2012-01-26

Voihan kakku - Oh Cake

Innostuin viime viikonloppuna kakunkoristeluista ja tämä kakku koristui lakritseilla. Pilkoin pitkät lakritsit pieniksi pätkiksi ja asettelin kakun pinnalle. Oli muuten pitkäveteistä puuhaa, mutta tulos aika vekkuli.

I got carried away with cake decorating last weekend and this cake got decorated with liquorice. I cut long liquorice to small pieces and put them on the top of a cake. It was one boring job to do, but the result was quite funny.
Tuo värikäs lakritsapäällyste maistui myös tosi kivalle ;-) Mukavaa viikonloppua kaikille! Meillä on tiedossa varsin jalkapallopainotteinen viikonloppu. Pikkuneidillämme on kolme peliä lauantaina ja sunnuntaina harkat.

That colorful liquorice decorating also tasted real good ;-) Have a nice weekend! We have a very soccer filled weekend ahead. Our little missy has three games on Saturday and on Sunday the soccer practice.

14 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Vau! Tulipa hieno:)

Hanna kirjoitti...

Mulle tuli mieleen auringonkukan kukinto tuosta kakusta =o)

Outi-Maria kirjoitti...

Hei,
Täällä blogisi uusi seuraaja :) Kiitos ihanasta kakkuvinkistä. Huomenna juhlistamme 1 vuotiasta ja sattumalta löysin blogisi. Ja tsadaa... Kakun koristepulma ratkaistu. Minä kiitän!

Sari kirjoitti...

Kiitos Ilona :-)

Hei Hanna ja ehkä juu voisi mennä kukinnostakin. Mukavaa viikonloppua!

Hei Outi-Maria ja kiva saada sinut uudeksi lukijaksi ;-) Haa, mukavaa, jos sait täältä myös idean 1-vuotiaan synttärikakuksi. Lakupötköjen leikkaaminen on vähän aikaavievää puuhaa, mutta lopputulos palkitsee vaivannäön ja koristelut maistuvat tosi hyvältä.

La Petite Princesse kirjoitti...

Aivan ihana! Taidan joskus lainata ideaa.. :)

Sari kirjoitti...

Hei La Petite Princesse. Kiva juttu, jos tästä ideasta on iloa muillekin. Itse ihastuin kovasti ja aion tehdä toistekin samanlaisen kakunpäällisen ;-)

Kesäkukka kirjoitti...

Tuo on kyllä hauska ja helppo toteuttaa!
Kiitos! :)

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hei Kesäkukka, on tosiaan helppo ja hauska juttu toteuttaa. Ja kiitos samoin mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Emppu kirjoitti...

Onpa upea kakku! Näyttää liiankin hyvältä! ;)

Löysin myös tieni blogiisi toisen blogin kautta, todella kauniita valokuvia olet ottanut!! Nuo muotokuvat ovat niin herkän kauniita, pakko näyttää niitä miehellekin, joka myös valokuvaa harrastuksekseen ja osin työkseen. ;)

Aurinkoisia pakkaspäiviä sinulle! :)

Anne-Marie kirjoitti...

Nam..näyttää hyvältä ;-)
Pitää pistää vinkki korvan taakse..Kiitos!

Anne kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi, olen vaan laiska kommentoimaan. Kuvasi ovat tosi kauniita-niitä on ilo katsella. Kiitos koristeluvinkistä-hieno kakku!

Marja kirjoitti...

Vau! Tätä pitää muistaa kokeilla - tosi hauskan näköinen!

Sari kirjoitti...

Hei Emppu ja kiitos kommentistasi. Kiva kakku, joka on myös lasten mieleen :-)

Muotokuvaus on itselleni uusi juttu, aiemmin ole keskittynyt vähän toisenlaiseen kuvaukseen. Mutta on ollut ilo oppia uutta ja kummasti se tuo filmikuvauskin taas jaksaa kiehtoa :-)

Hei Anne-Marie. Kannattaa pistää vinkki mieleen. Kuorrutus myös maistuu kivalle ;-)

Hei Anne ja kiva, kun kommentoit. Itsekin olen usein vähän turhan laiska kommentoimaan, vaikka monia kivoja blogeja vakituisesti seuraankin. Ja kiva kuulla, että pidät kuvistani ja tuosta kakkukoristelusta myös ;-)

Hei Marja. Kannattaa kokeilla. On hyvänmakuista ja kivannäköistä myös. Veikkaan, että teidänkin tytöt tykkäisivät tällaisesta kuorrutuksesta.

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.