2012-01-01

Uudenvuoden aattona - At New Year's Eve

Kävimme uudenvuoden aattona Helsingissä. Tarkoitus oli mennä viettämään uudenvuoden aattoa ystävien luokse, vaan kuinkas sitten kävikään. He olivat palaamassa ulkomaanmatkalta, mutta lennot myöhästyivät niin paljon, että treffailumme jäivät väliin.

Mutta viihdyimme silti Helsingissä koko päivän. Kävimme ensin taidenäyttelyssä Sinerbrychoffilla, Tamarinissa thairuokaa mutustelemassa ja ruoan jälkeen vielä läheisessä Kappelissa leivoksilla. Ja ihan muuten vaan Helsingin tunnelmasta nauttien. Niin ja tein siinä sivussa myös yhden hankinnan, jota olen jo pitkään suunnitellut. Siitä lisää piakkoin...

We went to Helsinki on New Year's Eve. We were supposed to spend the New Year's Eve at our friends, but then what happened. They were just returning from their trip aboard, but the flights were terribly late and so they had to cancel.

Nevertheless we decided to spend the day in Helsinki. First at an art show at Sinerbrychoff, enjoying some thai food at Tamarin and going to Kappeli to taste some pastries. And just feeling the Helsinki wibe. And on the side I also made a purchase I have planned to do for awhile. More about that soon...Kappelissa on ihan oma tunnelmansa, sellainen juhlallinen, vaikkakin jo heti ovella vastaamme horjui nimenomaan hyvinkin juhlatuulella oleva vanhempi herrasmies (kahdelta iltapäivällä)...

Kappeli has it's own, solemn atmoshpere, even though yesterday already at the door we ran into an older gentleman who was already very much at party mood (at 2pm)...


Suklaakakku upposi taas ja maistui ihanalta. Hyvästi karppaus?

Chocolate cake sunk in and tasted heavenly. Goodbye low carb diet?

Pikkuneitimme viihtyy pääkaupungin vilinässä ja juoksenteli iloisesti ympäriinsä Espan puistossa.

Our little one likes it at our lively capital city and was running around at Espa park.

Kukkuluuruu.

Peekaboo.
Illan hämärtyessä suuntasimme takaisin kotiin. Tuomiokirkon valoshow jäi näkemättä, se näytti televisiosta katsottuna kyllä aika vinhalta.

When the dusk came we drove back home. We didn't see the Tuomiokirkko light show, looked quite funny from telly last night.
Naapurustossamme ei muuten raketteja säästelty ja viimeiset paukaukset kuuluivat joskus yhden jälkeen yöllä. Olimme aivan ihmeissämme siitä rakettien määrästä, joita eilen paukuteltiin. Eipä juuri haitannut, että omat rakettiostokset jäivät väliin, kun saimme seurata toisten järjestämää rakettishowta koko illan.

In our neighborhood fireworks were not much saved and we heard the last firework sounds after 1am. We were amazed to learn how much fireworks were shot. So we were not at all sorry about the fact we didn't buy any this year when looking at the show around us during last night.

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2012 kaikille!

Happy New Year 2012 to you all!

16 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaikkea hyvää sinun ja perheesi vuoteen 2012 - hyvää oloa, valoa, iloa, lämpöä, onnenhetkiä! :)

Riitta kirjoitti...

Onnea ♥ terveyttä sinunkin vuoteesi !

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos paljon. Noita samoja asioita toivon myös sinun ja kaikkien meidän alkaneeseen vuoteen 2012!

Hei Riitta ja kiitos samoin onnea alkaneeseen vuoteesi. Terveys on niin tärkeä asia, jota vasta vähän kypsemmällä iällä on oppinut arvostamaan. Sitä toivon minäkin niin sinulle kuin kaikille meille!

Terhi kirjoitti...

Hei!

Onpa sinulla ihana blogi! Kuvailen itsekin mielelläni, mutta ihan vain omaksi ilokseni (ja blogia varten - tietysti). Minua viehättävät erityisesti tuollaiset miljöökuvat, joita sinullakin näyttää olevan paljon. Oli hauska katsella esim. Helsinki-kuviasi, koska itse pääkaupunkiseudulla asuvana en aina pysty näkemään
kaikkea, mitä pitäisi. Rekisteröidynkin heti lukijaksesi.

Mukavaa ja onnekasta alkavaa vuotta!

E kirjoitti...

Ihanaa alkanutta vuotta teille :)

Tuire kirjoitti...

Ihanat kaupunkikuvat! Onnea uuteen vuoteen!

Tuija N. kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!
Teidän pikkuneiti taitaa olla käynyt pääkaupungissa useimmin kuin meidän! :)

Olisitte tulleet yllätyskylään, olette kuitenkin ajelleet ihan tästä vierestä kotiin päin.

Sari kirjoitti...

Hei Terhi ja kiva saada uusia lukijoita. Minä kuvailen monia eri asioita, opiskelun kautta on kuvausaiheenikin selvästi monipuolistuneet ja miljöökuvaus kiinnostaa nykyään kovasti monen muun aiheen ohella ;-) Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta myös sinulle!

Hei E ja kiitos samoin sinulle!

Hei Tuire ja kiitos sekä samoin oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle!

Tuija N. Minua jo ihan nolottaa, että taas jäi vierailu väliin, vaan ei tullut mieleenkään lähteä teillekään soittelemaan uudenvuoden aattona, et hei, me tultais kyläileen. Me kun arveltiin, et yhdellä sun toisella on omat suunnitelmansa. Niinkuin oli meilläkin, vaan kuinkas sitten kävikään. Ystävien paluulento tosiaan Thaimaasta yli 20h myöhässä ja uusi vuosi meni heillä varmasti ihan nukkuessa. Meillä se meni sitten Helsingissä pörrätessä ja illalla rakettien määrää kummastellessa. Mut kyl me vielä tavataan, ihan takuulla.

Marita kirjoitti...

Kiva katsella Hesasta kuvia, siellähän mekin! Onnellista uutta vuotta!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Kiitos ihanasta blogistasi!
CalGirl

Sari kirjoitti...

Hei Marita ja kiva oli kuvia taas Hesasta napsia. Sieltä kun bongaa aina uusia juttuja kuvata. Ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

Kiitos samoin Riitta Sinikka!

CalGirl, kiitos samoin ja kiitos, kiva kuulla, että tykkäät blogistani. Viime vuosi oli elämässä pienoista vuoristorataa, kun sopeuduimme uuteen elämäämme Suomessa, mutta tämä vuosi näyttää jo paljon valoisammalta ;-)

Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia Helsingistä, tunnelman voi aistia kuvista !
Valokuvauksellista uutta vuotta !

t. Riikka

Sari kirjoitti...

Kiitos Riikka, Helsinki on kiva kuvattava ;-) Ja luulen kyllä, että tästäkin vuodesta tulee varsin valokuvauksellinen. Tänäänkin heiluin kamerani kanssa lenkkipolulla. Oli niin ihana päivä! Ja oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

Ekaterina kirjoitti...

hyvää uutta vuotta sinulle!
Ihana ravintola, en ole siellä käynyt koskaan.

Sari kirjoitti...

Hei Ekaterina. Ja kiitos samoin oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Kappeli sijaitsee Espan puistossa, ihan siinä Helsingin Kauppatorin kupeessa. Kannattaa käydä joskus vaikka siinä kahvilan puolella herkuttelemassa leivoksilla ;-)