2012-04-20

Souvenirs


Jo toinen kotipäivä - kaiken varalta. Pikkuneitimme voi jo paremmin, mutta ajattelin, että taitaa olla parasta viettää vielä tänäänkin kotipäivä, ettei tule koulussa ikäviä ylläreitä. Kun ei oikein neidille ruokakaan vielä eilen maistunut.

Näin kotipäivänä esittelen teille muutamia "turhuuksia". Tukholman tuliaiset olivat melko vähäisiä, mutta jotain pientä kuiteskin tuli hankittua. Ostin tämän pienen vaaleanpunaisen bambien Krabatista. Sillä on hassu, heiluva pää ;-)

Yet another day at home - just in case. Our little one feels better already, but I thought that it is maybe best for her to stay at home another day, so that she will not have any unpleasent suprises when at school. Thinking that she didn't really have any appetite yesterday.

Having a day at home I will show you some "vanities". We didn't buy too many souvenirs from Stockholm, but had to get something small though. I bought this pink deer from Krabat. It has a funny, wobbly head ;-)


Pikkuhortensia kukkii olohuoneessa ja on herkullisen vaaleanpunainen.

Small hydrangea is blooming in our family room and is deliciously pink.


Tämän metallisen perhostaulun ostin Sirligistä ja tykkään siitä kovasti. Siinä on jotain opetustaulumaista. On muuten aika hienosti vinossa toi toinen kellokin tuossa seinällä, mutta sopii hyvin meidän tyyliin...

I bought his metallic butterfly wall art from Sirlig and I like it a lot. It has a same feeling as those old education boards. The clock on the right seems to be skewed a bit, but well, matches our style...
Nämä hennot perhoset ovat kirppislöytöjä ja ne voi helposti ripustaa vaikka verhoihin.

Mukavaa perjantaita kaikille!

These delicate butterflies are flea market finds and they are easy to hang e.g. to curtains.

Have a nice Friday!

10 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Toivottavasti tyttäresi voi jo paremmin!

Voi miten kaunis pikkuhortensia.
Mahtava väri.

Jotenkin nostalginen tuo peltinen perhostaulu. sopii mainiosti tuohon seinällesi.

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Kiitos Hanne, tytär on jo ihan oma itsensä - onneksi! Ehti jo toissayönä säikäyttää pahan kerran moinen oksentelu :-(

Tuo pikkuhortensia on minustakin tosi söpö ja säilynyt hyvänä tosi pitkään. Mulla on nyt joku perhoskausi meneillään, niinpä tuo taulu osui heti silmiini Sirligissä.

Kiitos samoin mukavaa viikonloppua sinulle!

Heidi kirjoitti...

Onneksi neitokainen on jo paremmissa voimissa :) Aivan ihania perhosia, tuo suloinen taulu on minunkin mieleen. Iloa viikonloppuun koko perheelle :)

Mari kirjoitti...

Iki-ihania perhosia! Kivaa kun neitokainen voi jo paremmin. Meillä oli pääsiäisenä sama ällötauti pyörimässä:/ Mukavaa viikonloppua sinne♥

Anne-Marie kirjoitti...

Paranemisia teille!
Minusta kaikki muuta taudit menevät mutta vatsatauti on kamalin!Liikkeellä taas sitä,mutta ainakin toistaiseksi ollaan säilytty taudilta!

Ihanan värinen hortensia! Meilläkin on nyt vaaleanpunainen kausi meneillään ;-) ja aivan ihania perhosia..tulee niin kevät/kesä mieleen ;-)

Mukavaa viikonloppua!
Tein juuri sushia illaksi..saa istua sohvalle katsomaan Voicea ja nautiskelemaan herkkuja ;-)

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Tyttö on kyllä parempana, mutta nyt yökkii isi :-(

Perhoset on nyt jotenkin mieleen ja olleet kyllä aina - tuon taulun olen nähnyt jossain täällä Suomessakin myynnissä.

Viikonlopputerkkuja myös sinne, meidän viikonloppu menee toivon mukaan jo pian paremmissa merkeissä. Mä täs nyt pelkään, etten vaan itte saa tota tautia...

Hei Mari. Perhoset on kyllä ihania, niin luonnossa kuin erilaisina koristeina ja printteinäkin.

Meillä on nyt sitten tää oksennustautirumba täällä vauhdissaan, saas nähdä, miten tää tästä etenee...

Hei Anne-Marie. Ja kiitos, voimauttavia paranemistoivotuksia täällä kaivataankin, nyt norsulakanoissa uinuu isukki...

Ai niin, Voice of Finlandkin alkaa kohta. Voi ei, sushi maistuiskin hyvälle... Ainakin toistaiseksi... Jollen kohta ole itse tuossa samassa tilassa kuin isukki... Pelottaa.

Perhoset ja vaaleanpunainen väri tuovat kevättä kotiin ja nyt kyllä piristystä kaivataankin kovasti.

sanna kirjoitti...

On viisasta ottaa aina varman päälle lasten sairastelussa. Kaunis tuo pinkki väri kukassa ja bambissa.

Sari kirjoitti...

Hei Sanna. Olen ihan samaa mieltä. Parempi ottaa iisisti kuin pistää lapsi kouluun puolikuntoisena ;-) Pinkki piristää kyllä kivasti. Mukavaa viikonloppua sinulle!

Kamomilla kirjoitti...

Ihanat tuliaiset!!
Toivottavasti vatsatauti on selätetty!!

Tuo kitaraa soittava neiti kosketti,mutta jotenkin tuli kuitenkin paha mieli-ihan selvästi sormet ihan jäässä.. (kuten sanoit)
Pakostakin alkaa miettimään taustaa koko jutulle. mutta joo, sehän kuuluu tähän valokuvaukseen myös, että pystyy herättämään ajatuksia..Miksi?

olet taitava!

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla ja kiitos kommentistasi. Vatsatauti alkaa olemaan selätetty, vaikkakin itsellä on ollut vähän jännä tunne eilisestä alkaen ja mä tosiaan toivon, että tää on vaan joku tunne...

Juu, tuo kitaratyttö oli ihana tapaus, mutta juu, sormet oli hänellä jäässä - se ei häntä kuitenkaan tuntunut haittaavan. En usko, että taustalla oli mitään ikävää, sillä hän oli kovin aurinkoisen ja onnellisen oloinen - aito luonnonlapsi. Mutta se on tietty vain hyvä, jos kuvat herättivät kysymyksiä ;-)