2012-01-29

Täytetyt cannellonit - Filled Cannellonis

Hups, tämä postaus lähti matkaan aika vilkkaasti. Mutta siis, tänään teimme täytettyjä cannelloneja ja kylläpä ne maistuivatkin hyvältä.

Ups, this posting got on its way too soon. But well, we made some filled cannellonis today and oh boy they were good.

Mukailin vanhaa Valion ohjetta, ja näissä cannelloneissa on täytteenä jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, tomaattikasvis-pomodoropussi, kasvislientä, ripaus suolaa ja Polar juustoa. Päälle vielä tomaattimurskaa, ruokakermaa ja raastettua Polar-juustoa, niin hyvää tulee.

Filling includes ground beef, fresh onions, garlic, frozen tomato mix, vegetable broth, salt and grated cheese. For topping tomato, cream and some more grated cheese, and will be good.
Maistuivat erityisen maukkaalle tammikuisena pakkaspäivänä. Meillä meni muuten perjantai-iltana vesikiertoinen lattialämmitys rikki ja kotona on nyt ollut hiukan viileää. Onneksi on varaava takka ja vanhempien tuomat sähkökäyttöiset patterit käytössä. Mutta toivon mukaan saamme lattialämmityksen korjattua pian. Huomenna alkaakin soittorumba huoltofirmoihin...

Tasted especially good on a cold January day. BTW, our heating system got broken on Friday and it has been a bit chilly here in our household. Thank God we have a fireplace and some old electric heaters in use here. But I really hope that our heating system will be fixed soon. Tomorrow we will be hanging on the phone ringing all the maintenance companies...

7 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanat herkut! Kiinnostaa tietää miten lattialämmitys meni rikki?

Sari kirjoitti...

Moi Marita. Hyvää oli ;-) Lattialämmityksen osalta huomasimme perjantaina, että kummasti lattiat viilenivät ja sen mukana pikkuhiljaa myös huoneilmakin. Tässä vaiheessa emme vielä tiedä, mikä tarkalleen on vikana, kun viikonloppuna ei ole ollut huoltoyhtiöissä ketään tavoittavissa. Mutta selvinnee huomenna.

Sari kirjoitti...

Siis tavoitettavissa...

Esmeralda kirjoitti...

Näyttääpä herkulliselta! Taidan kokeilla ensi viikolla. :)

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralda. Ovat oikein hyviä ja tytär toivoi, että näitä syötäisiin huomennakin. No, pikkuisen jäi huomiseksikin, eli ovat myös pikkuväen mieleen ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Herkullista ruokaa. Minustakin täytetyt cannellonit ovat ihania, mutta meidän oudot lapset eivät tykkää tästäkään ruuasta (voivat esim. syödä juustoraastetta sellaisenaan vaikka kuinka paljon, mutta sitten kun se on lämmitetty ja sulannut, ei uppoa ollenkaan).
Harmittavaa aikaan meni lämmitys rikki, juuri kun on kunnon pakkaset. Toivottavasti ei ole mitään isompaa hajonnut, vaikka pahaa pelkään, että lasku on kuitenkin huimaava. Se, että ammattimies pyörähtää paikalla, vääntää tai vaihtaa jonkun mutterin, tuottaa tulokseksi yleensä vähintään kolmenumeroisen summan laskuun. Toki yhtään vähättelemättä ammattilaisten osaamista, tuntiliksat vaan saavat joskus haukkomaan henkeä.

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Meillä cannellonitkin upposivat hyvin ja tosiaan, tänäänkin pikkuneiti haluaa ruoaksi näitä ;-) Kävi jo illalla tarkistamassa, että jäikö niitä varmasti täksikin päiväksi ;-)

Tuolla se tuo huoltomies ja miekkoseni nyt pohtivat, että mikä on kojeistoissa vikana. Kauhea kolina kuuluu ja vesi lorisee, saa nähdä, mitä tuhoa saavat vielä aikaan. No ei vaan... Toivon mukaan saadaan lämmitys pelaamaan pian. Etenkin kun on ne -25 asteen pakkaset tulossa loppuviikosta.

Niin ja joo, ei ole eka kerta, kun meidän lämmityssysteemi oikkuilee. Ja eihän se toki ilmaista ole tuo korjauspuoli, mutta pakollista kyllä. Ei siis auta kauheasti itkeä laskun loppusummia, jos toisena vaihtoehtona on sairastua :-(