2010-12-15

Yläkerrasta ja joulusaunastakin -
From upstairs and about Christmas Sauna

Meillä on yläkerrassa kaksi huonetta, kylppäri ja pieni aula. Aula on myös koristautunut ihan pikkuisen jouluun.

We have two rooms, bathroom and a little hall upstairs. The hall has also a tiny bit of Christmas feel to it.

Muistat ehkä tuunaamani mustan lipaston, jonka ostin garage salesta kolmella dollarilla. Se löysi paikkansa yläkerran aulasta. Lipaston päällä oleva joulupukki osui silmiini monta vuotta sitten La Jollassa, kalifornialaisessa pikkukaupungissa, aivan San Diegon kupeessa ja siitä lähtien se on toivottanut joulua kodissamme, nyt täällä Suomessa.

You may remember the chest of drawers I found from a garage sale for three dollars, and then repainted and rifinished it. The Santa on the roof top is a found that I bought years ago from La Jolla, a charming little place close to San Diego. From that day on it has brought Christmas spirit to our home.

Tämä vanha kulunut nallekin on tainnut esiintyä blogissani aiemmin. Se vaan ihastutti minut eräällä teksasilaisella pihakirpparilla ja lähti matkaani samantien. Rassukalla on rinnassa pieni reikäkin, mutta se vain joteskin lisää tämän nallukan hellyttävyyttä.

This old and worn teddy bear has also been here in my blog before. It just made my heart melt in one of those many Texas garage sales and went with me. That poor little thing even has a little hole in his chest, but I feel it just makes him more adorable.

Marilynin ja Jamesin piti ensin päätyä työhuoneeseeni, mutta asettuivatkin lopulta yläkerran käytävän seinälle. Ovi johtaa työhuoneeseeni.

Marilyn and James were planning to move to my office, but ended up here on the hallway wall. The door leads to my office.

Joulublogissa pohdin tällä viikolla joulusaunan merkitystä. Käy lukaisemassa! Mutta nyt rupean paketoimaan päiväkodin tätien lahjapaketteja (tänään on joulujuhla tyttären päiväkodissa) ja kipaisen vielä pika pikaa lähipostissa viemässä loput lahja- ja korttilähetykset. Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

In my Christmas Blog I'm talking about the meaning of Christmas Sauna. Go check it out! Now I'm going to start wrapping the gifts for my daughter's Kindergarten teachers (we have a Christmas party at her daycare center today) and will also run to the closest post office to mail the rest of the Christmas cars and presents. Have a nice Wednesday!

9 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Täällä on aina niin kiva käydä katsomassa kauniita kuvia.

Johanna kirjoitti...

Sinulla on aina niin ihania ja tunnelmallisia kuvia, näitä on ilo katsella, Ihanaa joulunodotusta sinulle.

Yaelian kirjoitti...

Ihana nalle ja ihania kuvia.Ja uusi bannerikin miellyttää...

Anonyymi kirjoitti...

Ääh, minulla tulee oikeasti itku ! Niin kertakaikkisen ihania kuvia ! Edellinenkin postaus oikein ihana ja jouluinen ! Meillä täällä muuttokaaos kauheimmillaan... Olen jo ihan kauhean väsynyt ja niin on mieskin kun vielä töiden päälle muuttoa ja remppaa sitä ennen ... Jospa tämä pian ois ohi, voiton puolella jo tosin ;) . Ja lohduttaudun sillä että pidän varmasti kaikki koristeet ainakin helmikuulle asti kerta en päässyt aiemmin nauttimaan hihi ;) ... Ihania päiviä ! =)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihana tuo joulupukki.Tulisipa täälläkin pukki piipusta ;-)

Kiva taulu Marilynistä ja Jamesista! Jotenkin tuollaiset mustavalkeat ovat tosi kauniita...

pelkkiä ihanaa sanoja..mutta ihanan tunnelmallisia kuvia!;-)

Anne kirjoitti...

Ai kun tuollaisia autotalli/pihakirppis löytöjä voisi tehdä Suomessakin. Tuunailisin mielelläni kolmen dollarin lipastoja!

Mukavaa talvipäivää!

Janniche kirjoitti...

What a lovely teddy and georgeous chair!!
Sorry, i didnt see ur question before, but YES, my cat is the one hanging over my shoulder in the picture! We where driving over 1000 km this summer when he was 4 months, and he was hanging over my shoulder almost all the way, sleeping!:)
You can see more pictures of him and my house in my blogg, DUSE PASTELLER;)
Wish you a lovely evening!

Janni
Duse Pasteller

Sari kirjoitti...

Hei Mizyeana ja kiitos. Myös sinun blogisi vilisee kauniita ja eksoottisia kuvia. Turhan harvoin vain tulee kommentoitua. Taidankin käydä siellä heti kurkkaamassa.

Hei Johanna ja kiitos. Joulun alla sitä herkistyy kuvailemaan vähän tällaisia jouluun liittyviä, rauhallisia kuvia. Yläkertamme aula on hiukan tuollainen hämärähkö soppi, jossa on myös ihan omanlaisensa tunnelma.

Moi Yaelian ja kiitos kommentistasi. Banneri uudistui, sillä se vaalean haalea kukkanen alkoi jo pistämään omaankin silmääni. Nallukka on yksi lempiesineistäni, vaikka onkin jo vähän kulunut ja kauhtunut. Ehkä siksi se juuri onkin niin hellyttävä.

Hei SuurellaSydämellä. Ihan takuulla teilläkin on kohta tunnelmallinen koti, kun pääsette muuttohärdellin yli ja voit ruveta laittamaan kotia näköiseksenne. Ja eihän se mitään haittaa, vaikka joulukoristeet olisivat esillä vaikka helmikuulle saakka.

Moi Anne-Marie. Joulupukkimme on hyvä muistutus amerikkalaisesta joulusta ja piipusta lahjat aattoyön aikana tuovasta pukista. Meillä tosin otettiin Yhdysvalloissa asuessakin joulua vastaan aattona ja pukki kävi aattoiltana. Marilyn ja James ovat myös kantautuneet tänne Yhdysvalloista ja tuo onkin yksi lempparitauluistani.

Hei Anne. Ihan samaa toivoisin minäkin. Mutta olen kyllä ollut kuulevinani, että täälläkin ihmiset ovat alkaneet järkätä pihakirppiksiä. Ja sellaista olen tässä itsekin kaavaillut ensi kesälle ;-) Mut joo, tuollaisia kolmen taalan lipastoja haluaisin minäkin lisää... ;-)

Hi Janni and thanks for leaving a comment. I knew that the cat in the photo must be the one you were talking about. Gorgeous cat! I will check out your blog and see more photos of your house and of course your darling white cat.

Lumo kirjoitti...

Suloinen nalle, ei yksi reikä mitään haittaa. Kertoo vain, että on ollut joskus rakastettu ja retuutettu...