2012-03-27

Vaaleansininen - Light Blue


Vielä hiukan huipputärkeää asiaa... ;-) Kevään väreistä ja pukeutumisesta puhuttaessa on minun mainittava omalla kohdallani myös vaaleansininen. Tämä ihana Espritin farkkutakki on nimittäin yksi viimeisimmistä kirppislöydöistäni ja siitä tuli heti lempparini. Nyt kun lämpömittarikin näyttää jo inhimillisempiä lukemia, on kiva heittää päälle pehmeää farkkua ja tämän takin väri on just nappiin.

Pst. musta keinutuoli on sekin löytynyt kirpputorilta ja on koko meidän perheen lemppari-istuin. Siinä kiikkuu niin 7-vuotias tytär kuin isä ja äiti, joskus myös isovanhemmat ja yleensä kaikki vieraat ainakin hetkeksi siihen haluavat istahtaa... ;-)

-------------------------

Still some super important things... ;-) When talking about spring colors and dressing I also have to mention color blue in my case. This lovely Esprit denim jacket is one of my latest flea market finds and became my favorite at once. Now that the thermometer shows more humane readings it's nice to throw some soft denim on you and this jacket color is just right.

P.s. that black rocking chair is also a find from flea market and is our favorite chair now. There rocks our 7 year old as well as mom and dad, sometimes also grandparents and usually all our friends that are visiting want to at least try it out... ;-)


Kivasti passaa tämä "uusi" takki myös pirteän keltaisen laukun kanssa.

This "new" jacket also matches my cheery yellow handbag quite nicely.


Pehmennyt, muttei liiaksi kulunut farkkukangas on ihan ykkönen. Ja vaalea farkkutakki huutaa ääneen kevättä - ainakin minun mielestäni.

Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

Softened, but not too much worn jean fabric is number one. And light denim jacket screams spring - I think.

I wish you a happy and sunny week!

4 kommenttia:

Annika (axu) kirjoitti...

farkkutakit on ihania, harmi vain etten itse osaa käyttää niitä :)

Sari kirjoitti...

Hei Annika. Farkkutakki on itselläni kyllä kovassa käytössä, tänäänkin sen kouluun lähtiessäni taas päälleni heitin ;-)

Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

Merja kirjoitti...

Olet onnekas kun sulle sopii farkkutakki. Jos minä laitan tuollaisen päälle näytän ihan joltain 80-luvun jäänteeltä :) Farkkuja muuten kyllä rakastan, ja niiden kanssa huppari on minusta ihan ykkösvaate.

Sari kirjoitti...

Merja, mä saatan hyvin näyttää joltain 80-luvun jäänteeltä ittekin farkkutakkeineni, vaan ei kai se juuri haittaa ;-) Ton farkkutakin värikin on niin just nappiin mun mieleen, ettei mitään rajaa...

Ja ihan farkkufarkut on kovassa käytössä täälläkin osoitteessa. Mä käytän yleensä pillifarkkuja ja niiden kanssa menee miltei kaikentyyliset yläosat, trikoista tunikoihin ja huppareihin myös.