2009-09-09

Äidin työnurkkaus - Mom's office nook

Oma työnurkkaukseni on melko pieni, mutta menettelee, vaikkakin mies on useaan otteeseen sanonut mieluusti vaihtavansa oman "työhuoneensa" käyttööni ja muuttavansa tähän, jos niin haluan.

My own office nook is quite small, but is alright, although my husband has told me to be more than happy to switch his space to mine, if I want to.

Mutta toistaiseksi olen naputellut konettani tässä nurkkauksessa.

But so far I have used this office space.

Nurkkauksen ollessa pieni, on myös lattiapinta-ala otettu käyttöön ja pienen lokerikon uumenista löytyy kaikenlaista kivaa askartelusälää. Ruusutaulun ostin ystävättären garage sale-valikoimista ja taulu on itse asiassa ostettu Suomesta. Vanha lasipullo on myös löytö garage saleta.

The nook being so small, I have ended using the floor space as storage space as well. Inside that little chest of drawer are a lot of craft items and that little painting I bought from my friends garage sale. Old glass bottle is also a find from a local garage sale.Tämä tuoli odotti minua, kun tulin Suomi-lomalta kotiin. Mies pirhana oli mennyt sen salaa minulle ostamaan. Tuoli on käytetty, mutta tosi hyväkuntoinen ja raikkaan valkoinen, tietty... ;-)

This chair was waiting for me, when I got back from Finland. My husband had bought it for me secretly. It is used, but in great shape and the color is so fresh, and white of course... ;-)

Yksi törsäyksen kohdekin tästä nurkkauksesta löytyy. Kun mietimme, että tila tarvitsisi hiukan tehokkaamman ja toisaalta taas siromman valaisimen vanhan tilalle, sain huippuidean ostaa tilalle kattokruunu. Mies totesi ensin, että hetkonen, kattokruunu työtilaan, mutta kun esittelin tämän ihanuuden hänelle läheisellä kodinkunnostuskaupassa ollessamme, hän oli myyty mies ja lamppu lähti mukaamme.

Minä itse rakastan tätä ihanaa lamppua ja niin taitaa myös miehenikin, ainakin hitusen, vaikkei voi tietty miehenä sitä ihan heti myöntääkään. Kehuskelee vain alituiseen, kuinka hyvin se valaisee... ;-) Hauskoja nuo miehet!

We also have splurged a little remodeling this office nook. When we thought that we need a little more powerful, yet a little more elegant lightning fixture, I got this great idea to buy a chandelier. My husband was first against this idea saying that a chandelier is not suitable for a space like this. But when we were at a local home improvement store and I showed him this, he was in awe and this beauty ended up being in my office nook.

I just love it! And I guess he does too, even though it is hard for him to admit it, being a man, you know! He just repeatedly tells me how well it works and gives so much more light to this space than the previous lightning fixture we had here. How funny are our men!

14 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana työnurkkaus,ihan kuten muutkin osat talostanne ,mitä täällä olet esitelllyt.Ja aivan ihana tuo yllätystuoli! Kaikki näyttää niin kesäisen raikkaalta!

Vekarus kirjoitti...

Kerrassaan ihana nurkkaus! Kyllä siellä kelpaa työskennellä.

Lisay kirjoitti...

Kiva nurkkaus sinulla!
Tuoli aivan ihana ja kylla tuollaisen kattokruununkin huolisin.

Teija kirjoitti...

Tosi hieno tuoli, ja lamppu myös. Kauniin vaaleaa!

Paivi kirjoitti...

Vähän on erilainen tuo työnurkkauksesi - minä teen hommiani yleensä keittiön pöydän ääressä läppärillä, koska mieheni on vallannut varsinaisen työhuoneen ;-) (vaikkei sitä itse myönnäkään, mutta tytärkin puhuu "isin huoneesta" kun tarkoittaa työhuonetta).

Mutta siis yhdyn edellisiin ylistyssanoihin :)

RouvaHoo kirjoitti...

Todella kaunis työnurkkaus. Insipiroit edes järjestämään oman tietokone nurkkamme. Askartelujuttuni ovat vierashuoneen laatikoissa, tietokonepöydän laatikot ja lokerikot täynnä lähinnä mieheni juttuja.
Kepeää keskiviikkoa toivottelee
Heljä

Tuija kirjoitti...

Mäkin kiinnitin heti ensimmäisessä kuvassa huomioni tuohon tuoliin. On kaunis! Ja lamppu :)
Mulla on työpöytänä pieni 1800-luvulta peräisin oleva käsintehty pöytä (puunaulat ja kaikki), äidinisänäidin peruja. Se on vähän likainen, kun pappani sitä käytti työpöytänään, mitä lienee traktorinmuttereita sen päällä rassannut. En vain raaski putsata, kun on jotensakin viehättävä kaikkine tahroineen. Mies oli hankkimassa isompaa pöytää, mutta tyytyi tähän, kun selitin, että mitä isompi pöytä sen enemmän roinaa sen päälle kertyy.

Naisen elämää kirjoitti...

Ihana blogi sinulla ja teillä on kovin kaunista! Pidän myös itse sisustuksessa siitä että kauniita tavaroita on paljon hilityssä ja hallitussa järjestyksessä;) Niitä on niin ihana katsella...
Aurinkoista syksyn jatkoa!

suklaamarenki kirjoitti...

Mukavan raikkaan näköinen työnurkkaus:) Ja lamppu on aivan ihanan hempeä ja kepeä!

Sari kirjoitti...

Kiitos Yaelian, nurkkaukseni on melko pieni, mutta ihan toimiva ja tuo tuoli kyllä oli mulle suuri ja iloinen ylläri!

Kiitos Vekarus, juu, ihan hyvä työpistehän se on tämäkin, vaikkei ole noita neliöitä ihan hirmusti suotu...

Kiitos Lisay, tuoli on oma lempparini ja sille tuo vielä omaa lisäarvoa se, että on oman mieskulaisen ajatuksella minulle hankkima kapistus. Lamppukin tuo vähän erilaista tunnelmaa, kun on tuollainen romsku systeemi.

Kiitos Teija, jostain syystä tuota vaaleaa talostamme löytyy aika paljon... ;-)

Kiitos Päivi, sama oli systeemi meillä aiemmin, kun asuttiin vielä townhomessa. Nyt on tilaa sentään vähän enempi, mutta silti mies tuntee jostain syystä huonoa omaatuntoa, kun on vallannut tuon työhuoneen. Vaikkei hänellä nyt mun mielestä niin HIRMUSTI ole enempi tilaa, kun huoneessa on kuiteskin vierassänkykin ja muuta säilytyskaappia ja hyllykköä. Meilläkin muuten puhutaan isin työhuoneesta... ;-)

RouvaHoo. Mulla noita askartelujuttuja on myös isommissa säilytyslootissa, olisi toisaalta kiva, jos niille olisi ihan oma isompikokoinen kaappinsa tai hyllykkönsä. Kiva juttu, jos postaukseni sai aikaan työtilan siivoustarpeen... ;-) Onneksi noissa mun kuvissa ei näy ihan perille työpisteeseen. Johto- ja laitehässäkät kun ei oo mitään kauhean kaunista katseltavaa tuolla ihan työpisteen perukoilla...

Tuija, oi joi, ollapa työpöytä, jolla on noin pitkä ja mielenkiintoinen historia. Ja se on taatusti myös tosi kaunis huonekalu. Mulla on Suomessa vanhempien varastossa myös oman isoäidin perintöhuonekaluja, mutta pelkään, että ovat jo vuosien varastoinnin jälkeen kokeneet vähän kovia ja ihan tässä sääliksi käy vanhoja huonekaluraasuja, kun eivät ole päässeet ansaitsemaansa käyttöön. Olisipa kyllä kiva päästä ihastelemaan teidän kotiinne joskus, muistelen, ettei se teidän talo ollut ihan pienimmästä päästäkään?

Kiitos Naisen Elämää ja kiva kun kävit blogissani ja jätit myös kommenttia! Se ilahduttaa aina! Sama juttu täällä, kaikki kaunis kiehtoo kodin sisustamisessa. Välillä tulee tosin kausia, kun tekisi mieli riisua talo hiukan vähemmälle koristukselle, mutta sehän tietty onnistuu helposti, tavaroita kierrättämällä...

Kiitos Suklaamarenki. Lamppu on kyllä itsellekin silmänilo ja tuo tosi paljon valoa tähän nurkkaukseen. Vaaleaa löytyy tästä talosta paljon, mutta on meillä vielä yksi väripilkkukin olemassa, nimittäin meidän formaalit tilat. Ne ovat seinäpinnoiltaan tummanpuhuvan punaiset, tosin saattavat vielä muuttaa ilmettään lähiaikoina. Ehkä vielä napsaan kuvat tuostakin huoneesta ja laitan kuvia tänne blogiin, ennenkuin päädymme uudistamaan huoneen.

Mari kirjoitti...

No ompas työnurkkauksesi ihana <3 Ja tuo lamppu on tosiaan kaunis! En ihmettele vaikka miehesi sitä ihaileekin ;)

Jossu kirjoitti...

Onni on omistaa oma työnurkkaus, vaikka miten pieni tahansa.
Meillä on tällä hetkellä ongelmana 5 henkilöä ja kolme konetta ja välillä kaikki on samaan aikaa koneen tarpeessa. Siis jos tuollaisen nurkkauksen lamppuineen päivineen saisin, olisin super onnellinen :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari. Pienikin tila voi olla ihan riittävä, jos on paljon erilaisia laatikostoja yms., ja valkoinen auttaa aina... ;-)

Moi Jossu. Niinhän se on, että pienikin työtila on parempi kuin ei työtilaa olleskaan. Ja olen ihan tyytyväinen tähän tilaan, vaikka joskus pientä askarteluhommelia yms. näperrellessä kaipaisi ehkä vähän enempi tilaa ja niinpä touhuan sellaisia juttuja edelleen keittiönpöydän ääressä tai lattialla.

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛