2009-08-13

Loma jatkuu... - Vacation continues...

Viela hetken aikaa... Olemme nimittain isukin mukana Californiassa, hanen osallistuessaan kolmen paivan koulutukseen San Josessa, lahella San Franciscoa. Ensimmaiset paivat ovat menneet aika rauhallisissa tunnelmissa, aipan ja tyttaren karsiessa viela hivenen jet lagista, silla kotiin Teksasiin palasimme lauantaina ja Californiaan matkasimme jo heti kahden paivan paasta maanantaina.

Huom! Aakkoset ja ookkoset eivat toimi talla lapparilla, joten tama on nyt tallaista ookkosetonta kirjoitusta jonkun aikaa...

For a little while... We are in California right now with daddy, who is attending a three day conference in San Jose, near San Francisco. These first couple of days have been very relaxing and not too busy, since we still have a little bit of jet lag. We (me and our daughter) arrived from Finland last Saturday and headed here in California on Monday.

Hotellimme on ollut kolmen paivan ajan tama isokokoinen Embassy Suites ja ollaan kylla tykattu. Yllatys oli, etta aamupalan lisaksi hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen happy hourin joka ilta, joten sitakin on kokeiltu ja toimivaksi todettu... ;-)

Our hotel for these last three days has been this giant sized Embassy Suites and we have liked this hotel a lot. A little suprise was that the hotel doen not only have a complimentary breakfast but also a complimentary happy hour, every evening. So we have also tested that and enjoyed... ;-)

Toissa-aamuiselta kauppamatkalta nappasin taman kuvan hotellistamme.

I took this photo a couple of days ago when we came back from our little walk to the closest supermarket.

Hotellin ala-aulaa ja aamupala-aluetta.

Our hotel lobby and breakfast area.

--------------------------------

Mutta emme toki ole olleet koko aikaa hotellilla, vaikka viihtyisa paikka onkin. Heti maanantaina kurvasimme kavaisemaan San Franciscossa, mutta otin kaikki kuvat raakaversiona, enka saa niita talla lapparilla auki, kun ei ole tarvittavia ohjelmia. Joten ei kuvia tuolta reissulta, ainakaan viela... Eilen kavimme neidin kanssa korottelemassa mm. laheisella ulkokirpparilla ja farmers marketilla.

But we haven't spend all of our time at the hotel, even though this is such a nice hotel. On Monday we went to San Francisco, but I took all the photos in raw-version, so I am not able to open them with this laptop. Yesterday we went to a local outdoor flea market and farmers market.

Farmers market oli tulvillaan ihanan tuoreita hedelmia ja kasviksia.

Farmers market was full of fresh fruits and vegetables.

Viinirypaleita lahti heti matkaan talta tiskilta, samoin kuin ihanan mehukkaita mangoja, jotka ovat suosikkihedelmiani.

We bought a lot of grapes from here as well as some fresh and ripe mangoes, which are my most favorite fruits.

--------------------------------------

Kun illalla haimme isukin koulutuksesta jatkoimme matkaa pieneen Santa Cruzin kaupunkiin, joka sijaitsee vajaan 30 mailin paassa San Josesta.

When we picked up daddy in the late afternoon we continued straight to Santa Cruz, a little place located about 30 miles from San Jose.

Santa Cruzista loytyy meriveden muovaamia kivisiltoja (natural bridges) ja ne olivat kylla ylvaan nakoista katseltavaa. Tassa neiti ja isukki juoksevat aaltoja pakoon.

In Santa Cruz you can find some natural bridges made by sea water and time. Those were very beautiful and majestetic looking natural wonders. Here our little one is running away from the waves with daddy.

Mamma ei juuri kuvissa nay, mutta tassa neidin kanssa ollaan aaltojen tuntumassa ja mina jo huolestuneena palyilen seuraava kuohupaata tulevaksi.

Mommy doesn't really ever appear in photos, but here I am with our daughter and as you may see I am already looking for the next wave to hit us.

Kylla sita pienikin ihminen osaa luonnon ihmeita arvostaa. Pikkuneitimme oli aivan ihmeissaan naista kivisilloista ja suurista aalloista, joita karkuun juoksimme.

Even our children can appreciate the wonders of nature. Our daughter was in awe with these bridges and the big waves hitting us.

Rannoilla oli paljon surfareita ja tosi paljon ihmisia koiriensa kanssa.

You could see a lot of surfers and a lot of people with their dogs at the beaches.

Tassa taas yksi kivimuodostelma.

Here is one more natural bridge.

Polkua pitkin meren aareen.

Little path guides you to the edge of the ocean.

Illalla menimme viela kalaravintolaan nauttimaan merenherkkuja ja taman kuvan nappasin ravintolan ikkunasta.

In the evening we went to a local seafood restaurant to dinner and I took this photo from the restaurant.

Matkamme jatkuu ja huomenissa olisi tarkoitus suunnata kohti Yosemitea ja sielta edelleen Sonoman viinitiloille. Kuvia tulee varmasti taas jonkun paivan kuluttua.

Next we will go to Yosemite National Park and from there we will continue to Sonoma Valley vineyards. I will post new photos in couple of days.

Mukavaa viikon jatkoa!

Have a nice week!


Sari

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ompa ihania kuvia! Ollappa tuollaisissa maisemissa... Minä täällä puran muuttokuormaa ja huokailen tätä tavara määrää :)

Sari kirjoitti...

Moi Mari, no joo, naissa maisemissa enaa tama paiva, sitten taas jossain muualla. Jaksamista muuttamiseen, kylla se urakka sitten palkitaan, kun paasette uuteen kotiin asumaan!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihania lomakuvia! Nuo kivimuodostelmat ovat aikas vaikuttavia. Teillähän on muuten varsinainen tournee menossa :-) Sonoman viinitilat kuulostavat erittäin makoisilta... mmhhh.

Hyvää matkaa Yosemiteen!
t. Katja

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Sinä se Sari osaat matkahullua yllyttää näillä kuvillasi!! =) Ihania kuvia, näyttää oivalta lomalta ja aivan mahtavan hienoja maisemia.

Hyvää matkaa viinitiloille! Kuulostaa ihanalta :) Oikein Sideways -tour...

Sari kirjoitti...

Moi Katja, nuo kivimuodostelmat olivat tosiaan aika veikeita ja jylhan nakoista katseltavaa. Sonoman aluetta odotan innolla, siella on varmasti kauniit maisemat, niinkuin olettaisin Yosemitessakin olevan, ainakin jylhat.

Moi Paivi. Juu, tanne suuntaan se on teidankin perheen kanssa tai kaksin suunnattava. Taalla kylla riittaa myos lapsille nahtavaa ja koettavaa. Ja viinitiloja menemme katsastamaan mielenkiinnolla, lapsen ehdoilla tosin, eli ei ihan Sideways-tyyliin kuiteskaan... ;-)

Maria kirjoitti...

No huh! Mielettömän hienoja kuvia ja paikkoja! Oot sinä tälle kesää reissannu ainakin. :))
Nauran täällä itselleni, kun suurimman loman tunteen olen tainnut saavuttaa ruokakauppareissulla lähimarkettiin, paossa pihatöitä... ;)))
Mukavia lomatunnelmia edelleenkin!

Heidi kirjoitti...

Todella kauniita kuvia olet taas tänne blogiisi tuonut. Oikein mukavaa loman jatkoa :)

Sari kirjoitti...

Hei MariaK ja kiitos. Juu, kylla reissaaminen taas riittaa vahaksi aikaa, kun neiti aloittaa koulutaipaleensa. Eika me kylla yleensa nain paljoa reissata, nyt vaan ajateltiin lahtea matkaan mukaan, kun mies oli kuiteskin tanne tulossa.

Suklaamarenki. Kiitos paljon! Viela jokunen paiva lomaa jaljella ja sitten takaisin kotiin ja valmistautumaan koulun alkuun.

Tuija kirjoitti...

Jaa, vaikea sitä on jetlagista toipua, jos hotellissakin on happy hour :)

Ihanan näköinen hotelli ja mahtavat maisemat. Ja tuoreita mangoja, voi kun joskus saisi maistaa. Nämä meidän markettien mangot... hmmmm. Eipä paljoa viitsi niihin euroja tuhlata.

Minttumaari kirjoitti...

Ihania paikkoja ja tunnelmia - paljon olette lomallanne nähneet ja kokeneet. Upea tuo ranta ja tuo kuva, jossa pieni tyttö hiljenee luonnonvoimien edessä... onnistutta loppureissua!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia! Ihana loma teillä! Itse olen ollut Kaliforniassa ja Santa Cruzissa 17v sitten kielikurssilla. Asuin ihanassa perheessä ja rakastuin paikkaan täysin. Eipä ole silti uudelleen tullut lähdettyä, vaikka oman kotiavaimenkin sain perheeltä mukaan :) Ehkäpä joskus...

Sinulla on kiva blogi, olen käynyt jo jonkin aikaa kurkkimassa. Hyvää viikonloppua toivottelee

Anski

Sari kirjoitti...

Tuija, toi jet lag juttu oli hyva!!! Mangot on aivan ihania, ja kylla niissa taallakin on eroja. Parhaat mangot saa Farmers Marketilta, ne on mehukkaita ja ihanan kirpakoita.

Hei Minttumaari ja kiitos sinulle kommentista. Juu, kylla nama luonnonihmeet saa lapsenkin hiljentymaan. Etenkin meri.

Hei Anski ja kiitos sinulle kommentista. Kylla sinun pitaa viela noita avaimiasi joskus kayttaa ja tulla kaymaan uudestaan Santa Cruzissa, paikka on varmasti muuttunut paljon 17 vuodessa. Santa Cruzin lahistolla on muuten parin paivan ajan riehunut metsapalot ja ne nakyvat kauas sakeana savumassana.