2011-05-15

Seitsemän - Seven

Meillä vietettiin viikonloppuna synttäreitä. Pikkuneidillä tuli vuosia täyteen hurjat seitsemän vuotta! Vieläkin muistan sen päivän, kun tyttäremme tuli tähän maailmaan meidän suureksi iloksemme. Edellisenä päivänä juhlistimme USA:ssa äitini ja mieheni äidin seurassa äitienpäivää ravintolassa ja seuraavana yönä kello 3:lta yöllä tuumasin miehelle, että kerääpäs kimpsut ja kampsut, se tämä vauva nimittäin tulee maailmaan just ja nyt. Ja siitä kolmetoista tuntia eteenpäin meitä oli kolme.

We celebrated birthday party last weekend. Our little missy turned the amazing seven years of age! I still remember the day, when our daughter came to this world for our great joy. The day before we were celebrating Mother's Day in U.S. with my mom and my husband's mom at a restaurant and the following night at 3 am I told my husband to pack our bags, since the baby would be arriving soon. And thirteen hours later from that moment there were three of us.


Synttärikoristelut hankin vapun jälkeisestä alesta ja tyttären kanssa keksimme tehdä hauskoja sormisyötäviä cocktail-tikkuihin ja edelleen puolikkaaseen vesimeloniin tökkimällä. Karkkiakin oli toki tarjolla ja muuta pientä purtavaa.

I bought the birthday decorations from after the May Day sale and we had and idea with our daughter to do funny finger food sticking cocktail sticks to split watermelons. And of course we also had some candy and other party food.

Tytär halusi kakun sijaan suklaisia kuppikakkuja.

Our daughter wanted to have cupcakes instead of birthday cake.

Kynttilöitä puhalleltiin suurella jännityksellä. Oli oikein mukavat synttärit, vaikka pakko myöntää, että tämä äiti oli illalla ihan naatti. Sen verran vipinää saa kahdeksan 7-9- vuotiasta, energistä tyttöä aikaan!

Candles were blown with lots of excitement. We had a very nice party, even though I have to admit I was dead tired later in the evening. That is what happens when you have eight 7 to 9 years old girls in the house, filled with lots of energy!

20 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Onnea sankarille ja väsyneelle äidillekin!

Ihania kuppikakkuja ja muita tarjoamisia!
Laitoin kommenttia edelliseen postaukseen,mutta nyt huomasin ,että se on kadonnut jonnekin avaruuteen...
Haikailin kuppikakkujen ohjetta sinulta..mutta muistelin onko se ollut joskus vanhassa postauksessa?

Mukavaa illan jatkoa/yötä ;-)
televisiosta kyllä kuuluu sellaista ettei varmaan vielä pääse nukkumaan...lätkää ;-)

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie ja kiitos onnitteluista. Kiva päivä meillä oli! Minä voisin sulle laittaa s-postitse tuon ohjeen tulemaan, en muista olenko juuri tuota ohjetta jakanut. Yksi ohje löytyy myös Kotilieden joulublogista.

Mukavaa yön jatkoa sinnekin suuntaan. Täällä seurataan lätkämatsia myöskin ja kohta on kaikki kynnet pureksittu. Toivon mukaan tilanne säilyy 3-1 ja voitto tulee!

Sari kirjoitti...

En malta olla vielä hihkumatta, miten upeasti Suomi voitti Ruotsin 6-1 ja samalla maailmanmestaruuden! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Tuija N. kirjoitti...

Onnittelut vielä täältäkin 7-vuotiaalle! Ihania herkkuja pöydässä. Mä luulen, että seuraavan kerran mäkin teen kuppikakkuja täytekakun sijasta, kun ei noille lapsille se täytekakku oikein tunnu maistuvan.

Päm kirjoitti...

Paljon Onnea 7 vuotiaalle prinsessalle! :)

Ihanat koristelut ja ihanat ideat tarjottaviksi, namsnams :)

On ihanaa olla Suomalainen!

Kivaa alkanutta viikkoa!

KatjaK/Ekaterina kirjoitti...

Hei vaan!
Voi miten ihanat koristelut! Taidan napata sulta nuo sormisyötävävinkit. Olen ajatellut monesti tehdä tuollaisia, mutta mutta aina se on jäänyt.
Huomasitko muuten, että blogissani on arvonta... käy vilkaisemassa :)

Hannele/Omenaminttu kirjoitti...

Ihanat tarjoilut ja värikäs kattaus! Olen huomannut, että aika harva lapsi syö innolla täytekakkua, nuo kuppikakut ovat niin hyvä perinteisen täytekakun korvike.
Onnittelut 7-vuotiaalle! Kiva ikä :)

Merja kirjoitti...

Kiitos vielä, tyttäret tykkäsivät (vaikka mua nolottikin suuresti se heidän ahmimisensa.. ei he kotona noin käyttäydy, ei... :)

Marielisa kirjoitti...

Lämpimät onnentoivotukset täältäkin vielä näin jälkikäteen!
Ihanat tarjoilut olit juhliin lohtinut ja suloinen oli kattauskin :)

Mukavaa kevätviikkoa teille!

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja kiitos onnitteluista. Kuppikakut on helppo ja kiva vaihtoehto täytekakulle, jota meillä suositaan kyllä miltei aina ;-)

Kiitos Päm onnitteluista. Kiva oli taas synttäreitä koristaa ja laittaa. Ja niinpä, on aivan mahtavaa olla SUOMALAINEN! Jes!

Moi Ekaterina ja kiitos. Sormisyötävävinkki on tarkoitettu napattavaksi. Itse keksimme idean Prisman hedelmätiskillä ja nuo tarjottavat katosivat pöydästä itse asiassa ensimmäisinä, mikä oli iloinen ylläri myös äidille. Jotain terveellistäkin kun koetin pöytään ujuttaa kaiken karkin ja kuppikakun ohelle... ;-) Kävin jo osallistumassa arvontaasi, kiitos vinkkelistä!

Hei Omenaminttu ja kiitos kommentistasi. Juu, kuppikakut on ykkösiä! Ja 7-vee on ihan paras ikä. Tässä ihmettelen, kun viereeni lattialle on ilmestynyt metsästä lehtiä, käpyjä, kukkasia, kaarnaa ja kiviä. Tätä ihmetellessäni ääneen tytär tuumasi, että hän tutkii nyt hiukan luontoa ja kulmat kurtusssa selaili luontokirjaa. Ihanaa, kun oma elinympäristö ja maailma kiinnostaa niin kovin tuon ikäisiä!

Hei Merja ja kiitos teille ja teidän neitokaisille, että pääsivät mukaan juhlimaan! Oli oikein hauskaa ja ihan turhaan siellä nolostelet herkutteluista, sehän kuuluu asiaan. Oma herkkusuumme ruikutti vielä illalla kaiken makian päälle jäätelöä, siihen kyllä vedin jo stopin, vaikka synttäripäivä olikin.

Moi Marielisa ja kiitos kommentistasi sekä onnitteluista. Kiva oli taas lastenkutsuja järjestää ja tytön kanssa tarjottavia tuumailla ja touhuta. Mukavaa keväistä viikkoa myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 7-vuotiaalle!! Kaunis poyta teilla, iloinen lastenjuhliin sopiva kattaus! Ja hyva Suomi!!!!! Aivan mahtava peli!!
CalGirl

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sari kirjoitti...

Hei CalGirl ja kiitos onnitteluista. Mukava oli taas juhlia laittaa, kun oli tytär apulaisena mukana :-) Täällä katselemme televisiosta, kuinka Suomi-leijonat ovat keränneet 70 000 päisen väen Kauppatorille MM-voittoa juhlistamaan! Wow! Upea juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tarjottavat, yms. ! Onnea ihanalle prinsessalle ! Ja onnea Suomen Leijonat ja suomalaiset =) ! Voikaa hyvin !

Leena kirjoitti...

Synttarionnittelut 7 vuotiaalle ja Onnea Suomi ! Ihanaa seurata kiekko-juhlintaa taalta kauempaa.

Mia kirjoitti...

Myohastyneet onnittelut suloiselle 7-vuotiaalle nuorelle neidille! Kaivataan teita ja tekemiasi kuppikakkuja taalla :)

Yvonne - Frl. Klein kirjoitti...

Happy Birthday from me too!
It seems, you had a wonderful day!
Hugs,
Yvonne

vaniljainen kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut typsylle.Kerro myös terveisiä kaikille.Olisi ihanaa nähdä ja jutella koko kevään kuulumiset!
Ihania kuvia olet taas ottanut.

Sari kirjoitti...

Hei Suurella Sydämellä ja kiitos onnitteluista, myös Leijonille tarkoitetusta. Hieno voitto, jee!

Moi Leena, täällä on ollut tunnelma katossa maailmanmestaruuden sekä tietenkin synttärijuhlienkin johdosta. On varmasti ollut jännää seurata kisahuumaa myös sieltä käsin.

Moi Mia ja kiitos. Niin mekin kaivataan teitä ja teidän pikkuneitiä, hirmu paljon!

Hi Yvonne and thank you so much, we had a lovely day!

Kiitos Vaniljainen. Taidankin tietää, kuka tämän nimimerkin takaa löytyy ;-) Terkut myös sinne suuntaan, jospa tässä jossain kohtaa taas treffailtais. Joteskin vaan ei saada itseämme mukamas millään raahattua Jyvässeudulle, mutta kesä saapuu ja ehkä sitten innostumme taas enempi reissaamaan sinne suuntaan...;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hello! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?

I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any tips?

My weblog click here