2009-09-11

Uusi patsas kylppäriin - New statue to our bathroom

Kylppärimme kylpee aina auringonvalossa, johtunee varmaankin noista lasitiili-ikkunoista, jotka ovat kahdella kylpyhuonetta reinustavalla seinällä.

Our master bathroom fills with light, due to the fact that we have two walls with glass tile windows.

Olen koettanut saada kylppäriin pientä luksustunnelmaa, vaikkei tämä nyt niin järkyn suuri kylpyhuone olekaan... ;-)

I've tried to achieve a little spa like style in our master bathroom, even though the size is not actually very spa like... ;-)

Viime viikonloppuna tein uuden löydön kylppäriimme. Äiti-lapsipatsas tarttui matkaani eräästä garage salesta ja löysi heti paikkansa porealtaan laidalta.

Last weekend I made a new find for our master bathroom. I bought this Mother-child statue from a garage sale and it found its place immediately at the edge of our jacuzzi.

Joku tässä patsaassa sai vaan ihastumaan. Olisikohan se nyt sitten tuo valkoinen väri...? No ei, kyllä tämä on mielestäni kaunis patsas muutenkin, tämä äiti-lapsi teema se kai äitejä aina kiehtoo.

Something about this beautiful item made me to fall in love with it. I don't know, maybe it's the white color? Naah, I think there is also something else to it, for some reason this mother-child theme just seems to work with me.

Aluksi minua häiritsi patsaan tekstuuri, mutta kun laitoin sen kylppäriin, niin ohhoh, patsaan värityshän oli aivan samankaltainen kuin kylpyhuoneen seinän teksturoitu tapetti. Eli eipä tarvinnut laittaa uutta maalia pintaan, ainakaan toistaiseksi.

First I was a little annoyed with the texture paint on this statue, but when I put it here on its place, I noticed that the color matches perfectly with our bathroom texture wallpaper. For that reason it can be like this, for now at least.

22 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Vau, millainen kylpyhuone teillä on!

Yaelian kirjoitti...

Kylpyhuoneenne on kuin suoraan sisustuslehdestä;kaunis! Ja tuo patsaskin on kaunis.

sanna kirjoitti...

Tosi kaunis kylpyhuone! Patsas viehättää värityksellään ja herkkyydellään! Hyvää viikonloppua!

Sirkka kirjoitti...

Kauneimpaa kylpyhuonetta en ole missään nähnyt...tässä on sitä mikä puuttuu näkemistäni kylpyhuoneista..ja se on valo!
Tämä on täydellinen, mitään en ottaisi pois, enkä mitään lisäisi!
Nautinnollinen, voi kyllä on taivaallinen...voin vain kuvitella kuinka siellä hyväntuoksuisten saippuakuplien joukossa unelmoidaan...
uudesta perheenjäsenestä:)
Oletko lukenut netistä Koiran hankinta...suosittelen:) ja paljon muutakin tietoja, niin sikäli mikäli päädytte koiran...

Aurinkoista päivää ja kiitos Sari unelman ihanista kuvista!

Paivi kirjoitti...

Onhan tuo kylppäri vähän eri tasoa kuin nämä suomalaiset peruskylppärit ;-) Aivan ihanat nuo lasitiiliseinät, kun antavat valoa noin ihanasti. Ja kylmäkään teillä ei ehkä niin helposti tule kuin täällä koti-Suomessa?

Suloinen tuo patsas teemaltaan ja sopii hienosti tuonne kylppäriin!

Something White kirjoitti...

Dear Sari,
thank you very much for your nice comment! Your bathroom really has a fantastic luxurious hotel-atmosphere! We still have to build/arrange our bathroom, but yours might be an example how to create more light into this space!
Have a good day, I´ll be back,
Marjolijn

Anu kirjoitti...

Kerrassaan ihana kylpyhuone joka oikeasti kylpee valossa itsekin!
Kyllä kelpaa:)

Teija kirjoitti...

Upee kylppäri, ihanan valoisa tosiaan! Ja toi patsas, vau. Äidin ja lapsen yhteys, se on varmaan se, mikä kiehtoo mua tossa.

Mukavaa viikonloppua sinne merten taa!

Lisay kirjoitti...

Sina se laitat mita ihanampia kuvia kodistasi.
Mika kylpyhuone.Luksusta!
Kuvittelin vain miten toi pylvas,patsas ja muut esineet lentelis meidan kylpparissa,on meilla sellainen meno valilla neljan lapsen kanssa...

Mari kirjoitti...

Ompas teillä upean valoisa kylppäri! Ihana <3 Ja tuo patsas on kerrassaan kaunis... Hyvää viikonloppua :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Vekarus ja mukavaa viikonloppua!

Kiitos Yaelian, jos nyt tunnustan, niin piti hiukan siistiä tuota ammetta tyttösen kylpyjutskuista, ennen kuin otin kuvan... ;-)

Sirkka, kiitos kauniista sanoistasi! En ole käynyt lukemassa noita nettisivuja, pitääpä kipaista. Tänään kävin läheisessä lemmikkieläinkaupassa ja siellä oli adoptoitavana kaksi kissaa. Molemmat olivat aikuisia kissoja, toisella kissoista oli vain kolme jalkaa, sillä hänet oli pelastettu roikkumasta metalli-aidasta ja yksi jaloista jouduttiin amputoimaan. Surullisia tarinoita riittää eläinten osalta täällä.

Kiitos Päivi. Ihastuin taloa ostettaessa ensimmäisenä tuohon kylppäriin, vaikkei me nyt ihan niillä perustein kuiteskaan tätä taloa ostettu ;-) On täällä keskitalvesta itse asiassa aika viileää ja silloin kyllä saattaa hiukka palella, jos aamuvarhain kylppäriin eksyy, etenkin suihkuun. Ja kiitos sulle meilista, mä vastailen sulle viikonlopun aikana.

Hi Marjolijn and thank you for your comment. And please come back again. I always visit your blog and cannot but admire your images and your home. Such a beautiful place!

Kiitos Anu. Valoisuuteen itsekin tuossa kylppärissä heti ihastuin.

Teija, kiitos. Ihan sama minulla, että tuossa äiti-lapsi patsaassa kyllä ihastutti herkkyys äidin ja lapsen välillä.

Kiitos Lisay. No juu, saattaisihan siinä olla pieni mylläkkä, jos tosiaan neljä lasta olisi tuossa ammeessa yhtä aikaa, kun on kooltaankin aika pikkarainen. Voisi olla patsaskin parasta siirtää vähän syrjään... ;-)

Meillä tämä yksi pikkuneiti yleensä kylpee ihan rauhallisissa merkeissä, mutta kyllä siinä touhussa on silti hyvä olla vanhemmankin mukana, ettei tule ihan hirmusta tuhoa. Täällä kun veden kanssa lotraamista on muuteskin ammeessa vähän hillittävä, kun noi seinät on niinkin käytännöllistä materiaalia kuin tapettia... :-(

Kiitos Mari. Ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Miia kirjoitti...

Ylellistä kylpeä tuollaisessa kylppärissä... ihana valo. Hauskaa viikonloppua!

suklaamarenki kirjoitti...

Kaunis löytö! Ja sopii aivan täydellisesti ammeen reunalle. Hyvin ja hillitysti olet onnistunut toteuttamaan luksustunnelmaa :) Kuplivia kylpyjä!

Sari kirjoitti...

Kiitos Miia. Pakko heti nolona todeta, ettei mulla juuri ole aikaa käydä ihan kunnon kylvyssä, vaan ihan arkiseen tapaan käyn vain suihkussa :-( Mutta pikkuneiti sitten kylpee sitäkin enempi.

Kiitos Suklaamarenki. Pitäisiköhän sitä ihan oikeasti itsekin joskus tuonne kylpyyn pulahtaa. Tuntuu vaan niin hitsin usein, ettei ole aikaa. Mutta joskus illallahan sitä voisi yrittää järjestää itselleen aikaa pieneen kylpyhetkeen.

LillaFlisan kirjoitti...

Thanks for your kind comment!

Your blog is Fab!

Have a nice sunday.

Hugs

Flisan

Sari kirjoitti...

Hi Flisan and thank you for your nice comment. Hope to see you here again ;-)

Fru Skrot kirjoitti...

Minulle tuo käy ilman muuta luxuksesta - vaihtaisin ilomielin pois siniset kaakelit ja muovimatot tuohon valoparatiisiin! Ja patsas sopii ammeen reunalle kuin olisi aina siellä ollut!

Sari kirjoitti...

Kiitos Fru Skrot. Juu, kyllä mäkin tykkään ton kylppärin tunnelmasta ja se oli yksi ensimmäisistä asioista, joihin tässä talossa ihastuin. Mutta niinkuin tässä jo olen myöntänyt, ihan ahdistaa ja nolottaa, miten vähän itse tuota ammetta on tullut käytettyä... :-(

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan valoisa kylpyhuone tosiaan! Jos mulla olis tollanen, laittaisin vielä lisää viherkasveja; amppeliin, seinään, tasoille. Ihan aitoja siis.
Ihana blogi sulla, muuten!

Sari kirjoitti...

Kiitos anonyymi. Noita viherkasveja olen ajatellut itsekin, esim. amppeli voisi olla oikein kiva tuossa nurkassa katossa riippumassa tai vaikka leikkokukat ammeen reunalla tms. Kiitos vielä sinulle kivasta vinkistä, pitääpä miettiä asiaa!!!

Kazza kirjoitti...

Upea patsas! Sopii tuonne teidän kauniiseen kylpyhuoneeseen todella hyvin. :) Ja mukava muuten lueskella taas kirjoituksiasi, olen palannut taas tänne bloggaajien joukkoon... Täytyykin päivittää tilannetta ja lueskella kirjoituksesi :)

Sari kirjoitti...

Hei Kazza ja kiitos kommentistasi! Ja kiva nähdä sua taas täällä blogimaailmassa, vaikka ymmärrän toisaalta hyvin, että taukokin on joskus paikallaan. Toivottavasti näen sua täällä taas!