2010-05-03

Kylppäristä - From the Bathroom

Tänään oli neidin kylpypäivä ja otinpa siinä samalla pari kuvaa kylppärimme yksityiskohdista. Ammeen reunalla on muutamia koristeita ja pari kukkaakin on sinne ilmestynyt. Itämaisissa patsaissa on jotain kiehtovaa ja niitä löytyy meiltä muutamia erilaisia.

During our little ones bathtime I took some snapshots of our bathroom details. We have some decor items at the edge of the jacuzzi and they are all light in color. I always find something fascinating about all the asian style statues and we have some of those in our home.

Ostin tämän huonetuoksua sisältävän pullon taalalla ja sitä löytyy nyt muutamista tuoksupisteistä kodistamme. Niistä kaksi on pienessä eteishallissa ja yksi juurikin kylppärissä. Hyvin vienoa ruusun tuoksua voi siis aistia kodistamme.

I bought this room fragnance for a dollar and it can be found from couple of places in our home. Two of those are in our little hallway and one is actually in this bathroom. You can smell this very delicate rose scent walking through these spaces.

6 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihana valo teidän kylppärissä!
Hauskat pihalaatat olit löytänyt teidän pihalle :) Tykkäisin itsekkin vähän pidemmästä nurmikosta joka tuntuisi pehmeältä varpaiden. Mutta meillä puskee tontin täydeltä sammalta :) No, vihreää ja pehmeää sekin :))
Aurinkoista maanantaita!

Hipsu kirjoitti...

Ihanalta näyttää :)

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Kylppärimme on ehkä kotimme valoisin huone, koska kaksi seinää on lasitiilen peitossa.

Täällä jo pitkään asuneena itseä häiritsee tuo pitkä nurtsi laattojen kohdalla, mutta äkkiähän tuon sitten leikkaa, kunhan nyt olis aikaa ne ensin asentaa paikoilleen. Mukavaa maanantaita sinnekin suuntaan!

Moi Hipsu ja kiitos!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihanan herkkiä yksityiskohtia :-) Meidän kylppäri on vielä 70-luvun asussa, joten sitä ei passaa esitellä sitten missään muodossa. Ehkä joku päivä saamme sen kuntoon :-)

Hyvää toukokuun jatkoa,
Katja

Santtu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sari kirjoitti...

Hei Katja ja kiitos kommentista. Meidän kylppärissä nuo koristukset hiukan vaihtelevat, mutta nyt on mielestäni just sellaisen oloinen kuin mitä olen ajatellutkin ;-)

Mukavaa toukokuun alkua myös sinne suuntaan!