2009-08-06

Hei hei Suomi - Bye bye Finland

Niin se on, että loma on nyt lopuillaan ja ihan lyhykäisesti täältä laukkujen pakkailun (blaah, mitä hommaa, EVVK!) keskeltä postailen ja kaikille oikein mukavaa loppukesää toivottelen!

Huomenna matkaamme jo kohti Helsinkiä ja yövymme lentokentän kupeessa, sillä aamulla on aikainen nousu, sillä lentomme lähtee jo kohti Frankfurtia kello 6:55, joten kentälle suuntaamme kimpsuinemme ja kampsuinemme kello viiden kieppeillä.

Here we are already, the relaxing vacation time here in Finland is at it's end and here I just wanted to wish you all happy and relaxing end of this beautiful summer! I've been packing here the whole day, and blaah! it's not very relaxing thing to do, so... Trying to hang in here...

Tomorrow we will travel to Helsinki and we'll stay a night at one of the Airport hotels, since our flight leaves early Saturday morning, at 6:55 to be exact. So we need to be at the airport around 5 am.

Kesä Suomessa oli aivan ihanan rentouttavaa aikaa ja nämä viimeiset viikot uskomattoman kauniita ja lämpimiä! Senpä vuoksi minua ei ole juuri täällä blogeissa näkynytkään, olemme olleet koko ajan menossa pihamaalla, mökillä tai tuttavien ja sukulaisten seurassa. Näillä eväillä jaksaa taas pitkälle syksyyn ja alkavaan talveen ja sitten kun päästään taas kevään puolelle, voikin alkaa taas suunnittelemaan seuraavaa Suomen matkaa!

Our summer here in Finland has been relaxing and these last couple of weeks we have enjoyed the warm and sunny weather so much! This is also why I really haven't had time to be here in the blog world, but enjoyed the outdoors, our summer cottage and the time with friends and relatives. With all the memories of this summer we will survive over the coming fall and winter and when the springtime comes we can start to plan our next trip to Finland!

Mukavaa perjantaita!

Have a nice Friday!

Sari

P.S. Tunnen taas kerran omantunnonpiston siitä, ettemme ennättäneet kaikkia tuttavia ja ystäviä tavata. Toivottavasti ymmärrätte tämän meidän rajatun lomamme, aika ei vaan yksinkertaisesti riitä kaikkeen... :-(

P.S. I feel bad that we didn't have the chance to meet with all our friends. I hope you understand, since our time is always a bit limited here... :-(

14 kommenttia:

HIIRIEMO kirjoitti...

Turvallista matkaa!

Vekarus kirjoitti...

Hyvää kotimatkaa!

Sari kirjoitti...

Hei Hiiriemo ja Vekarus ja kiitos. Hiukan on mieli jo haikeana, tämä lähtö se on aina vaikeaa, vaikka kotiinkin on kiva palata.

Paivi kirjoitti...

Hyvää kotimatkaa! Ihanan rentouttavalta kuulostaa tuo teidän akkujen latausloma täällä :) ihana olisi joskus itsekin saada lomailla samaan tapaan oikein pitkän kaavan mukaan... voih! Suomen kesä on niin kaunis!

Toki ymmärrämme, ettette ehdi kaikkia tuttavia tapaamaan. Samahan se on itselläkin reissutessa. Ja nähdäänhän me sitten lokakuussa :) sitä jo odotellaan!

Terveiset perheelle ja turvallista matkaa!

Tuija kirjoitti...

Hyvin ymmärrettävää, ettei ehditty nähdä, aika kun lentää siivillä. Turvallista kotimatkaa ja terveisiä siipalle.

Sari kirjoitti...

Moi Päivi ja kiitos. Nopeasti hurahti kuusi viikkoa ja tuntuu, että vastahan tänne tultiin. Kävin tuossa juuri pienellä aamulenkillä ja silmät kyynelissä kuljin jo nuoruudesta tuttua lenkkipolkua. Tämä lähteminen se on aina vaikeaa ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sen vaikeammalta se tuntuu. Pitkä on aika, kun näihin tuttuihin maisemiin taas palataan, mutta eiköhän se arki taas saa ajatukset toisaalle.

Kiitos Päivi ymmärryksestä, teitäkin olisi ollut tosi kiva nähdä ja T-tyttöä tavata, mutta tätä tämä meidän elämä aina on. Ei riitä aika millään ja tänä vuonna jäi sitten Hesan seudulla käymättä kokonaan, sitä mun pientä pyörähdystä lukuunottamatta, jolloin vietin Helsingissä jopa muutaman tunnin ;-)

Mutta siis, syssymmällä nähdään sitten meillä! Laitoin sulle häthätää infoa FB:n kautta noista viisumitta matkaavien nettikaavakkeista, jotka nyt vaaditaan.

Moi Tuija ja kiitos sullekin, ettet loukkaantunut siitä, ettemme taaskaan ennättäneet näkemään :-( Ihan jo hävettää tämä jokavuotinen anteeksipyytely, mutta kyllä me vielä treffataan, ennemmin tai myöhemmin. Ja onneksi yhteyttä voi pitää myös näin, blogin kautta. Kaikkea hyvää teidän koko perheelle ja kerron terkut myös P:lle!

Mari kirjoitti...

Oikein hyvää ja turvallista kotimatkaa teille!

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari, kotona ollaan jo!

mimmuli kirjoitti...

Hyvä että olette turvallisesti perillä<3

vanamo kirjoitti...

Mukavaa kesan jatkoa sinne Texasiin. Meilla syssy lahenee... Toivotan sinulle ja perheellesi tornadovapaita keleja:) (kurkkasin tuota toista blogiasi, jossa teilla oli ollut myrskya...)Vuoden aikana jouduimme menemaan ainoastaan yhden kerran varulta basementiin, mutta nothing happened. Aluksi koko tornadoasia ylipaataan hirvitti, mutta huomasin myohemmin kuinka tyynesti suurin osa paikallisia asian otti...Jarki mukaan niin silla potki jo pitkalle:)

Sari kirjoitti...

Hei Mimmuli, juu kotona kaytiin ja nyt ollaan taas reissussa, kun mies on tyomatkalla Californiassa.

Vanamo. Kiitos, kylla se syksy pian jo tuntuu Teksasissakin. Tornadouhkaan en itsekaan ole suhtautunut viime vuosina kovin kauhulla, mutta kylla tuo kevainen myrsky taas pysaytti ja pisti ajattelemaan. Monen naapurin kanssa puheltiinkin myrskyn jalkeen, ettei sita osaa koskaan edes oikein ajatella, etta myrsky osuisi omalle kohdalle. Talla kertaa se oli lahella, mutta onneksi kellekaan ei sattunut pahasti.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kuulostaa siltä että teidän Suomen lomanne sujui hyvin paljon samoissa merkeissä kuin meidän. Ainakin ilmat olivat mahtavat!

Ja tiedän miltä se lähteminen tuntuu... Kyyneleitä olen nieleskellyt itsekin joka kerta, mutta "jos en täältä lähtis mä pois, en takas luoksesi tulla vois"

Sari kirjoitti...

Hei Katja ja kiitos kommentistasi. Kiva nahda sua taalla, taidankin heti poiketa blogiisi kurkkaamaan kuulumiset.

Kauniisti kirjoitat myos lahtemisen haikeudesta :-) Kiitos!

disa kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.