2010-07-04

Valmiina lähtöön - Ready to go

Tai ainakin melkein. Kuppikakut ovat jäähtymässä ja koristelua vailla, mutta muuten kaikki on valmiina. Tänään lähdemme tuttavaperheen luokse viettämään 4th of Julyta, eli täkäläistä itsenäisyyspäivää, jota juhlitaan täällä ilotulittein ja iloisin mielin. Me tosin emme ole itse ampumassa raketteja, eikä se ole kaupunkialueella edes sallittua, mutta jokaisessa kaupungissa järjestetään ilotulitukset, joita mekin tänään varmaan tuttavaperheen pihalta ihailemme.

Or almost ready at least. Cupcakes are cooling and waiting to be decorated, but otherwise everything is pretty much ready. Today we are going to our friends place to celebrate the 4th of July. We are going to see some fireworks and planning to spend a nice and relaxing evening with our friends.


Mansikat ovat jo jääkaapissa valkosuklaakuorrutteineen odottamassa lähtöä ja arvaan, että nämä luultavasti maistuvat niin pienille kuin isommillekin herkkusuille tänä iltana.

Strawberries are in the frigde with white chocolate dipping waiting to go and I guess these will disappear into smaller and bigger mouths this evening.

Eilen teimme muutamia bruchettoja uunissa ja tuossa tuumasimme, että teemmepä täksikin illaksi tällaiset herkut alkupaloiksi. Bruchetan päällä on silputtua punasipulia, valkosipuli-oliiviöljysekoitusta, silputtua basilikaa, parmesaaniraastetta, tomaattia, kosher-suolaa ja mustapippuria. Hyvää!

Yesterday we did some bruchettas in the oven and we thought to do this for appetizers also today. On top of the bruchetta we put some chopped red onions, garlic olive oil mix, choppep basil leaves, parmesan cheese, tomatoes, kosher salt and black pepper. Yummy!

Lisäksi grillaamme kanaa, teemme salaattia ja mussutamme kuppikakkuja. Ja kuohuviiniäkin kipaisin kaupasta hakemaan, juhlan kunniaksi ;-)

We will also bar-b-que, make salads and eat some cupcakes. And of course I had to buy some sparkling wine to celebrate ;-)

8 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Aivan ihanan näköiset mansikat :P Ja kylmää kuplivaa... ei yhtään hullumpaa :) Oikein mukavaa iltaa !

Tuija kirjoitti...

Mukavaa itsenäisyyspäivänviettoa sinne!

Anu kirjoitti...

Nam!
Mukavaa juhlapäivää sinne (tämä on muuten minun veljen syntymäpäivä myös).

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Piti vähän noita mansikoita tekemisen aikana maistaa ja olivat kyllä hyviä, mutta huih, kun tuo suklaa olikin makeaa... ;-) Kylmä kupliva on kyllä kiva lisä juhlaan. Kiitos, luulen kyllä, että kiva ilta on tulossa, kun saadaan viettää sitä läheisten tuttavien seurassa.

Hei Tuija ja kiitos. Eilen jo paukuttelivat muutamissa kaupungeissa raketteja, tänään sitä on sitten tiedossa vielä suuremmissa määrin.

Hei Anu ja kiitos. Hienona päivänä on veljesi syntynyt. Täällä olisi mahtava hänen joskus viettää synttäreitään, kun olisi ilotulitteet ja kaikki ;-)

lumiomena kirjoitti...

Tulipa nälkä, vaikka juuri vedin puoli kulhollista poppareita Burtonin "Alicea" (vihdoin ja viimein) katsellessani. Bruschettat näyttävät herkullisilta - valkosuklaamansikoista puhumattakaan!

Hyvää itsenäisyyspäivää sinne :)

Leena kirjoitti...

Hyvaa itsenaisyyspaivaa ja kiva lukea/nahda kirjoituksiasi, kaikenlaiset kiireet ovat pitaneet minut pois lukijalistoilta. Terveisia NH:n kuumuudesta, Leena

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Tässä helteessä han vesi herähti kielelle niin ihania kesäherkkuja.
Mukavat juhlatunnelmat siellä :)

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Bruchetat olivat hyviä ja mansikat hukkuivat lautasilta nopeasti. Itsenäisyyspäivää on nyt juhlittu ja oli oikein mukava ilta!

Moi Leena. Kiirettä on tässä ollut itselläkin ja taitaa olla lähitulevaisuudessakin, mutta koetan aina päivitellä edes tätä blogia, leffablogi on nyt jäänyt vähän tauolle.

Hei Marie ja kiitos, hyviä herkkuja olivat ja maistuivat kyllä. Oli kiva juhlia mukavassa seurassa, kun tytärkin sai olla yökylässä parhaan ystävänsä luona... ;-)