2012-03-28

Liina - Table runnerNyt on jo kaivettu esiin se ensimmäinen pääsiäis-kaitaliina. Tämä liina on yksi lemppareistani ja ostettu muutama vuosi sitten World Marketista Yhdysvalloista. Liina tuo mieleen lapsuuteni sadut. Hannut ja Kertut ja kaikki hauskat eläinhahmot saduista kuten Liisa Ihmemaassa.

Now I have dug out the first Easter table runner. This runner is from World Market in U.S. and brings memories from my childhood stories. Hansel and Gretel and all those funny animal figures from stories like Alice in Wonderland etc.


Ja maljakoissa koristavat jo pajunkissat. Muutamana päivänä olemme myös bongailleet leskenlehtiä. Ja ulkona pensaissakin on jo pikkuruisia silmuja. Kevät on tosiaan tullut!

And in the vases we have pussy willows. During these last couple of days we have seen some coltsfoot. And outside some shrubs already have buds. Spring is definitely here!

4 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Mun tarttee vissiin lähettää sulle valokuva meidän pihasta, ettet ihan villiinny tuon kevään kanssa :)
Mies lapioi juuri viikonloppuna polun leikkimökkiin, vielä puoli metriä lunta. Ja oikeesti, me asutaan kuitenkin aika samoilla leveysasteilla.

Ansma kirjoitti...

upeita kuvia : )

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Sari kirjoitti...

Tuija N. Mun on oikeesti vaikea uskoa, et siellä on viel noin paljon lunta. Meidän pihasta on sulanut lähes kaikki lumet ja just aamulla katsoin, et jumankekka, kukkapenkitä törröttää lähes kymmensenttiset tulppaaninvarret!!!

Kiitos Ansma ja kiitos blogilinkistä, käyn heti vastavierailulla ;-)

Mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa kaikille. Nyt lähden tytärtä hakemaan ja sitten kirpparia kohden ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana liina! Mulla tuli Astrid Lindgrenin satukirjat mieleen tuosta.:) -Kati-