2011-03-22

Kirppislöytöjä - Flea market finds

Lupasin laittaa postausta viime viikonlopun kirppislöydöistä ja tässä niitä nyt on. Kävimme Turussa kahdellakin kirpparilla ja kyllähän sieltä taas löytyi kaikenlaista kivaa kotiin. Vanhoja lasipulloja ostin useammankin, olivat euron kipale, vanha Dieselin takki oli aika kulunut, mutta selkäosa ja kaikki printit hyvässä kunnossa. Tästä voi tuunata jotain kivaa. Vanha tapettirullakin ihastutti ja lähti matkaan.

Puukengät ovat aina kiva lisä kesäkengiksi ja vanha sydäntarjotin oli joteskin nostalginen ja ajattelin, että tytär voisi tarvita sitä kesällä vaikkapa leikkimökissä kotista leikkiessään.

Ai niin. Blogi-arvontakin on vihdoin suoritettu. Arvonnan voittaja on SUKKA-MARI. Onneksi olkoon! Otatko yhteyttä vaikkapa sähköpostitse, niin saan lahjapaketin matkaan!

I promised to do a posting about my last weekend flea market finds and here they are. We went to Turku and visited two different flea markets and found all sorts of nice things to bring home. I bought several of these old glass bottles, they were one euro a piece, old Diesel jacket was a bit worn out, but the backside and all the prints were in good shape. I can do something from this. Old wall paper roll also made me sigh and had to take it with me.

Old clogs are always nice add to my summer shoe collection and old heart tray was nostalgic and I though that our daughter could use it in the summer when playing in her playhouse.

And oh yes, it's also time to reveal the giveaway winner. The winner is SUKKA-MARI. Gongrats! Could you contact me at my e-mail, so I can pack the prize and send it to you.

14 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Kerrassaan mainiot löydöt! Sinulla on ollut hyvä tuuri. :)

Beauty Mom kirjoitti...

Oi miten kivoja kirppislöytöjä, niin keväisiä! :)

Heljä kirjoitti...

Hih - itselläni on juuri tuollaiset puukengät aarrekartallani. Täytyypä Suomeen tullessa kiertää kirpparit tarkkaan ;O)

Tuire kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Minullakin on tuollaiset puukengät. :)

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralda. Juu, kaikenlaista kivaa kirppiskoriini kertyi tälläkin kertaa. Nyt aloitin oman kirppispöydän ja eikös jo tänään lähtenyt pöytää täydentäessäni matkaan pari pientä juttua. Olen toivoton tapaus kirppisten suhteen... ;-)

Beauty Mom. Ihan totta, itse edes asiaa tiedostamatta keräsin mukaani keväisen keveitä värejä ja nuo puukengät ovat oikeastaan jo ihan kesäiset.

Hei Heljä. Minä en osannut edes ajatella, että löytäisin tuollaiset kirpparilta. Vaan koskaan ei tiedä, mitä aarteita kirppareilta voi vastaan tulla.

Tuire. Juu, itsekin tykkäsin kaikista näistä löydöistä. Nuo puukengät oli tosi kivat ja just passelit kooltaankin, mikä oli iloinen ylläri. Mitähän mallistoa lienevät?

Liisa kirjoitti...

Aivan mielettömiä löytöjä!!
Tuosta takista saa todella jotain kivaa tuunattua :)
Onnea arvonnan voittajalle!
Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Sari kirjoitti...

Hei Liisa ja kiitos kommentistasi. Takista voisi saada vaikka tyynynpäällisen, tässä tuumaan. Mukavaa viikonloppua!

Sukka-Mari kirjoitti...

Upea juttu! Laitan heti sinulle yhteystietoni! Voiko aamun ihanemmin aloittaa, kuin tällä tavoin :)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana puukengät! Meilläkin on tuollaisia vanhoja pulloja. Appeni lapsuudenkodin lähellä oli ollut limonaditehdas ja tuon tehtailijan lapsella (nyt jo eläkkeellä oleva rouva) on paljon noita pulloja, joita hän on antanut appivanhemmilleni ja he sitten meille.

Sitä tulin oikeastaan kysymään, että luetko vanhojen postaustesi kommentteja? Lähetin juuri kommentin tuonne matkakuumepostaukseesi. :)

Sari kirjoitti...

Hei Sukka-Mari. Kiva juttu, että hoksasit voittosi. Paketti lähtee matkaan piakkoin.

Hei Katja. Eikö olekin hauskat puukengät. Pienenä tykkäsin aina kulkea kesät puukengissä, ehkä tämä tapa palaa taas... ;-)

Meidänkin mummolla oli noita pulloja, vaan ei sentään sellaisia määriä kuin varmaan limonaditehtaan tädillä.

Minä en aina hoksaa katsoa vanhoja postauksia, pitäisi varmaan tilata sellainen ilmoitin, joka aina kertoisi mailissa, jos tulee kommentteja. Vaan enpä oikein edes tiedä, että kuinka se toimii... Minäpä käyn kurkkaamassa kommenttisi.

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas tehnyt!
Tuo takin teksti varsinkin!!

Minne karanneen aika kun tuntuu ettei ehdi välillä mihinkään ,käydä edes koneella..:(

Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Tuo takki oli hauska ja toivon, että olisi myös jossain kohtaa aikaa jotain siitä tuunata.

Siispä sama homma täällä. Aika karkaa käsistä eikä koneellekaan meinaa ennättää. Mutta jospa sitä taas pian jotain ennättäisi postailla... :-) Mukavaa viikon jatkoa!

Tuire kirjoitti...

Sari-Taisin ostaa puukengät Stockalta ellen aivan väärin muista. Merkistä ei ole enää mitään muistikuvaa. :) Sinulla kävi hyvä tuuri kun löysit oman koon. :)

Sari kirjoitti...

Moi, ai ne oli Stockalta. Oho, en olis uskonut. No siis joo, yleensä en kyl löydä omaa kokoani, kun kengänkokoni on se hyvin yleinen koko 39. Mutta tällä kertaa onnisti, ihme kyllä... ;-)