2010-12-18

Hyllyillä - On the shelves

Yläkerran aulaan jäi edelliseltä omistajalta pari Ikean hyllyä. Ensin meinasin korvata ne jollain muulla, mutta sitten päätinkin jättää ne paikoilleen. Hyllyille on päätynyt moni kirppislöytö, itse asiassa kaikki esineet ovat amerikkalaisilta pihakirppiksiltä, yhtä lukuunottamatta.

There are some Ikea shelving units in the upstairs hall from the previous owner. First I thought about taking them away and replacing them with something else, but then I decided to keep them. I have some garage sale founds on the shelves. They're actually all from garage sales, except for one.

Taidan olla vähän sellaista sorttia, joka tykkää, että kotona pitää olla kaikenlaista pientä koristetta silmäniloksi. Aina välillä karsin, mutta sitten huomaan taas kaipaavani jotain kivaa ja persoonallista koristetta kotiini. Punaiset koristepallot tuovat vähän jouluisempaa tunnelmaa.

I seem to be a person who likes to have all sorts of little things around our house as candy for our eyes. From time to time I want to get rid of some, but after a little while I tend to look after something fun and unique decorations for my home. Red decorative balls bring some Christmas mood.

Katusoittaja on muisto New Orleansista, ollen samalla se ainoa esine, joka ei ole ostettu pihakirppareilta. Kiinalainen patsas on tosi vanha, omistaja halusi luopua siitä, kun maalipinta oli niin kulunut. Minä taas ihastuin juuri tuohon kuluneeseen maalipintaan. Mikähän se on, että kaikki vanha ja kulunut aina ihastuttaa?

Mukavat viikonlopun jatkot teille täältä hyisen kylmästä Keski-Suomesta, jonne tulimme muutamaksi päiväksi kavereita ja isovanhempia moikkaamaan. Pakkasta on nyt yli -20 astetta. Brrrhhh!

This street musician is a souvenir from New Orleans and is the only thing that is not from garage sale. This chinese statue is very old I heard, but the owner didn't want to keep it anymore, since the paint was a bit worn off. I myself actually liked the fact that the surface looked like that. I don't know why I like all old and worn off stuff.

Have a nice rest of the weekend from ice cold Middle Finland, where we came for a couple of days to say hi to some friends and grandparents. It is around -2 fahrenheits. Brrrhhh!

7 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Oi, aarteita!

J kirjoitti...

Kauniita esineitä! On muuten ihana tuo sinun uusi banneri!

Sari kirjoitti...

Hei Sari ja J. Kiitos kommenteistanne. Ja oikein mukavaa sunnuntaipäivää!

Anne-Marie kirjoitti...

Hienoja esineitä..omat tarinansa kaikilla ;-)
Hieno tuo Orleansin muisto,olisi kiva käydä siellä joskus..
Mukavaa joulunalus viikkoa!

Mari kirjoitti...

Ihanaista jouluviikkoa! Sulla on niin paljon noita ihania koristejuttuja, että pitäähän niill nyt hyllyt olla;)

Tuija N. kirjoitti...

Käypä selvittämässä "kiinalaisesi" arvo jossain antiikkiliikkeessä, tiedä vaikka omistaisit arvokkaan aarteen. Ja vaikkei arvokas olisikaan, söpö on ainakin.

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie ja kiitos ylläristä, joka odotti, kun tulimme tänään kotiin ;-) Monenmoisia ihanuuksia on matkaani tarttunut lukuisilta yhdysvaltalaisilta pihakirppareilta ja niistä parhaat kulkevat varmasti mukanani vuosia, ellei aina. New Orleans on ihan omanlaisensa kaupunki, jossa voisin minäkin käydä uudestaan.

Moi Mari ja oikein mukavaa jouluviikkoa myös sinulle. Juu, pitäähän mun vanhoille kirppisaarteille olla omat paikkansa, jossa pääsevät esille ;-)

Hei Tuija. Niin joo, eihän sitä tiedä, millainen aarre se tuokin kiinalaispatsas on... ;-) Joka tapauksessa se on kuluneena ja elämää nähneenä just minun mieleeni, joten ei sen arvo ole mulle niin tärkeä juttu.