2010-05-05

Kylppäriä vielä - Bathroom revisitedVielä pari kuvaa kylppäristä. Kylppärin nurkassa on tosiaan poreamme, mutta itse en ole siellä makoillut kuin kerran tai kaksi. On ainoastaan pikkuneidin käytössä ja yleensä kylpyhetkellä leluja täynnä. Eikä neiti koskaan halua laittaa poreita päälle, hälle riittää ihan tavallinen vaahtokylpy. Moni ehkä muistaa tuon kirpparilta löytämäni patsaan, josta pidän tosi paljon.

Still couple of more images from our master bathroom. In the corner we have this jacuzzi which I have used myself maybe once or twice. Our daughter is the constant user of it, even though she doesn't even want us to put it on. Many of you may remember that statue which I bought from garage sale. It's my absolute favorite.Ja valkoisissa koreissa kaikki tarpeellinen. Vanha 70-luvun Coca Cola-tarjotin löytyi estate salesta.

And all the necessary everyday items in those white baskets. That old Coca Cola tray from the early 70s is a find from an estate sale.


Isot lasipurnukat olen ostanut läheisestä estate salesta. Niistä toisessa on kuivattuja ruusuja ja toisessa pumpuleita.

These big glass vases I have bought from a local estate sale. In the other I have dried roses and in the other cotton balls.


Kaadoin mietoa ruusutuoksua tähän tuoksuastiaan ja kovin on keveää. Itse en mitään hirveän voimakkaita tuoksuja siedä, tai alkaa päätä kolottamaan.

I put some of that rose fragnance in this fragnance holder and it is very mild. I cannot personally have too strong fragnances in our house or I get a headache.

13 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Kertakaikkiaan ylellisen kaunis kylppäri!! Aivan täydellinen!

Nina kirjoitti...

Mahtava tunnelma... Aivan ihastuttavaa!

Sari kirjoitti...

Hei Marianne ja kiitos. Kylppäri on esittäytynyt täällä blogissa aiemminkin, mutta täällä vilahti taas.

Hei Nina ja kiitos. Minäkin ihastuin talossamme heti tuohon kylppäriin. Se oli jo ostettaessa pitkälti tämän näköinen, joten ei tarvinnut edes hirveämmin ruveta remppaamaan. Nyt on tosin edessä suihkukaapin ovien vaihto.

Miia kirjoitti...

Aivan ihana kylpyhuone! Valoisa ja tuollainen herkän oloinen :) Mahtavasti nuo lasitiilet tuovat valoa. Upeita myöskin nuo purkit ja purnukat :) Tahtoisin kanssa kylpyhuoneeseen joitain tasoja, mihin voisi jotain laitella, mutta en tiedä mikä kestäisi niin hyvin kosteutta..

Teija kirjoitti...

Voi että, ollapa tuollainen ihanuus itselläkin! Kaunis ja valoisa! Lasipurkit pistivät erityisesti silmään.

Torstai toivoa täynnä, kohta mennään jo viikonlopussa :)

Sari kirjoitti...

Hei Miia ja kiitos. Täällä nuo kylpyammeen reunat ovat marmoria, joten niiden pitäisi kestää kyllä kosteutta, mutta itseäni hiukan kummastuttaa, miksi täällä aina tapetoidaan kylppärit. Tapetti ei ehkä ole ihan paras materiaali kylppärin seiniin.

Lasitasothan ainakin voisi olla kiva vaihtoehto kylppärin tasoiksi.

Hei Teija ja kiitos kommentistasi. Joo, noi lasipurkit pistivät omaankin silmääni tässä joskus reilu vuosi sitten läheisellä estate salella ja päätyivät sitten mukaani.

Torstaissa mennään jo ja on tosiaan kivaa, kun viikonloppukin on jo tuloillaan!

Mari kirjoitti...

Voi vitsi, ompa kaunis kylppäri!
Toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia...

Kirjailijatar kirjoitti...

Olenkohan koskaan käynyt blogissasi? Täällä on kaunista, kuplivaa ja herkkää. Tykkään erityisen paljon tuosta kuvasta, jossa on ruusuja lasimaljan sisällä. Kaunis :) Olisipa meidän kylppäri noin tyylikäs tai edes iso, mutta siellä taitaa olla vain yksi neliömetri tilaa, ehkä puolitoista.

TeSa kirjoitti...

Kaunis blogi, ihastuttavia kuvia.

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Olet ehkä nähnyt samankaltaisia kuvia täällä aiemminkin. Mutta hiukan on taas nuo ns. koristukset muuttuneet ja ehkä hivenen vähentyneet. Vaikka onhan noita edelleen...

Hei Kirjailijatar. En muista tosiaan nähneeni sinua täällä aiemmin, ainakaan kommentoimassa, joten kiva kun pistäydyit ja jätit vielä puumerkinkin asiasta.

Meidän kylppäri on itse asiassa täkäläisittäin jopa hivenen pieni. Monilla tuttavilla on selvästi enempi tilaa, mutta tämä passaa meille, pienelle perheelle ihan hyvin.

Hei TeSa ja kiitos visiitistä sekä kommentistasi ;-)

Esmeralda kirjoitti...

Aivan upean vaalea ja ylellinen kylpyhuone.

Marika kirjoitti...

Uaaaaah! Saanko mä muuttaa asumaan teidän kylppäriin? Saanhan?! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia sinulla on blogissasi.

taidan tietää, miksi ruusuntuoksu on niin mietoa - ainakin etiketin mukaan se on silitysvettä, eli sitä käytetään silitysraudassa antamaan tuoksua tekstiileille. miksei sitä voi muutenkin käyttää, jos tuoksu miellyttää. varsinaiset huonetuoksut ovat minustakin usein liian voimakkaita ja teollisia.