2010-07-02

Farkut - Jeans

Monessa blogissa naiset ovat esitelleet asujaan ja minäkin innostuin nyt jopa paljastamaan ikuisena farkkutyttönä, että mitä minulla on yleensä ihan näin niinkuin arkena yllä ;-)

I have seen a lot of photos of blogger ladies showing what kind of clothing they usually wear and I thought I might do the same and here I am now. I have always been a jeans girl and these clothes are something that I usually like to wear on a normal day ;-)

No niin, eli jalassa farkut. Vaikka ikää on jo pian 40, en minä osaa oikein pitää muita housuja kuin farkkujani. Nämä farkut löysin viikko sitten Gapin alerekistä, valkoinen toppi taitaa olla Walmartista, sen päällä oleva läpikuultava tunikamainen paita Kohlsin nuorten osastolta. Iloisen keltainen käsilaukku on Guessin mallistoa. Ja mielessä jo seuraavat vaateostokset, sillä heinäkuun alussa alet ovat huipussaan ja shoppailua on nyt tullut harrastettua miltei liiankin ahkeraan... ;-) Saatanpa siis jatkossakin paljastaa lempparivaatteitani täällä, noh katsotaan... Minä kun kyllä itse räpsin mieluusti kuvia, mutten osaa oikein itse olla kuvissa silleen niinkuin luonnollisesti. Mikähän siinäkin sitten?

So, suprisingly I am wearing jeans. Even though I am almost 40, I still feel most comfy in my jeans. I found these jeans from Gap summer sale a week ago, white top is from Walmart and the see through shirt is from Kohls junior department. The happily yellow handbag is from Guess. And in my mind I already have next shopping spree, since July is the best sale season in all the clothing stores and oh boy, we have been shopping lately... ;-) I may also reveal some of my clothing in the future, oh well, let's see about that... Me being a person, who loves to take photos but who doesn't really know how to be comfortable in front of the camera. Wonder why it is like this?

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihan ensiksi kommentti tuohon edelliseen nuppipostaukseen. Voi miten erilaiselta Ikean laatikosto näyttääkään uusilla nupeilla, jotka ovat tosi kauniit. Ja mahtava kokoelma noita lasisia kynttilänjalkoja (joiden nimeä en nyt muista, oliko se Festivo?).

Vaatteisiin sitten. Farkut on kyllä minunkin kestosuosikki vapaa-ajalla. Ihana tunika!

kati kirjoitti...

Mulla on sama tyyli kun sulla, ja ikääkin luultavasti suurin piirtein saman verran. Ihan hätkähdin kun tajusin just, että olen lähempänä 40 kuin 30... Taidan olla farkkutyttöjä edelleen. Tosin leggarit ovat nyt tulleet aika vahvasti rinnalle. Vaatepostauksia on musta kiva välillä lukea ja katsella, joten antaa palaa vaan.

Sari kirjoitti...

Moi Miia. Minä olen nyt tosiaan hivenen hullaantunut noista nupeista ja niitä on nyt viljelty hiukan joka lipastoon ja kaappiin... ;-) Ja farkut, niitä käytän takuulla vielä mummoiässäkin. Ovat vaan minun juttu, ehdottomasti. Toi tunika on oma lemppari ja tosi keveä päällä.

Hei Kati. Tuosta iästä pakko sanoa, että minä hoksasin omien nelikymppisten lähestymisen vasta erään ystävättären pohtiessa, että hän täyttää jo puolentoista vuoden päästä 40. Siinä kohtaa hoksasin, että herranjesta, niinhän se täytän jo minäkin. Huih, niin se aika rientää!

Ihan sama muuten minullakin, legginsit ovat tulleet farkkujen rinnalle. No jaa, katsotaan nyt sitten, tuleeko tätä vaatepuolta paljasteltua jatkossa, minä olen kyllä vaatehöperö, mutta pukeudun loppujen lopuksi aina tosi rennosti.