2010-05-07

Koruja ja tuoksuja -
Jewelry and fragnances

Miten minä en pääse näissä postauksissani meidän kylppäristä poies lainkaan? No mutta, tässä vielä kuvia oman käsienpesualtaani reunukselta, jossa säilytän mieluisimpia tuoksujani sekä muutamia koruja.

How come I seem to be stuck on our bathroom with my postings? Well, here are couple of photos from a little nook next to my sink, where I keep all my favorite parfumes and some jewelry.

Minä en ole mikään kovin ahkera korujen käyttäjä, mutta joskus on kiva laittaa kaulaan kaunis kaulakoru tai käsiin muutamia rannekoruja. Korvakoruja minä en tällä hetkellä käytä lainkaan.

I am not using my jewelry a lot. Sometimes I may put on a necklace or some bracelets, but I don't use any earrings at the moment.

Joissain blogeissa naiset ovat esitelleet lempituoksujaan. Minun lempituoksuni taitaa olla tämä. Escadan Into the Blue. Raikas ja keveä tuoksu, joka menee kesät talvet.

I have noticed that in some blogs women have described their fave parfumes. My favorite is Escada Into the Blue. It's fresh and it's light, which you can use year round.

Myös mieto kielon tuoksu viehättää. Kielon tuoksua löytyy vartalovoiteesta ja vartalotalkista.

And for some reason I really like all the Lily of the Valley products. Here is a body lotion and talcum powder.

16 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain pientä ja mukavaa!

Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

Teija kirjoitti...

Kielon tuoksu on myös yksi omista suosikeistani.

Oikein ihanaa viikonloppua!

MissB kirjoitti...

Heip!
Viihtisitkö kertoa tuon kielotuoksun koko nimen? Äitini nimittäin kaipailee vienosti tuoksuvaa kielovoidetta.

Mari kirjoitti...

Teillä on niin ihana kylppäri, ettei sieltä tekis munkaan mieli tulla pois;)

Krista kirjoitti...

Ei haittaa olla teidän kauniissa kylppärissä ;)

Ihania koruja sinulla!

Mukavaa loppuviikkoa :)

Krista

Sari kirjoitti...

Moi Jaana. Ahaa, pitääpä mennä heti kurkkailemaan, että mitä sieltä löytyy ;-) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Teija. Minä olen aina pitänyt kielon tuoksusta, mutta erityisesti täällä kaukana asuessa olen huomannut kaipaavani kielojen viehkeää tuoksua ja niinpä näitä kielon tuoksuisia vartalotuotteita aina tulee hiplailtua kauppojen hyllyillä.

Moi MissB. Tuo kielotuoksu on siis vartalovoidetta ja toinen purnukka on vartalotalkkia. Tarkoitat varmaan tuota vartalovoidetta, joka on Asquith & Somerset England sarjan Quintessential English Lily Luxury Body Lotion. Huh, olihan pitkä nimi. Täällä Teksasissa näitä tuotteita kyllä löytyy runsaasti joka kaupasta.

Moi Mari. Juu, mä nyt selvästi itsekin jämähdin tonne kylppäriin näine kuvineni, mutta ehkä tästä jo hiljalleen vois koettaa siirtyä taas toisiin juttuihin ;-) Teille roppakaupalla remontti-intoa sinne ihanaan, uuteen kotiin!!!

Moi Krista ja kiitos. Minulla tuo koruvalikoima ei nyt ole mikään suuren suuri, mutta joskus on kiva laittaa joku kiva koru kaulaan. Mä taidan olla kuiteskin enempi rannekorujen ystävä ja niitä mulla on laatikoiden kätkössä vähän enempikin. Mukavaa viikonloppua myös sinne suuntaan!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihana kylpyhuone! Pelkäänpä että jos meillä olisi samanlainen en kerkeäisi koskaan töihin :) Paljon ihania yksityiskohtia ja mikä ihaninta niin paljon tilaa.
Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hei Marie ja kiitos. Kyllä tuolta kylppäristä töihiinkin hyvin ehtisi ;-) Täällä suuntaa kylppärit ovat melko suurikokoisia ja tämä meidän kylppäri on itse asiassa keskikokoinen, ehkä jopa hivenen pieni, amerikkalaisittain.

Mukavaa viikonloppua myös sinne suuntaan!

Omenaminttu kirjoitti...

Hei Sari, vihdoinkin... yhteys ei ole oikein toiminut. On muitakin sivustoja, jotka eivät minun koneellani aukea.

Muistan Amerikan käynneiltäni nuo ihanan isot kylppärit. Wau! Samantyyppisistä raikkaista tuoksuista pidän minäkin ja korusikin ovat makuuni :)

Hyvää viikoloppua sinne!

Sari kirjoitti...

Moi Omenaminttu. Ja voi kurjuus, mikähän täs mun blogissa nyt sit aiheuttaa sen, etteivät sivut aukea. Mahtaneeko olla liiaksi kuvia tms. jutskuja tänne ympättynä...

Joo, kylppärit on täällä hulppeita, ja tämä meidän sieltä pienimmästä päästä, kuten talommekin. Koruja mulla ei ole mitenkään ylettömästi, ja usein pidän aika yksinkertaisia koruja. Nytkään ei ole kaulassa mitään, mutta ranteessa pari korua ja sormessa tasan yksi sormus. Tuoksuissa samoin yksinkertaiset, raikkaat tuoksut ovat mieluisimpia.

Mukavaa viikonloppua myös sinne suuntaan!!!

Mari kirjoitti...

Kaikkea niin ihanaa kuvissa...
Hyvää Äitienpäivää :)

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos samoin sinne. Olemme täällä juuri kohta lähdössä Suomikoulun kevätjuhlaan. Sielläkin on luultavasti jotain äitienpäivään liittyvää ohjelmaa tiedossa ;-)

Omenaminttu kirjoitti...

Luulen kyllä, että se vika on täällä päässä. Koneeni on uusi, mutta oikuttelee. Kuvasi nykyisin aukeavat ihan hyvin, mutta tämä kommenttilaatikko harvoin. Ja välillä tämä kone viestittää mulle jostain palomuuriasetuksista :( Selvittelenpä jonkun viisaamman kanssa.
Hauskaa viikkoa :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihan huikaisevan valoisa tuo teidän kylppäri ja kaunis. Ei voi tuollaisesta kuin haaveilla kun itsellä on sellainen karsea 70-luvun versio ;-)

Hyvää alkavaa viikkoa,
Katja

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Voi että, kyllä teidän kylppärissä viihtyy :) Se on vaan niin ihanan valoisa! Mukavaa viikon alkua!

Sari kirjoitti...

Moi Omenaminttu. Huih, nyt vasta hoksasin nämä kommentit täällä. Höh, no onpa outo homma tuo palomuurijuttukin. Toivottavasti selviää...

Hei Katja ja kiitos. Minäkin ihastuin talossamme ehkä ihan ensimmäisenä jopa tähän kylppäriin.

Moi Heidi ja kiitos. Harmittavan vähiin on jäänyt mm. tuo altaan käyttö omalla kohdalla, mutta sentään pikkuneiti polskii siellä tämän tästä.