2010-12-21

Niin kylmää, silti kaunista -
So cold, yet so pretty

Viikonloppua vietimme Keski-Suomessa hiukan sukuloiden ja kavereita tapaillen. Ja huh heijaa, että oli kylmää! Mittari oli koko viikonlopun -20 asteen kieppeillä. Ulos ei juuri uskaltauduttu pikkuneidin kanssa, mutta pieneksi aikaa kipaisin yksikseni kuitenkin valokuvaamaan. Ja varpaani olivat jäässä jo parin minuutin kävelemisen jälkeen.

We spend our weekend in Middle Finland seeing relatives and some friends. And oh my, how cold it was! The thermometer was at around -2 fahrenheit during the whole weekend. We didn't really want to go outside with my daughter, but I just ran outside for a little while to take couple of photos. And my toes were actually freezing after only a couple of minutes walking.

Kuin sinivuorten yöstä, niin sininen oli tuo hyisevän kylmän iltapäivän lumimaisema.

Like from a children's christmas song, singing about blue mountains. So blue was the freezing cold afternoon snow landscape.


Tähän hyisenoloiseen postilaatikkoon voi käydä laittamassa nimensä sekä kävelemänsä kilometrit ja joka kuukausi joku onnekas liikunnanharrastaja voittaa pienen palkinnon. Vaan eipä ollut nimi- tai kilometrimerkintöjä parilta päivältä... Ylläri!

Inside this freezing looking mailbox you can put your name and miles when you have been on a walk and then one lucky exercising person will be winning a little something every month. For some reason there were no names or markings for a couple of days... So suprising!


Niin se vaan aika kiitää ja Joulublogikin on tämän vuoden osalta päätöksessä. Kymmenen viikkoa hujahti joulubloggailun parissa hurjaa vauhtia ja oli kyllä oikein mukavaa saada kertoa meidän joulun odotuksestamme sekä jakaa myös muutamia ideoita kaikille lukijoille. Toivottavasti myös sinä sait joulublogistani jotain. Ja kommentteja luen mieluusti edelleenkin!

So the time flies and my Christmas Blog already reached its end this year. Ten weeks went so fast blogging and it was so nice to share my thoughts and all the things about our Christmas plans and also to share some ideas with all the readers. I hope you got something out of it also. And please, you can still go and leave a comment!

8 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Joo-o,kylläpä nämä pakkaset jo riittäisivät!
Luonto on kyllä kaunis mutta ei sinne ole hirveästi tehnyt mieli :)

Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta teille kaikille!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihania sinisiä hetkiä♥

Henrietta kirjoitti...

Hui hitsi kun teillä ollut kylmä. Tuo kakkoskuva on aivan jumalainen sais hienon postikortin:)

Heluna kirjoitti...

Nämä kelit kyllä totisesti inspiroivat kuvaamaan, mutta muuten kyllä vähän vähempikin pakkanen riittäisi.:)

Mukavaa joulua koko perheelle ja isovanhemmille myös!

Elina kirjoitti...

Ihanaa joulua perheellenne!

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Veit sanat suustani, vaan ei taida olla tulossa helpotusta pakkaslukemiin... Joulukin taitaa olla melkoisen kylmä koko Suomessa. Mutta jospa ne tästä pian lauhtuisivat.

P.S. Laitoin sinulle tänään pienen pakutin tulemaan, toivottavasti ennättää perille ennen aattoa. Kiitos vielä Aalto-muotista ;-)

Hei Heidi. Sitä ne olivat, tosin hyisiä sinisiä sellaisia.

Moi Henrietta ja kiitos kommentistasi. Tuo kakkoskuva on omakin suosikkini, taivas oli kauniin sävyinen ja näky oli kaunis.

Hei Heluna ja näin on. Inspiroivia maisemia avautuu joka puolella, mutta tuo pakkanen, se vaatii pientä totuttelua. Eikä lapsen kanssa voi oikein olla pitkiä aikoja ulkona, jos mittari on tuolla -20 paremmalla puolen.

Tosi paljon terkkuja koko teidän perheelle ja oikein mukavaa joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta teille kaikille! Jos joskus liikuskelette täälläpäin (muistelen, että vanhempasi asuvat suht lähellä tässä), niin laita viestiä, niin tuutte poikkeamaan kaffeella.

Hei Elina ja kiitos samoin, enää kaksi yötä jouluun!

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvia... Hyvää joulua!

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari ja samoin sinne oikein hyvää joulua!