2012-03-29

LumiLumi, Lumpsu, Lumpukka, Lumppari - rakkaalla lemmikillä on monta nimeä. Lumi-kissa on aika veikeä, kun häntä kuvataan. Lumi kommentoi koko ajan ja reagoi kameran klikkauksiin ja ääniin. Tuo pieni suu käy koko ajan, vaikkei sitä kuvista huomaakaan. Välillä luodaan arvostelevia silmäyksiä ja sitten jatketaan unia arvokkaasti.

Lumi-kissalla on oma sänky, joka on tyttären "stailaama". Pieni patja on päällystetty vaaleanpunaisella nuken peitolla ja vanha nuken tyyny toimii Lumpparin tyynynä. Mahtaa se olla hyvä kissan uinuilla häntä varten stailatussa sängyssä ;-)

------------------------

Lumi, Lumpsu, Lumpukka, Lumppari - darling pet has many names. Lumi(Snow) the cat is quite funny when I photograph her. She comments all the time and reacts to all clicks and sounds. Her little mouth is moving all the time even though you cannot see it from the photos. And at times she looks at me critically and then continues her sleep with such dignity.

Lumi cat has her own bed and our daughter is responsible of the "styling". Small mattress is covered with pink doll cover and old doll pillow is now hers. It must be nice to lay on a bed just made for her ;-)

7 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihana kisu!! :)

Heidi kirjoitti...

Voi suloisuutta :) Ihan on kissanpäivät! Kauniita kuvia on taas vaikka kuinka, niin ja keltainen kassi on niin herkku :) Iloista loppuviikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Satu ja kiitos. Ihana kissamme on tänään ollut kyllä aika villi. Tyttäremme toi koulussa askartelemansa pajunoksan kotiin ja siitä on kohta revitty kaikki sulat irti. Yksi oli revitty tuusan nuuskaksi sillä välin, kun etsin varastosta pääsiäiskoristeita. Saas nähdä, menikö osa sulasta suuhun asti... Huoh...

Moi Heidi ja kissanpäivät on tosiaan tällä meidän Katti Matikaisella ;-) Kuvia on kertynyt juu ja kassi kovassa käytössä - joka päivä. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Yaelian kirjoitti...

Lumi on ihana;niin kaunis ja kuvauksellinen kisu:)

Sari kirjoitti...

Kiitos Yealian. Lumi osaa miltei kuin poseerata. Kun näkee mun ottavan kameran esille, kissaneiti
puhelee mulle koko ajan ja monasti alkaa oikein köllimään, kun saa olla kameran edessä. Erikoinen kissa, ei voi muuta sanoa... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania kuvia,Lumista ja keväästä!
Kyllä masensi tulla takaisin kotiin tänne lumen keskelle kun Skotlannissa rikottiin lämpöennätyksiä +23 ja narsissit kukki !

Mutta kai se joskus täälläkin nuo lumet sulaa,ainakin ennen juhannusta toivottavasti!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Oi joi, ihana keli ollut Skotlannnissa. Mieluusti kuulisin matkastasi lisää - heitä vaikka s-postia. Ajatuksissa itselläkin sinne jossain vaiheessa suunnata.

Ja voi rähmä heti perään. Ei varmaan kiva, jos tulla tupsahditte keskelle lumimaisemia ja pakkasta. Täällä Varsinais-Suomessa lumet ovat jo sulaneet pois, mutta tällä hetkellä tiputtelee taivaalta jotain valkeaa... Huoh... Toivon mukaan tuo lumi ei enää tarraudu kiinni maahan vaan sulaa pian pois...

Ja kyllä se kesäkin sieltä tulee - jo ihan pian toivottavasti!