2010-03-31

Pääsiästä kohden mennään - We're heading towards Easter

Ja köh. Taas kerran päätä kolottaa, on painetta poskionteloissa ja kurkku on kuin santapaperia. Se on sitten kevät, toisin sanoen. Mä näytän nykyään reagoivan kaikkeen siitepölyyn ja sitä kyllä taas kerran riittää. Pikkuneidillä on myös nenä tukossa ja silmät allergiasta ärsyyntyneet, joten saapi nähdä, miten meidän pääsiäisloman käy. Toivon mukaan emme ole koko perhe petipotilaina, sillä sääkin olisi jo niin kesäisen lämmin ja kaunis.

And coughing... Once again I have sore throat, feel congested and have a major headaches. In other words it's spring again. I seem to react to all this pollen around us and right now there is a lot of it. Our little one has the same symptoms but is always very congested and her eyes also seem to react to pollen. So I just hope that we will be okay during the Easter Holidays and can enjoy this beautiful and oh so warm spring weather.En ole kauheasti vielä koristanut kotia pääsiäiseen, mutta pikkuhiljaa pieniä kevään merkkejä on kuitenkin ilmestynyt kotiimme. Tämä vaaleansininen pääsiäispupu kätkee sisällensä Jelly Beanseja, jotka ovat muun perheen, vaan eivät äidin lemppareita. Ja hyvä niin, sillä herkkulakko, se alkoi taas ja kestää ainakin... pääsiäiseen... ;-)

I haven't put out very many Easter decorations in our home yet, but one by one you may see more signs of spring in our household. This baby blue bunny rabbit holds a lot of Jelly beans inside it's belly. I myself don't like Jelly Beans so much, which is actually good, since I am once again on a sweet break, at least till Easter... ;-)

11 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Että voikin olla karkeissa houkuttelevat värit, nam :P Lakkoliikettä täälläkin, joten hengessä mukana :) Toivottavasti säästytte pahemmilta sairasteluilta ja allergiatkin helpottaisi.
Leppoisaa keskiviikkoa!

Teija kirjoitti...

Kunpa ei koko pääsiäinen menisi sairasteluun. Suloinen pupu, itse hankin eilen vastaavanlaisen, mutta kukkona.

Mukavia pyhiä toivottelen!

HIIRIEMO kirjoitti...

Allergiat on keljuja. Meilläkin lapsista vanhin rupeaa oireilemaan heti, kun keväällä mittarilukemat näyttävät tarpeeksi plussa-asteita. Meillä oireita aiheuttaa onneksi vain koivu.

Mukavaa ja makeaa pääsiäistä, meillä herkuttelu pääsiäismunilla aloitettiin jo palmusunnuntaina!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi, väri on karkeissa houkutteleva, mutta Jelly Beansien maku ei ole mun mieleen. Onneksi ;-) Mä kans toivon, et tää köhäily nyt tästä jo laantuisi. Tänä aamuna olo on kyllä hiukan energisempi kuin eilen. Ja tyttösen nokkakaan ei tursannut ihan mahdottomasti.

Moi Teija, mä toivon myös, ettei pääsiäinen menis sairaspedissä pötköttelyksi. Samalla tyylillä toteutettu kukkokin kuulostaa kivalta. Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinulle!

Moi Hiiriemo. Meillä on aiemmin säästytty allergisilta reaktioilta, mutta nyt parina viimeisenä vuotena olen huomannut reagoivani itse, samoin kuin tyttäreni. Täällä kukkii nyt monenlaiset puut ja pensaat, joten siitepölyä on runsaasti. Kiitos samoin hyvää pääsiäistä sinnekin suuntaan!

Omenaminttu kirjoitti...

Ihanan värisiä nameja! Ovatkohan samanmakuisia kuin täällä Pupuneidin hedelmärakeet? Jos ovat, pitäisin varmasti.
Pikaista paranemista!

lumiomena kirjoitti...

Suloisia karkkeja. Ja söpönen on astiakin.
Toivottavasti saatte viettää flunssattoman pääsiäisen. Koska lähden perheeni kanssa pienelle matkalle entiselle kotiseudulle, toivottelen jo nyt hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Täällä ollaan myös flunssassa allergia kausi ei ihan vielä ole alkanut mutta kohta osaa jo odottaa.
Lääkitystä ollaan jo alettu.
Ihanat värit pääsiäisnameissa!
Hyvää Pääsiäistä sinne!
-Marie

Mari kirjoitti...

Allergiat ovat ikäviä :( Minulla se kausi alkaa lepän kukinnasta...
Hyvää pääsiäistä sinne!

Hannis kirjoitti...

Noi jelly beansit on kyllä niin söpöisen värisiä. OStin kans itse, kun Kanadassa oltiin vielä. Oli hauska, kun sai sieltä "bulkkitavarahyllystä" itsepalveluseinästä just sitä väriä, mistä tykkää. Ainakin meidän ruokakaupassa oli näin :-)

Sari kirjoitti...

Siis voi hyvä tavaton. Tämä on jo kolmas yritys, kun koetan teidän kommentteihinne vastata. Pitäisi jo osata copy pasteta nämä kirjoitukset, kun täs nyt joku tökkää pahasti. Mutta koetetaas taas...

Moikka Omenaminttu. Pupuneidin hedelmäkarkit kuulostavatkin jo paremmilta kuin jelly beansit, noita beanseja on monia eri makuja, mut jostain syystä en vain niistä ole oppinut pitämään.

Ja kiitos, eiköhän nämä allergiaoireet tästä taas laannu, kun kevät etenee ja kukinnat loppuvat puissa ja pensaissa. Mukavaa pääsiäistä sinulle!

Hei Lumiomena. Oikein mukavaa pääsiäistä myös sinulle ja nauttikaahan pienestä matkasta! Me vietämme pääsiäistä kotona. Luultavasti leivon jotain pientä ja miehen kanssa kokkaamme jotain kevyttä pääsiäisruokaa. Pakko edes jossain koettaa keventää, vaikken noista leivonnaisista taida päästä koskaan eroon...

Moi Marie, siis samat riesat siellä suunnassa allergioiden suhteen. Pikaista parempaa oloa myös sinne suuntaan. Pääsiäiskarkkeja löytyy kodistamme kupista jos toisestakin. Ei niitä vaan voi vastustaa. Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinulle!

Hei Mari, älä muuta sano. Allergiat on meille ihan uusi vaiva, mutta kyllä oltais hyvin pärjätty ilmankin. Oikein mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

Hei Hannis. Jelly beanseja löytyy täältäkin kaikissa mahdollisissa väreissä, samoin kuin M&M-karkkeja. Hyvää pääsiäistä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

What's up all, here every one is sharing such experience, therefore it's fastidious
to read this webpage, and I used to go to see this weblog all the time.


Here is my web blog; Michael Kors