2011-03-31

Messuilta - Expo

Olin viime viikonloppuna ystävättäreni kanssa Turun Kädentaidot sekä yhdistetyillä Antiikki-messuilla. Siellä oli tarjolla kaikkea kivaa langoista koruihin ja vintage-laukuista Arabian kuppeihin. Erityisesti tämän Kädentaidot puolen messuständin antimet ihastuttivat. Standin pöydät ja hyllyt notkuivat itse tuunatuista ihanuuksista, joissa ei oltu mielikuvitusta säästelty.

I went to Turku for Handmade Crafts and combined Antique Expo with my friend and there were so many nice things for sale from yarn to handmade jewelry and from vintage bags to Arabia cups. Especially this one stand on the Crafts side made me sigh. Tables and stacks were filled with handmade beauties, which were made with lots of imagination.
Tämän ständin ihastuttavat ja aurinkoiset ladyt löytyvät blogin Valkoista pellavaa takaa. Käykää kurkkaamassa!

The ladies behind this beautiful stand are from blog
Valkoista pellavaa (white linen). Go check it out! Pöytä oli täynnä kaikenlaista hauskaa ja hyvin oivallettua käsintuunattua ihanuutta, joista matkaani lähti yksi sellainen. Sen löydät ylimmästä kuvasarjasta. Arvaatko, mikä se on? Viikko on ollut kiireinen ja työntäyteinen. Työpaikallamme on takana muutto ja muutenkin paljon muutoksen tuulia ilmassa. Äitini äkillinen (vaan ei valitettavasti todellakaan ensimmänen) sydänkohtaus säikäytti tässä joku päivä sitten minut totaalisesti, mutta nyt tilanne on onneksi taas tasaantunut.

Huomenna matkaamme Keski-Suomeen vanhempieni luokse ja minä olen menossa vielä illalla töiden jälkeen virkkuna kuvansiirtokurssille, jota odotan jännityksellä. Lauantaina onkin sitten tiedossa pilkkikisat suvun kesken ja luvassa pilkkimisen ohella lystikästä hauskanpitoa, saunomista sekä makkaran paistoa. Mukavaa viikonloppua sinulle!


The table was full of all sorts of funny and well thought, handmade things, from which I selected one for myself. You can find it from the first series of photos. Can you guess which one it is? This week has been busy and full of work. Our work place has moved and there has been lots of changes in the air, and still are. My mother's sudden (but unfortunately not even first) heart attack got me totally freaked out some days ago, but now her situation has gotten more stable.


Tomorrow we will travel to Middle part of Finland to my parents place and I am planning to attend image transfer class after presumably busy day at work and yet I'm waiting for all this anxiously. On Saturday we will have ice fishing contest with our relatives and it means having fun, sauna and bar-b-queing sausages. Have a nice weekend!

14 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Houkuttelevan näköiset messut. Kommentoin vielä puukengistäkin edelliseen. Hei muistan tuon jouluartikkelin. Ai se on teidän ihana koti! Säikähdykset ovat pysäyttäviä. Hyviä vointeja äidillesi!

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuire, messut olivat oikein kivat, vaikkakin oletettavasti hivenen pienemmät mittakaavassa kuin esim. Helsingin vastaavat. Minäpä käyn kurkkaamassa kommenttisi puukenkiä koskien.

Juu, meidän koti on joskus ollut jouluartikkelissa. Se vanha kotimme siis. Säikähdykset kyllä pysäyttää ja nämä aina erityisesti. Kun vaan äitimuori osaisi ottaa rauhallisesti, mutta kun ei meinaa malttaa.

Anne kirjoitti...

Hmm, ehkä ostit kotiisi valkoisen kehyksen, jossa on numero keskellä?! Tuo Paris on kanssa hieno!

Pilkkikisat kuulostavat hauskalta. Keski-Suoessa taitaa järven jäät vielä olla kantavia. Ja taitaa ne pilkkityypit täällä meidän eteläisellä meren jäälläkin vielä käydä. Minua aina keväisin hirvittää kalamiesten (henkilöiden) rohkeus.

Onneksi selvisitte säikähdyksellä! Ja oikein mukavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Ihanalle näyttää messupöytä... Ostitko tuon Paris-taulun :)
Toivottavasti Äitisi vointi kohenee pian!

Anonyymi kirjoitti...

Viehättäviä messukuvia. Keski-Suomi muuten kääntyy englanniksi ilmaisulla Central Finland.

Anne-Marie kirjoitti...

Kivoja kuvia messuilta!
Luulenpa että tuo numerotaulu tarttui mukaasi :)

Äidillesi voimia ja tarpeeksi lepoa!!

Mukavaa sunnuntai päivän jatkoa!
meillä pojat odottvat elokuviin menoa (Arhur)

Sari kirjoitti...

Hei Anne, kotiin lähti mukaan tuo Paris-taulu :-) Keski-Suomessa jäät vielä kantavat ja pilkkikisoissakin oli mukavasti osallistujia. Tosin itse päädyin vaan räpsimään valokuvia tällä kertaa.

Nopeasti meni taas viikonloppu ja huomenna sitten paluu arkeen. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Hei Mari, ihan oikeaan osuit. Paris taulu lähti matkaan. Äitini tila on jo parempi, tosin nyt meidän porukkaa vaivaa flunssa, pikkuneidilläkin tursaa nenä ja jalisharkatkin piti jättää tänään väliin :-(

Hei Anonyymi. Messuilla oli kivaa. Keski-Suomen kääntäminen englanniksi on mulla ollut aina arpomista, että sanoako Middle Finland vai middle part of Finland vaiko sitten vaikka Central Finland, joka nyt tuntuukin kaikkein yksinkertaisimmalta vaihtoehdolta, tattis ;-)

Hei Anne-Marie. Matkaan tarttui tosiaan se Paris-taulu ;-) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle. Äitini voisikin jo kai muuten paremmin, mutta nyt vaivana ärhäkkä flunssa. Sitkeä on mamma, joten vauhtia on vaikea saada kuriin, oli sitten vaivana sydän, flunssa tai mikä tahansa. Hankala tapaus... Toivottavasti Arthur oli kivaa katseltavaa. Meillä vielä näkemättä.

Tuija N. kirjoitti...

Sari, sulla kun on noita taitoja, niin osallistu tähän:

http://electrolux-experience-cannes.indiedays.com/2011/03/25/voita-3-paivan-vip-matka-cannes%E2%80%99n-elokuvafestivaaleille/

T. Tuija

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. Nyt vasta täällä tähyilen uusia kommentteja, kun juuri tulimme kotiin viikonloppureissulta. Pitääpä käydä kurkkaamassa ;-)

Laura kirjoitti...

Eksyin blogiisi "seuraava blogi"-painikkeen kautta ja täytyy sanoa, että sinulle on todella kaunis ja houkuttelevan hienosti suunniteltu blogi. Todella hyvää työtä! Taidanpa aloittaa seuraamaan blogiasi.

Sari kirjoitti...

Hei Laura. Ja kiva saada uusia lukijoita. Harmikseni en ole ennättänyt aikoihin postailla uusia kuulumisia, on ollut tässä kaikenlaista. Suurimpana huolena kisaneidimme Lumi, joka joutui läpikäymään suuren leikkauksen ja oli vähällä menehtyä. Vaan nyt näyttää jo paremmalta ja isäntäväkikin voi jo vähän huokaista helpotukseesta.

Kaikille muillekin kommenttilootaa lukeville tiedoksi, että elossa ollaan ja koetan saada aikaiseksi postausta lähipäivinä.

Mukavan aurinkoisia päiviä sinulle Laura!

Sari kirjoitti...

Siis kissaneitimme... ei neidimme...

Liisa Tuimala kirjoitti...

Heippa! Tosi ihania kuvia täällä blogissasi! Nuo yläpalkin kuvat kiinnittivät ekan kerran huomioni, kun tänne tulin. Tyrnin ystävänä tyrnimarjat keskikuvassa vangitsivat katseeni. :) Päätin jättää kommentin käynnistäni. Mukavaa jatkoa!

-Liisa, Herkulliset Ajatukset

Sari kirjoitti...

Hei Liisa, nyt vasta hoksasin tämän aiemman kommenttisi. Kiitos siitä ;-) Ja oikein mukavaa kevään jatkoa, on ollut kiva nähdä sinua ihan vastikäänkin blogissani kommentoimassa.