online overnight delivery

Anonyymi kirjoitti...

viagra medication real viagra online pharmacy - viagra online schweiz

Anonyymi kirjoitti...

soma for sale soma psychology - soma reviews

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol pictures - tramadol 50 mg drug facts

Anonyymi kirjoitti...

viagra online viagra online quebec - generic viagra 130 mg

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol withdrawal xanax - buy cheap tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online usa buy cialis for daily use - levitra versus cialis reviews

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription buy viagra online fast shipping - buyviagraonline.com.au

Anonyymi kirjoitti...

how to order viagra order viagra generic - buying viagra online guide

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online buy viagra russia - safest place buy viagra online

Anonyymi kirjoitti...

order cialis from canada cialis 2.5mg price - generic cialis 20mg tablets

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol dosage children - buy tramadol online mastercard overnight

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online viagra generic name joke - can you buy viagra online legally

Anonyymi kirjoitti...

viagra drug viagra 25mg - buy viagra dapoxetine

Anonyymi kirjoitti...

viagra no prescription overnight delivery viagra dosage rxlist - 7 khoon maaf viagra

Anonyymi kirjoitti...

generic tramadol online buy tramadol online no prescription - tramadol online no prescription overnight cod

Anonyymi kirjoitti...

order viagra prescription buy viagra cheap online no prescription - viagra for sale online canada

Anonyymi kirjoitti...

can you buy viagra at walmart herbal viagra for women uk - buy viagra jelly online uk

Anonyymi kirjoitti...

viagra online buy legit viagra online - purchase viagra from australia

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra pills buy generic viagra europe - generic viagra online+overnight shipping

Anonyymi kirjoitti...

viagra online best online pharmacy viagra review - buy viagra canada pharmacy

Anonyymi kirjoitti...

can you buy viagra online legally how to buy viagra online in australia - viagra dosage in 24 hours

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online is generic cialis bad - order cialis professional online

Anonyymi kirjoitti...

cialis online cialis online no prescription overnight - generic cialis paypal

Anonyymi kirjoitti...

order generic viagra online buy viagra line uk - where to buy generic viagra online

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol cash on delivery order tramadol usa - tramadol addiction message board

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra now buy viagra egypt - buy viagra online legally

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online buy tramadol for dogs usa - tramadol 100mg erfahrungen

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol overnight buy tramadol online cod - tramadol 100mg long

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online ultram tramadol hydrochloride tablets - buy tramadol 180 online

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online retin-a cream is for - buy generic retin a online no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra buy viagra no prescription uk - 4rx generic viagra review

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online no prescription tramadol for dogs no prescription - tramadol online us

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra viagra for women niagara - viagra online 24 hours

Anonyymi kirjoitti...

cialis online buy cialis lilly - cialis.com free offer

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online retin a cream acne.org - retin a micro how does it work

Anonyymi kirjoitti...

generic strattera strattera stimulant - drug class for strattera

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol hcl 50 mg narcotic - tramadol 50mg vs vicodin 5mg

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol generic ultram - tramadol online saturday delivery

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera online strattera side effects menstruation - cheap generic strattera

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online just pills order tramadol online - order tramadol overnight

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol buy tramadol saturday delivery - order tramadol online cod

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online how much does propecia cost uk - my propecia results

Anonyymi kirjoitti...

where to buy retin-a online buy retin a cream online no prescription - buy ipad retina display

Anonyymi kirjoitti...

generic finasteride propecia kidney damage - best site buy propecia

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol and ultram recovery room - buy tramadol hydrochloride usa

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a buy retin a online - retin a gel usa

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol overnight tramadol for dogs and humans the same - can tramadol withdrawal kill you

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg tramadol online without rx - tramadol vs percocet

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol dosage greyhounds - 37.5 mg tramadol high

Anonyymi kirjoitti...

cheap tramadol buy tramadol usa pharmacy - tramadol 50 mg 100 caps

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online buy retin a gel .025 online - where can i buy retin a gel

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera online generic strattera available us - strattera side effects sweating

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol clorhidrato 50 mg para que sirve - tramadol controlled substance

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol buy tramadol online in usa - can i get high off tramadol

Anonyymi kirjoitti...

propecia online pharmacy propecia side effects at 0.5mg - spencer kobren propecia side effects

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol 50mg get high - tramadol online without

Anonyymi kirjoitti...

cheap tramadol tramadol 100 mg experience - tramadol withdrawal relief

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a retin a gel 0.1 - retin a micro 1 vs 04

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription cod tramadol 50 mg and - tramadol 50 mg back pain

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online buy 180 tramadol online - legal order tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg buy tramadol without a script - illegal to buy tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

generic strattera strattera dosing guide - strattera xr

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg tramadol online rx - tramadol to buy online in usa

Anonyymi kirjoitti...

generic tramadol 8 50 mg tramadol - tramadol 50mg an 627

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a retin-a micro for adults - retin a cream over the counter

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol free shipping buy tramadol tn - long does tramadol high last

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg tramadol hcl bp 100mg - buy tramadol online safe

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera online strattera lowest dose - strattera side effects weight gain

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol buy tramadol london - tramadol hcl er 100mg

Anonyymi kirjoitti...

cheapest propecia propecia side effects every other day - order propecia online cheap

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a buy retin a online cheap - retin a micro hair loss

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol 8 per day - buy tramadol from usa

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera online strattera side effects bladder - strattera dosage erowid

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol otc - tramadol 100 mg iv

Anonyymi kirjoitti...

tramadol buy tramadol 180 - buy tramadol hong kong

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription buy viagra online legit - cialis or viagra for women

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol 50mg tablets cost - tramadol 25mg

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cialis online uk - cialis rash

Anonyymi kirjoitti...

viagra sildenafil cheap viagra online in usa - buy quality viagra online

Anonyymi kirjoitti...

cialis online pharmacy cialis 20 online - buy cialis online in australia

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis best price generic cialis 20 mg - cialis 5 mg daily effectiveness

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra does viagra for women really work - cheap viagra jelly

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription brand viagra online pharmacy - how to buy viagra online without

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription purchase viagra online us - online purchase of viagra

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cialis daily nz - buy cialis daily dose

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol online cheap no prescription - tramadol xanax together

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cialis for sale - cialis or viagra

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50 mg buy tramadol online illegal - buy tramadol visa

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra buy viagra legally online - generic viagra evaluation

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol hcl fibromyalgia - tramadol purchase cheap

Anonyymi kirjoitti...

viagra cost buy viagra kamagra online - purchase viagra nz

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription buy generic viagra in us - viagra online discreet

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cialis price pharmacy - cialis back pain

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra buy viagra with prescription - viagra quotes

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra online what viagra dosage is best - buy real viagra no prescription

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra purchase viagra online in us - where can you buy real generic viagra

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cheap cialis pills online - generic cialis non-prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cialis price compared to viagra - buy genuine cialis online

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription viagra online us pharmacy - buy viagra zimbabwe

Anonyymi kirjoitti...

buy generic viagra buy viagra hong kong - generic viagra from us review

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription viagra for women heart - buy viagra online overnight

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra viagra overnight - buy viagra dubai

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cost of daily cialis - viagra or cialis online

Anonyymi kirjoitti...

buy soma online generic soma pictures - soma muscle relaxer recreational use

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis lowest price cialis no prescription - cialis online mastercard

Anonyymi kirjoitti...

buy soma online where to buy soma cube - soma benzodiazepine drug test

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis generic cialis shipped from usa - cialis online order

Anonyymi kirjoitti...

buy soma online soma shop online - qualitest generic soma

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis 10mg cialis prescribing information - cialis daily free offer

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis professional buy cialis brand - cialis coupon trial

Anonyymi kirjoitti...

buy tadalafil cialis online lilly - buy cialis online with mastercard

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cialis online+truffa - cheap cialis usa

Anonyymi kirjoitti...

viagra online buy brand viagra no prescription - buy viagra gel online us

Anonyymi kirjoitti...

viagra online can you buy viagra online us - viagra for women in us price

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol echeck - buy tramadol online with a cod

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol in usa - tramadol hcl 50

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cialis reviews photos - generic cialis online reviews

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription order viagra phone - is buying viagra online illegal

Anonyymi kirjoitti...

soma online buy somatropin usa - types of soma pills

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 331   Uudempi› Uusin»