2010-05-10

Äitienpäivältä - From Mother's Day

Minulla oli hyvin rento ja rauhallinen äitienpäivä. Sain aamulla kortteja ja makiaa sänkyyn ja sen jälkeen minua odotti maittava brunch, jonka tytär teki isänsä kanssa äipälle. Minä päätin tehdä meille vielä lisäksi hiukan jotain herkkua ja päädyin tähän kyhelmään. Vohvelia, vaniljajätskiä ja suklaakastiketta. Jännä, miten nuo leikkaamani mansikat muotoutuivat kivasti sydämen muotoon.

I had a very relaxing an quiet Mother's Day. I got cards and treats in the morning and after that my husband and my daughter made me a delicious brunch. I myself decided to do something sweet for them and made these waffle, vanilla icecream and chocolate sauce treats. It was funny how those strawberries I cut had a shape of heart like they were meant to look like that on Mother's Day.Tässä tyttären itse taiteilema kortti sekä vielä erikseen isin kanssa kaupasta valittu kortti. Ja alla vielä tyttären maalaamaa raitaista "abstraktia taidetta" puupalikalle toteutettuna. Ja tulppaanit, ne on minun kestosuosikkeja. Niitäkin sain ilokseni äitienpäivänä. Eipä sitä voi kai enempää toivoakaan!

Here is a card made by my daughter and then a one they picked together with daddy. And under the cards you can see some abstract art my daughter made with paints and a piece of wood. And of course some tulips, which are my favorites. What else can one hope for!

5 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Koko päivän herkutellut ja eikö jo vesi herahtanut kielelle! Taitaa bikinit kutsua käyttäjäänsä vasta ensi kesänä ;D)

Sari kirjoitti...

Joo, ja meillä herkuttelu jatkuu huomenna, kun neitimme täyttää 6-vee... :-) On tässä tosiaan jo bikinit vaarassa käydä piukaksi sieltä sun täältä.

Marika kirjoitti...

Lämpöisen tuntuista äitienpäivää olet saanut viettää. Ja sitten mitä herkkua! Aijai.. :)

Hassua kun katsoin tuota kuvaa ennen kuin luin tekstisi ja huomasin heti samantien, että mansikat tosiaan ovat ihan sydämen muotoisia :)

Sari kirjoitti...

Moi Marika. Oli tosiaan oikein mukava äitienpäivä. Kyllä nuo kaikki lapsen tekemät kortit ja muut kivat taiteilut on niitä kaikkein mukavimpia äitienpäivälahjoja. Sen lisäksi on vain ihan plussaa jos sattuu vielä saamaan kukkia ja jotain hyvää syötävää... ;-)

Noi mansikat oli kyllä hauskasti sydämen mallisia ;-)

pinkstilettos kirjoitti...

OH MY....this looks delicious and is so cute too!
Daisy~