2010-09-15

Utelias - Curious

Uusi perheenjäsenemme on tosi uteliasta sorttia.

Our new family member is such a curious person.


Kaikessa mukana, vaikka usein on olemukseltaan sen oloinen, kuin ei muka yhtään kiinnostaisi. Niinkuin nyt tässä, kun tuli uteliaana haistelemaan uusimpia kirppisloytojäni.

Wants to be around whenever possible, even though she often pretends not to even care. Like in this photo, where she had to come and sniff all my flea market finds.

Tässä nyt muutamia vaaleasävyisiä loytoja. Pitsi- ja pellavaliinoja, tuikkukuppi ja pieni Madonna?-patsas.

Here are couple of light colored finds. Lace and linen table clothings, tealight holder and a little Madonna? statue.

Patsaan sain itse asiassa ilmaiseksi Loviisan Wanhat talot tapahtumasta. Erään talon pihalla oli poytä, jossa luki teksti: Ota tästä. Ja tämän otin matkaani.

I got this statue for free from Loviisa's Old Houses Days. There was a table in a front yard of this one old house where it said: Take from here. And I took this one.

Hiukan on tarttunut matkaan taas pinkkiäkin ihanuutta. Riviera Maisonin tyynynpäällinen ei tosin ole loytynyt kirpparilta, ostin sen jyväskyläläisestä SisustusSatiinista, alehyllystä -50% hintaan.

I have also found some pink colored lovelies. Riviera Maison pillow cover is not from flea market but from a local design boutique, where it had -50% tag on it.

Nämä kaksi pulloa olivat niin somia, etten voinut niitä vastustaa ja miehenikin oli näistä iloinen, sillä käyttää ruoanlaitossa paljon esim. oliivioljyä ja putelit tulivat siis ihan tarpeeseen. Kävin taas toissapäivänä kirpparikierroksella ja voi iik, mitä ihanuuksia loysin taas uuteen kotiimme. Esittelen niitä lisää lähipäivinä.

Kun vaan pääsisi jo pian sinne omaan kotiin. Tämä sukulaisten (=vanhempieni) nurkissa väliaikaisasuminen alkaa jo puuduttamaan ja ikävä Varsinais-Suomessa väliaikaisesti pienessä vuokrakämpässä asuvaa siippaa ja tyttärellä isää alkaa myos olemaan liian suuri.

These two bottles were so cute that I just couldn't resist them. And they actually will be in good use in our household. My husband uses a lot of olive oil in cooking and also liked these bottles a lot. I went to one flea market two days ago and found a lot of lovely things from there. I will reveal them to you in a couple of days.

I just wish we could already move to our new home. This temporary living at our relatives (=at my parents house) is starting to get to us and I miss my husband and our daughter misses her dad, who is living in a temporary housing in the South.

11 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana pikku kisu! Kissat ovat pieninä valtavan energisiä ja uteliaita,muistan oman kissani kun se oli pieni.
Kauniita juttuja olet taas löytänyt.Toivottavasti pian pääsette kaikki omaan kotiin!

CosyCottage kirjoitti...

Voi tuota pientä karvapallero- kisumisua, miten voikin olla noin söpö?! Toivottavasti pääsette pian omiin oloihin, kyllä sitä varmasti omaa rauhaa kaipaa. Iloisia syyspäiviä!

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniita löytöjä ;-)

Mekin odotamme innolla,että pääsette omaan kotiin...pääsemme katsomaan kuinka ihana talonne sitten on ;-)

Lumille kissamaiset terkut ;-)

Mari kirjoitti...

Kisu on niin söpö♥ Ihania on löydötkin;)

Tuija N. kirjoitti...

Aah, kissanpennut ovat ihania!
Tiedättekö jo tarkan muuttopäivän?

Terkkuja siipalle ja tyttärelle.

Titti kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt!
Ihanin "löytö" ehdottomasti on tuo pieni kisuliini.♥

Sari kirjoitti...

Yaelian. Energiaa kyllä piisaa tällä kissalla yllin kyllin. Pitää koko ajan muistaa keksiä erilaista leikkimistä ja ihan tavalliset kengännauhat ja lankarullat on näkojään mieluisimpia. Huonekalut jäävät rauhaan, kun koettaa suunnata kiinnostuksen johonkin muualle. Muutoin tämä neito hyppii kuin raketti sohvalta toiselle, ikkunalaudoille ja sitä rataa...

Kaikkea kivaa on kantautunut mukana kirppiksiltäkin. Uuteen kotiin pääsemme muuttamaan noin neljän viikon kuluttua. Pitäisi nyt vaan jaksaa odottaa.

Hei CosyCottage. Lumi-kissa on kyllä mainio pikkuotus. Luonteeltaan tosiaan hyvin kissamaisen utelias, mutta myos tosi ihmisrakas ja tyttären silmäterä, joka antaa neitosen roikottaa itseään hyvin tyynesti katsellen ja kehräten.

Omaan kotiin olisi tosiaan jo kiva päästä. Mutta vielä pitää jaksaa odottaa jokunen viikko. Huoh...

Hei Anne-Marie ja kiitos. Joo, samaa odotan minäkin. Siis, että päästäis jo omaan kotiin. Mukavaahan tämä on lapselle ollut, kun näkee isovanhempiaan päivittäin, mutta kyllähän tämä pidemmän päälle on aikas puuduttavaa. Kyllä sitä ihminen vaan kaipaa sitä omaa rauhaa, niinkuin sanoit.

Hei Mari ja kiitos kommentistasi. Lumi on sopoliini veitikka, joka on aina mukana kaikessa. Ja hiukan on koiramaisiakin ominaisuuksia. Tosi seuranhaluinen ja jopa mustasukkainen tyttärestämme.

Me muuten oleillaan viel toistaiseksi tässä ihan sun entisillä kotikonnuilla. Jos sulle sopii, niin ois kiva vaiks joskus täs lähiaikoina treffailla.

Moi Tuija N. Ihan tarkkaa muuttopäivää emme edelleenkään tiedä, mutta noin 25.10. paikkeilla talon pitäisi vapautua. Ja hei, nyt mä oikeesti laitan sulle sitä mailia...

Hei Titti ja kiitos kommentistasi. Kaikkea kivaa sitä voi loytää ihan näiltä lähikirppareiltakin. Mutta Lumi-kissa on kuiteskin ehdottomasti se paras "loyto", joka tuo iloa meille joka ikinen päivä. Välillä kisuli on kyllä hivenen tuhmeliinikin ja nytkin tytär tuolla kissaa toruu, kun saalistaa eteisen lattialla tyttären koulurepun hihnaa.

Tuire kirjoitti...

Kaunis kissa kauniiden löytöjen kanssa! Olisi ollut ihana päästä Loviisaan, ehkä ensi vuonna.

Sari kirjoitti...

Hei Tuire ja kiitos kommentistasi. Minullekin Loviisan Wanhat Talot tapahtuma oli ihan uusi tuttavuus, josta olin aiemmin kuullut vain täällä blogimaailmassa. Lumi-kissa on tosiaan mukana kaikessa toiminnassa, myos kirppisloytojen kuvauspuuhassa...:-)

Sooloilija kirjoitti...

Pikkuinen on niin suloinen, ja pieni.

Ihania löytöjä!

Sabuska kirjoitti...

Onnea uudesta ja suloisesta perheenjäsenestä!