2012-04-19

Little bear is feeling sick


Karhunpoika sairastaa... Sitä olen tänään laulanut tyttärellemme, jolla iski eilen illalla raju vatsatauti. En edes halua kertoa, miten meillä meni viime yö. Onneksi tänään on ollut vähän rauhallisempi päivä ja ruoka on pysynyt toistaiseksi sisällä. Väsynyt tyttö täällä on ja iltapäivällä nukahti kahdeksi ja puoleksi tunniksi äidin ja isin sänkyyn.

Little bear is feeling sick... This is what I have been singing for our daughter today, who got a violent stomach ache yesterday. Don't even want to tell you, how our night was. Thank God today has been a bit more calm and she has been able to keep food in. We have a very tired girl here who fell asleep for two and a half hours this afternoon on moms and dads bed.


Hiljaiseksi vetää tyttären jos äidinkin tällainen vatsatauti - ja tietty isi on taas työmatkalla :-(

This kind of stomach bug gets both daughter and mom quiet - and of course daddy is on a business trip again :-(

6 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Voi pientä raasua. Vatsatauti on kyllä yksi niistä vihoviimeisistä taudeista. Onneksi, yleensä, menee nopeasti ohi. Vaan kovin voimattomaksihan se vetää. Toivottavasti sinä säästyt, sillä kuka sua hellii ja hoivaa, jos mies on matkoilla?

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. No niinpä. Ja voin kertoa, ettei meillä ole näin kovaa tautia ollut koskaan aiemmin. Koko yö meni valvoessa ja ollaan oltu molemmat täällä ihan zombiena. Mä kans toivon, ettei tää tartu muhun. Hiukan on kyllä vatsassa tuntunut jännältä tänään, mutta voi olla jotain myötätunto-oireitakin... Onneksi mies tulee tänä yönä kotiin!

Merja kirjoitti...

Parantavia aaltoja! Nuo yökkötaudit on olleet jostain syystä meidän perheessä hyvin hyvin harvinaisia, hyvä niin...

Ihanaiset norsulakanat! Tuollaiset sopisi meidän pojan sänkyyn.

Sari kirjoitti...

Moi Merja. Meillä on myös aika hyvin säästytty näiltä taudeilta, mutta nyt iski. Syynkin taidan tietää. Neidin vieruskaveri oli ollut tiistaina koulussa oksutaudin jälkeen ja oli sitten taas ollut eilen pois koulusta. Oli vissiin tullut liian aikaisin kouluun ja sit neidit olivat vaihdelleet kyniä yms. kaikkea, mitä nyt vieruskaverit koulussa puuhaa... Siitä nyt sit päättelin, että taitaa vatsapöpö olla sieltä peräisin... :-(

Noi norsulakanat on tosi kivat ja ne on ihan meidän vanhempien sängyssä piristystä tuomassa ;-)

Anne kirjoitti...

Hei! Sama tauti on meidän 6-vuotiaalla, tosin paljon lievempänä. Illalla oksensi, mutta yön nukkui melko hyvin. Iskä nukkui takkahuoneen sohvalla, että potilas pääsi viereeni.. Ja vaikka poika nukkuikin, minä heräilin vähän väliä kuulostelemaan vointia. Aamulla oli sitten pää kipeä. Onneksi vielä ei ole seuraavaa potilasta ilmaantunut..

Pikaista paranemista sinne! Kivan pirteät lakanat :)

Sari kirjoitti...

Hei Anne. Tätä taitaa nyt olla kovasti liikkeellä :-( Toivottavasti teilläkin jo voidaan pian paremmin. Päätettiin tänään pikkuneidin kanssa yhteistuumin, että huomennakin on vielä kotipäivä. Ei sentään huh ole oksentelua ollut enää päivällä, mutta massuaan on tyttö edelleen valitellut.

Meilläkin ollaan vielä kuivilla vesillä muiden mahdollisten potilaiden suhteen. Toivottavasti huomenna on jo paljon parempi päivä ;-)

Pikaista paranemista myös sinne suuntaan!