2012-03-25

Ötökkä - Bug


Kävin eilen pikkuneidin kanssa kirpparikierroksella ja kun olimme jo lähdössä kotiin, osui silmiini tämä oranssi ötökkä. Siis niin hintalapussa luki: ötökkä. Euron ötökkä ihastutti meidät molemmat ja matkaan lähti. Samoin kuin tuo sininen vanha jakkara.

I went to flea markets yesterday with our daughter and when we were just about to go home I noticed this orange bug. This is what it said in the price tag: bug. One euro bug made us fall in love with it and it went with us. Like did the old blue stool.Ihanat värit ja hassu ilme tällä itse tehdyllä ötökällä. Eikä nuo ompeleetkaan taida olla ihan täydelliset, mutta ehkä juuri siitäkin syystä tämä ötökkä on niin hellyttävä.

This hand made bug has lovely colors and funny look. And I guess those stitches are not made perfectly, but maybe that is one reason this bug is so adorable.


Myös tämä vanha helmitaulu löytyi muutama päivä sitten kirpparilta ja liittyi toisen, aiemmin kirppikseltä löytämämme taulun seuraan tyttären huoneessa.

Mukavaa sunnuntaita sinulle! Tytär ampaisi jo pihamaalle naapurin pojan kanssa leikkimään ja itse koetan totutella ajatukseen, että kelloja on siirretty tunnilla eteenpäin.

We also found this old abacus from flea market couple of days ago and it joined the older flea market find in our daughters room.

Have a nice Sunday! Our daughter already ran outside to play with our neighbors son and I myself try to adjust to the thought that we moved the clocks forward with one hour.

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Onkohan tuo sama sininen jakkara jota minäkin katsoin jossain? Sitten katsoin tarkemmin jalkoja ja ne oli tehty ohuista puulevykerroksista.. näytti että olivat hajoamassa.. jätin sen kirppikselle. Mutta ehkä kyseessä ei ole kuitenkaan sama jakkara?

Sari kirjoitti...

Moi Merja. Tää on ostettu vähän kauempaa, ei ihan näistä meidän lähistön kirppareilta ja oli just tullut myyntiin tuonne kirpparille, eikä sillä ollut vielä edes hintaa. Eli luulen, että on eri jakkara. Ja ihan on tuollainen vahvaa tekoa olevan oloinen kyllä.

Kivoja juttuja noilta kirppiksiltä kyllä väliin löytää, vaikka joukkoon mahtuu kyllä paljon myös ihan täyttä roinaakin. Mukavaa sunnuntaita koko teidän perheelle!

Tuija N. kirjoitti...

Hauska ötökkä :)

Sari kirjoitti...

Hei Tuija ja eiks ookin ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hi to all, the contents present at this web site are in fact remarkable for
people knowledge, well, keep up the nice work fellows.

Also visit my page ... click here