2010-04-27

Pihalla - Outside

Nyt on vielä se aika keväästä, että ulkonaolosta voi nauttia. Tosin meidän allergiat ja runsas siitepölyinen kevät ovat toisaalta hiukan rajoittaneet ulkonaoloa. Mutta eilen illalla jo taas pihamaalla istuskelimme ja nautimme aurinkoisesta, tosin tuulisesta kevätsäästä.

Olen koettanut nyt ihan tarkoituksella rajoittaa garage saleista ostelua, mutta nämä pyöreät pihalaatat oli kuiteskin pakko ostaa, kun niitä oli just sopiva määrä ja olivat niin edullisia. Niistä tuli kiva polku tuonne pihan perukoilla olevaan oleskelutilaan. Amerikkalaiset kauhistelisivat meidän leikkaamatonta nurmikkoa, mutta se nyt vaan saa toistaiseksi näyttää tältä, ennenkuin upotamme kivet paikoilleen.

Now is the time of spring that you can still enjoy being outside. Although the allergies and pollen levels sometimes limit us going outside. But yesterday evening we sit outside for awhile and enjoyed the sunny, yet windy evening.

I have really tried to limit myself shopping too much stuff from garage sales lately, but I had to buy these round stepping stones anyways. They were just the perfect size and just the perfect amount. They made a little path to the little nook at our yard. Our lawn looks awful right now, but we are not planning to mow the lawn before those stepping stones are put to their places.


Ruusut kukkivat jo ihan täysillä ja hortensiat nostavat päätään. Nuppujakin on jo ihan valtavasti. Toivottavasti innostuvat nyt myös kukkimaan...

Roses are blooming and hydrangeas have started to rise their heads. I see a lot of little buds in the flowers. I just hope they will also bloom...

Katoin pientä tarjottavaa pihamaalle ja nuo hauskat Disney-lasitkin olen joskus löytänyt garage salesta.

I took some strawberries and drinks outside. I have found those funny Disney character glasses from garage sale long time ago.

12 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Onpa siellä jo ihan kesäinen fiilis! Mansikoitakin, nam! :)

Iloista Vappua toivottelen, vaikkei siellä taideta sitä juhlia..?

Sari kirjoitti...

Hei Teija, kesäinen on fiilis, mutta pian jo liian kuumaa. Toukokuusta lähtien mittari paahtaa yleensä jo yli 30 asteen ja siihen päälle vielä sellainen kuuma Teksasin tuuli, niin tarkenee vähän liiankin hyvin. Yleensä karkaamme kesäksi Suomeen, mutta saapa nähdä onnistuuko tänä vuonna.

Kiitos, hyvää vappua myös sinne suuntaan! Meillä vietetään vappua Suomi-koululla ja minä lupauduin toimimaan lasten kasvomaalarina vappujuhlissa. Tänään ajattelin käyttää omaa lastani koekaniinina ;-) Simaa, munkkia ja muunlaista lystiä siis tiedossa, vaikkei täällä muuten vappua tosiaan juhlitakaan.

Marianne kirjoitti...

Ihana puutarhan piilopaikka!!
*romanttista*

Sari kirjoitti...

Hei Marianne ja kiitos kommentistasi. Kiva nähdä aina uusiakin nimiä täällä kommentoijien joukossa. Romantikolle pittää olla romanttista... ;-)

Nina kirjoitti...

Aivan ihanaa pihaa siellä... suloisia pieniä asioita... kilpparitkin kurkkii pusikosta.. Mukavaa vappua sinne toiselle puolen maailmaa!

Sari kirjoitti...

Hei Nina ja kiitos kommentistasi. Pihamme on kyllä hirmuisen pieni, mutta olen koettanut sitä vähäistä tilaa koristaa parhaani mukaan. Siis ei oo tosi, että hoksasit noi kilpparitkin kuvasta ;-)

Mukavaa vappua myös sinulle!

Marika kirjoitti...

Hyvä ostos nuo laatat!
Todella kaunis ja romanttinen polku :)

lumiomena kirjoitti...

Hauskaa vappua sinulle ja perheellesi, Sari!

Sari kirjoitti...

Moi Marika. Niin minäkin tuumasin, että ihan hyvä investointi. Hauskaa vappua!

Moi Lumiomena ja kiitos samoin hauskaa vappua myös sinne suuntaan! Täällä tosin vappua ei vietetä samalla tavalla kuin Suomessa. Huomenna on lähinnä lapsille tarkoitettu juhla Suomi-koululla ja sekin sään salliessa.

Suvi kirjoitti...

Ajattelinkin kuvan nähdessä, että on jotenkin suomalaisen näköistä eikä amerikkalaisen. Ehkä se oli sitten tosiaan se nurmikko.

Olisi ihana tehdä omallekkin pihalle joku pieni istuskelu ryhmä, vaikka omenapuiden varjoon. Tuollaise rautakalusteet sopisi siihen hyvin.

Sari kirjoitti...

Hei Suvi. Heh, nurmikko tosiaan rehottaa kuin rehottaisi meillä Suomessakin :-) Täällä on tosin syytä pitää ainakin etupihan nurtsi siistinä, ettei asukasyhdistys rupea marisemaan...

Tuollaiset pienet istuinryhmät ovat kiva idea ja sopivat pieneenkin pihaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.

Any recommendations?

Check out my web page: next page