2010-12-23

Joulu on jo ovella -
Christmas is almost here

Joulusta taitaa tulla tänä vuonna sekä luminen että kylmä. Mittarimme oli tänä aamuna -23 asteessa eikä lämpötilojen ole ennustettu juuri huomiseksi muuttuvan. Odotamme isovanhempia tulevaksi, he ajelevat siellä jossainpäin Suomea, toivottavasti maltilla ja rauhallisesti, sillä teillä on varmasti jouluruuhkaa.

Our Christmas is not only going to be white, it's also going to be very cold. Our thermometer was at -23 celsius this morning and it's not expected to change much for tomorrow. We are waiting for grandparents to arrive soon, they are driving in some part of Finland right now, hopefully peacefully and calmly, since there is a lot of traffic out there today.

Laitoin joulukuusen esille eilen. Isäni kävin hakemassa sen pari päivää sitten isoäitini metsästä. Kyllä se vaan on niin, ettei kuusen tarvitse olla krumeluuni, vähempi on kauniimpi ja suomalainen luonnonkuusi on minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. Vanhat joulusukatkin löysivät tiensä takan edustalle.

Huomenna onkin sitten jo aattoaamu ja ohjelmassa kaikkea ihanaa perheen kesken. Kaikkein ihaninta on seurata pikkuneidin riemua, hän ei meinaa enää pysyä housuissaan, niin jännittynyt hän huomisesta on. Jos en näe sinua täällä enää huomenna, haluan jo toivotella sinulle oikein HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA!

I put the christmas tree on our family room yesterday. My father brought it from my grandma's forest. I feel that christmas tree doesn't have to look so fancy, less is more and a fresh finnish spruce tree is so beautiful with it's simpliness. Our old Christmas stockings also found their way to hang from our fireplace.

Tomorrow it's already Christmas eve and we have planned all sorts of nice things to do with our family. The most lovely thing is to follow our little one, who is so excited about tomorrow, she is almost exploding with excitement.

If I don't see you here tomorrow, I want to tell you this: I hope you have A VERY MERRY CHRISTMAS!

18 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ihanaa joulua!

Anttis kirjoitti...

Täällä mittari lähentelee kolmeakymmentä -hyrrrr! Taitaa tulla samanlainen joulu ja talvikin kuin viime vuonna.

Hyvää joulua!

Siru71 kirjoitti...

Hyvää Joulua!
T: yksi vakiolukija, joka ei varmaan ole ennen kommentoinutkaan :)

J kirjoitti...

Kauniita kuvia! Ihanaa joulua teidän perheelle!

Sari kirjoitti...

Hei vaan ja ihan ensiksi kiitos teille kaikille kommentoijille, joista useat ovat ihan uusia kasvoja täällä ;-)

Hei Helena ja kiitos samoin oikein ihanaa joulua myös sinulle!

Hei Anttis, huih, -30 astetta kuulostaa jo aika kovalta pakkaselta. Kylmä talvi taitaa tosiaan olla tulossa, jos ennusteisiin on uskomista. Joka tapauksessa oikein hyvää joulua sinulle!

Hei Siru71 ja oikein hyvää joulua myös sinulle ja kiva kun jätit kommentin :-)

Hei J ja kiitos. Nyt koti alkaa jo näyttämään tosi jouluiselta, kun tuo kuusikin ilmestyi olohuoneen nurkkaan. Samoin oikein ihanaa joulua sinulle!

Sooloilija kirjoitti...

Hyvää ja ihanaa joulua sinulle ja perheellesi uudessa kodissa !

Sari kirjoitti...

Hei Sooloilija ja samoin sinulle ja perheellesi hyvää joulua. Niin ja kissoille kanssa ;-)

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mä olen samaa mieltä, että suomalaiset joulukuuset on tosi kauniita ja mikä parasta, tuoksuvia.

Toivottelen rauhallista joulua sinulle ja perheellesi täältä pulleiden kuusien maasta. ;)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Nirskun narskun kuuluu täälläkin :)) Jännitys alkaa olla täälläkin katossaan. Onneksi jo heti huomenna helpottaa:) Oikein ihanaa ja iloista joulua sinulle ja perheellesi♥

Sari. kirjoitti...

Ihana valkoinen jouluhalaus ♥

lumiomena kirjoitti...

Hyvää joulua! Iloa ja lämmintä mieltä pakkasen keskelle. :)

Yaelian kirjoitti...

Kaunista joulua Sari! Ja kiitos kauniista kuvistasi,sekä täällä että aiemmin siellä Teksasin puolella.

Esmeralda kirjoitti...

Kylmää joulua meilläkin vietetään!
Ihanaa ja tunnelmallista joulua teille!

Geisha kirjoitti...

Tunnelmallista joulua!
-Sari Pohjois-Pohjanmaalta
(täällä on nyt pakkasta 30 astetta)

Anne-Marie kirjoitti...

Rauhallista joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta koko perheelle!!

Pakkasterveisin :)

Nina kirjoitti...

Oikein hyvää ensimmäsitä joulua vuosien jälkeen täällä Suomessa ja nautihan puhtaasta luonnosta kuurankukkineen, vaikka kylmää on nyt pitänyt, mutta joulumaisema on nyt upeana! :)

Sari kirjoitti...

Moi Itkupilli ja kiitos sullekin kommentistasi. Niin se vaan on, et suomalainen kuusi ihastuttaa, vaikka onkin paljon kapoisempaa mallia kuin ne Amerikan serkukset ;-) Oikein mukavaa joulua myos sinulle!

Hei vaan Heidi. Onneksi tosiaan huomenna jo helpottaa, pikkuneitimme on takuulla huomenna aivan tohkeissaan. Pakkasta piisaa, mutta tuntuupahan ainakin talvelta. Rauhaisaa joulua sinulle ja perheellesi!

Hei Sari ja kiitos valkeasta jouluhalauksesta. Ihana valkoinen joulu, mahtavaa! Ja jouluterveiset sinulle!

Hei Lumiomena ja kiitos samoin. Pakkanen puree nenanpaata, mutta ei anneta sen hairita. Joulu on ihana asia! Jouluterkut sinnekin!

Hei Yaelian ja kiitos. Hiukan tuumailin, et kuinkahan blogini kay Suomeen muutettuamme, mutta taalla keikun edelleen. Jostain syysta aakkoset ja ookkoset havisivat koneeltani... Hoh! Ihanaa joulua sinulle!

Moi Esmeralda. Taitaa olla kylma joulu kaikkialla Suomessa. Ihanaa joulua sinullekin!

Hei Geisha ja rauhaisaa joulua sinne Pohjois-Pohjanmaalle. -30 astetta, brrrh! No, jospa se kohta hellittaa.

Hei Anne-Marie. Kiitos samoin sinne, nopeasti hujahti joulukuu jouluun, kohta ollaan jo uudessa vuodessa. Tulikos se pakutti?

Hei Nina ja kiitos. Mukavaa on saada juhlistaa joulua kotimaisemissa, vaikkakin uudessa kaupungissa. Joulumaisemat ovat nyt parhaimmillaan, nautitaan kylla kovasti! Ihanaa joulun aikaa sinulle!

I'm Lacking kirjoitti...

Oikein mukavaa joulua :=