2012-03-26

Keltainen - Yellow


Ja sitten jotain totaalisen tärkeää... ;-) Jos on kevättä ilmassa, niin on myös kynsissä. Tytär osti tämän keltaisen kynsilakan ja pitihän sitä sitten äidinkin päästä kokeilemaan. Wild and Crazy sopii hyvin tähän vuodenaikaan - ja on kyllä aika villin keltainen.

And then something totally important... ;-) If there is spring in the air there is also spring in my nails. Our daughter bought this yellow nail polish and mom had to try it out too. Wild and Crazy fits nicely to this season - and it is quite wildly yellow.Ja kun pelkät kynnet ei riitä, niin tokihan laukunkin pitää olla keltainen. Tämä ihanan pehmeä, nahkainen Piecesin laukku löytyi kaupunkireissulta ja olin jo käynyt sitä aiemminkin hiplaamassa, kunnes sitten päivänä eräänä en pystynyt enää hillitsemään itseäni ja matkaan lähti tämä keltainen ihanuus.

Mikä on sinun tämän kevään piristevärisi pukeutumisessa ja asusteissa? Onko se keltainen tai ehkä joku muu? Myös oranssi on tänä keväänä aika veikeän kirkuva ja ihana - kivaa, kun kauppoihin on alkanut tulemaan voimakkaita värejä, tykkään!

And when nails are not enough then of course a handbag has to be yellow as well. This incredibly soft, leather Pieces handbad is a find from a shopping spree in town and I had already admired it many times before when one day I just couldn't resist and off I went with this yellow gorgeousness.

What is your spring color this year when talking about clothing and accessories? Is it yellow or perhaps some other color? Also orange seems to be quite screaming strong this spring - lovely that stores start to be full of stronger colors, I likey!

8 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

Onpas pirteä kevätlaukku! Itseasiassa minullakin on yksi keltainen jossain jemmassa, pitänee kaivaa naftaliinista ja ottaa käyttöön. :)

Sari kirjoitti...

Hei AnuElina. Keltainen kyllä piristää kummasti, joten kannattaa kaivella se keltainen laukku hetimiten sieltä naftaliinista ;-)

Mukavaa maanantaita sinulle!

Tuija N. kirjoitti...

Mulla oli lapsuudessa keltainen käsilaukku, ja mä rakastin sitä laukkua! Mun serkkuni puolestaan inhosi sitä :) Itse tykkäsin laukusta, koska se kilisi kivasti (siinäkin oli tuollaisia metallisia osia). Nyt aikuisena keltainen väri ei enää kuulu suosikkiväreihini. Vierastan sitä jostain syystä. Keltainen on sen sijaan nuoremman tyttäreni lempiväri ja tuottaa mulle kovasti päänvaivaa, koska yleensä ohitan keltaiset vaatteet yms. kiinnittämättä niihin mitään huomiota. Kauhulla odotan, koska tyttö alkaa vaatia huoneeseensa keltaisia verhoja ja mattoja. Ei vain sovi minun sisustusmakuuni. Mutta siitä ei pääse mihinkään, että väri on pirteä ja niin keväinen. Toisaalta, olihan meillä kerran pääsiäisenkeltainen keittiö (ehkä muistatkin) eikä se nyt niin pöllö ollut, pirteä aamunherättäjä.

Sari kirjoitti...

Hei Tuija N. Minä en taas muista nuorempana käyttäneeni juurikaan keltaista väriä, mutta nyt olen selvästi rohkeampi värien suhteen.

Menee keltaiset, oranssit, vihreät, lilat, punaiset ja miltei kaikki värit. Ruskeasta en edelleenkään ihan kauheasti pidä, enkä ihan kaikista murretuista sävyistä, mutta joteskin tuo keltainen on niin kivan pirtsakka, että siitä tykkään.

Meillä näkyy keltaista kodissa lähinnä kaitaliinoina ja liinoina ja luulen, että kevään edetessä myös tyynyissä ainakin pienenä väripilkkuna.

Hämärästi juu muistan keltaisen keittiönne, se on kyllä varmasti ollut mukavan pirteä, kun on aamulla unenpöpperössä mennyt keittiöön keittelemään aamukahvia ;-)

Mutta mikä se on sitten Tuija se sun kevään suosikkiväri tai yleensäkin suosikkiväri, se jäi mulle vielä pimentoon???

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Kivan tsäpäkät kynnet : )! Ja kyllä laukkukin on aikas mageen näkönen ; )

Sari kirjoitti...

Kiitos Uusi kaunis päivä ja eikös vaan olekin tsäpäkät ;-) Väriä kevääseen, niin kaikki näyttää aurinkoisemmalta, myös oma olemus... ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Suosikkiväri? Jaa'a. Pistit vaikean. Sisustuksessa valkoinen, beessi ja muut maanläheiset värit. Viininpunainen, ja on meillä sinistäkin mustikkana ja harmaansävyisenä. Näin kevään tullen vaaleanvihreä ja vadelmanpunainen hiipivät kotiin, no pääsiäisenä toki se keltainenkin. Vaatetuspuolella aika pitkälti tummat värit, vaaleanruskeat ja väriläiskänä se samainen vadelmanpunainen. Myös turkoosia ja vaaleaa ruohonvihreää näköjään löytyy.

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. No aika paljonhan sinultakin noita värejä löytyy. Kodissa meilläkin oli ennen pitkälti valkoista, beessiä ja maanläheisiä värejä, mutta nyt on tullut myös tuota mustaa. Pitkään siitä pysyttelin erossa, vaan pieninä annoksina se taas kiehtoo... ;-)

Sulle varmasti käykin kivasti tuo vadelmanpunainen ja turkoosi väri, sekä vihreä myös. Me suomalaiset taidetaan olla vähän arkoja värien käytössä, mutta kyllä välillä on kiva vähän leikkiä väreillä ;-)