2011-03-19

Taika mukit - Taika mugs

Tänään kävin Anttilassa katsastamassa, josko siellä olisi vielä Iittalan Taika mukeja jäljellä. Ne ovat minusta kivan kokoisia (4dl) ja juuri nyt alehintaan tarjolla. Pitkään tuumailin tummansinipohjaisia mukeja, vaan ajattelin kuiteskiin ottaa varman päälle ja ostin näitä valkeita. Matkaan lähti myös yksi isompi lautanen. Ja poikkesin pikaisesti myös Hemtexissä, josta matkaan tarttui iloisen keväinen keittiöpyyhe tipuineen ;-)

Kävin myös kirppistelemässä ja matkaan tarttui pari sisustuslehteä, pashminahuivi sekä kiva Zaran pellavatunika. Huomenna menemme Turkuun kirppistelemään koko perheen voimin. Kirppistely on meillä sellainen koko perheen harrastus :-)

I went to Anttila today to see, if they still had those Iittala Taika mugs available. I think they are good sized (4 dl) and right now quite reasonably priced. For long I thought about buying those dark blue ones, but then ended up doing it safe and buying these white ones. I also bought one bigger plate. And also visited Hemtex shortly, from where I found this funny spring colored kitchen towel with easter chicks ;-)

I also went to my favorite flea market today and bought couple of interior design magazines, a scarf and a linen tunic from Zara. Tomorrow we will go to Turku and go through some flea markets. Flea markets are a hobby our whole family shares.

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihania löytöjä/ ostoksia :)
Lirppistely onkin niin kivaa! Mukavaa päivää huomenna siis! Toivottavasti löytyy paljon kaikkea kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuin myös Turkuun kirpputoreille heti aamusta :)
-satu t

Anne kirjoitti...

Kuvissasi Taika mukit ja keltaisessa seikkaileva tipu sopivat hauskasti yhteen.

Mukavaa kirppistelykierrosta!

Nina kirjoitti...

Noita olen minäkin pyöritellyt käsissäni useasti mutta ah ja voih kun en ole väriä osannut päättää! Punaisena ovat myös niin upeat-talvella, tietysti.

Ekaterina kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa!
Nuo kupit ovat niin kauniit. Itse olen hypistellyt niitä jo pitkään. Minä olen myöskin pähkäillyt sinisen ja valkoisen välillä, mutta en ole osannut vielä päättää :)

Sari kirjoitti...

Moi Liisa ja kiitos kommentistasi. Juu, kirpparit on ihan ykkösiä ja tänäänkin tein tosi kivoja löytöjä. Niistä lisää jo luultavasti heti huomenna :-)

Hei Satu, ettei vaan oltais pörrätty samoilla kirppareilla. Kuka tietää... :-)

Hei Anne ja kiitos kommentistasi. Tiput ja pöllöt ne yhteen soppii...

Nina, mulla oli käydä samoin. Mut sit tein lopulta soiton miehelle ja kysyin myös hänen mielipidettään. Hän sanoi heti, että pitäydy valkoisissa, kyllästyt pian sinisiin.

Mä luulen, et hän saattoi olla oikeassa. Mut siis, ne punaisetki on kyllä herkkuja, etenkin jouluksi voisin itsekin kaavailla niitä punaisia lautasia...

Hei Ekaterina. Sitä ne on. Mä olen niitä hiplannut niin monta kertaa. Nyt ne oli sopivasti alessa ja näyttävät olevan tulossa myös Sokoksen aleen, joten sielläkin sitten tarjolla, jos kiinnostaa... :-) Se sininenkin on värinä kyllä kaunis, mutta valkoiseen taas päädyin.

Anne-Marie kirjoitti...

Ihanat mukit...Niin kuin kaikki muutkin näköjään olen pähkäillyt värin valinnassa,enkä ole vieläkään osannut päättää!

Jäämme odottamaan löytöjesi paljastusta ;-)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Kyllä se minullakin meinasi ottaa koville tuo värin valitseminen, mutta kyllä se tuo valkoinen on kiva väri, myös näissä... ;-)

Löytöjä koetan jo tässä paljastella, on vaan ollut kovasti muutakin puuhaa, niin ei ole meinannut ehtiä lainkaan. Kuten myöskään paljastamaan arvonnan voittajaa. Mutta kohta tulee postausta siihenkin liittyen.