2010-03-29

Kirpparilta - From Garage Sale

Yksi kevään merkki asuinalueellamme ovat ehdottomasti pihakirpparit, eli garage salet. Paikalliset tyhjentävät täällä kotejaan turhasta tavarasta ahkerasti ja helposti, omilta pihoiltaan ja autotalleistaan käsin. Olen itsekin aikeissa pitää oman garage salen lähiviikkoina. Viime viikonloppuna pörräsin itse lähialueen pihakirppareilla ja autoni valtasivat pian vinot pinot lastenvaatteita, kirjoja, leffoja ja erilaisia koriste-esineitä. Nämä ihanuudet löysin pikkuneidille.

One sign of spring are defenitely garage sales. And we have started to see a lot of garage sale signs in our area lately. Locals empty their closets from clutter and I am also planning to do so in a couple of weeks or so. Last weekend I myself stuffed my car full of children's clothes, books, movies and decorational items from several garage sales in our neighborhood. These cuties I found for our little one.


Tyttöraasulla ei ole ollut edes herätyskelloa, mutta nyt on ja onkin kovasti mieluinen. Sillä Hello Kitty on edelleen kova sana.

Our poor little girl hasn't even had an alarm clock, but now she has one and likes it a lot. Especially because it's a Hello Kitty one.


Nämä keijutaulut olivat tosi kivoja väreiltään sekä toteutukseltaan. Ei niitä voinut vastustaa.

These fairy wall hangings were so pretty with their colors and style. I couldn't resist them.

13 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Suloiset oli löydöt :) Mukavaa maanantai-iltaa!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi ja kiitos. Kyllähän sitä taas tarttui matkaan kaikenlaista. Mutta koetin kyllä tällä kertaa kiertää kirppareita harkiten ja ostaa sellaisia juttuja, joista ihan oikeasti on jotain hyötyä ja iloa. Mukavaa viikon alkua myös sinulle!

Päivi kirjoitti...

Moi!
Voi mitä kaikkea ihanuuksia olet löytänyt:) Varmasti tyttäresi oli iloinen tuosta herätyskellosta:)
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne:)

fräulein klein kirjoitti...

Oh, what wonderful clock you have! My daughters loves Hello Kitty!!!
Many regards, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hei Päivi ja kiitos. Kello oli tosi iloinen ylläri tytölle ja se kiikutettiin saman tien omaan huoneeseen yöpöydälle. Mukavaa viikon alkua myös sinne suuntaan!

Hi Yvonne and thank you. I found this used clock from a local garage sale and my daughter was so happy about it. She is also a huge Hello Kitty fan!

Mari kirjoitti...

Ihanat löydöt <3 Mukavaa viikkoa!

Teija kirjoitti...

Olispa meilläkin sellanen garage sale-kulttuuri täällä Suomessa! No, olosuhteetkin tietty on erilaisia.

Suloiset löydöt teillä kuitenkin! Hello Kitty on pop täälläkin, Oskarilla.. Jotenkin suloista :)

Lumipyry kirjoitti...

Minäkin toivon vastaavaa kulttuuria Suomeen. Voisin vaikka itse aloittaa, ensin lapioida etupihalta metrisen hangen pois...

Miten muuten noita garage saleja mainostetaan, vai ovatko aina johonkin tiettyyn aikaan?

Onnistuneet hankinnat! Meidänkin pikkuneidin silmät alkaisivat loistaa nuo nähdessään :)

Melike kirjoitti...

Hauska tuo garage-sale sielläpäin. Kätevää!! Saa kerralla pois kaiken tarpeettoman ja ei tarvitse kuskata kamoja pidemmälle myyntiin.

Ihania joka pikkutytön unelmia löysit kotiintuomiseksikin!!

Pitääpä vielä kommentoida noita edellisiäkin postauksia, että kyllä siellä Jenkkilässä on kaikkea ihanaa... Tuo kakkuvuokakin ja ne pupukoristeet. Ei löydy täältä tavismarkettien hyllyiltä tuommoisia. Samoin kun nuo nonparellitkin.

Ihanan houkuttelevia kuvia täällä taas muutenkin. Nälkäkin tuli katsellessa tuota intialaista ruokapostausta!! ;)

Mukavaa tiistaita!!

lumiomena kirjoitti...

Sekä Hello Kitty-kello että keijutaulut ovat aivan ihania. Näytin juuri kuvia tyttärelleni (4v4kk), jonka kanssa yhdessä ihastelimme löytöjäsi. Tuo garage salet ovat jotain, minkä soisi leviävän Suomeenkin.
Mukavaa tiistaita!

Tarja kirjoitti...

Taulut ovat aivan ihanat!
Matkaan ensi viikolla Las Vegasiin ja hyvällä onnella voin törmätä garage saleen..

Krista kirjoitti...

Teil siel on niin niin monta kerta parempaa tarjontaa kirppareilla! Ihanat löydöt!

ja kiitän ihanista sanoistasi!!! Kiitos Sari!


=)

Sari kirjoitti...

Moi Mari, ja kiitos. Ihan samoin sinun blogistasi tulee bongattua aivan ihanii kirppislöytöjä. Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle! Minä täällä olenkin tämän iltaa makoillut sängyn pohjalla, sillä päässä jyskyttää ja kurkkua karhentaa. Kiva kevät-flunssa tai mikä lie allergia taas kivasti vaivaa.. Blaah!

Moi Teija. Garage sale-kulttuuri olisi kyllä syytä siirtää myös Suomeen. Miten vaivaton tapa päästä eroon turhasta. Täällä järjestetään usein ns. community garage sale-tapahtumia, joissa ihan koko asuinalue laittaa ns. hynttyyt yhteen ja järjestää garage salensa samana päivänä. Teilläkin siis Hello Kitty on suosittu ja mikseivät tosiaan myös pojat voisi pitää Hello Kittystä ;-)

Hei Lumipyry. Garage salet ovat mainio juttu! Niitä mainostetaan kyltein, jotka aamuvarhain tai edellisenä iltana asetellaan tien varsille tai sitten internetin välityksellä tai jopa paikallislehdissä. Jos kyseessä on community garage sale, tuolloin asukasyhdistys hoitaa mainonnan ja usein alueelle ilmestyy järkyn suuret kyltit ja mainokset, jotka kyllä ohjaavat ihmiset alueelle. Omalla asuinalueellamme tällainen community garage sale järkätään kerta vuoteen.

Hei Melike. Tämä on tosiaan helppo ja hyvä tapa päästä eroon turhasta. Itse järjestän garage salen kahdesti vuodessa ja hyvin toimii!

Noista leipomisjutuista vielä, että täällä tuollaisia erikoisia nonparelleja ja vuokia ei ole aina tarjolla, vaan vaihtelevat kausittain. Nyt pääsiäisenä oli Walluun ilmestynyt tällaisia ihanuuksia, mutta häipyvät hyllyiltä pääsiäisen jälkeen. Kohta alkaakin sitten ilmestyä 4th of July koristusta ja kakkuvuokaa, oletan.

Ja raitaa kannustan kokeilemaan, on helppoa ja maistuvaa!

Moi Lumiomena. Taitaa tuo Hello Kitty olla suosikki kaikkialla, kun on pikkutytöistä kyse.

Olen ihan samaa mieltä kanssasi, garage salet saisivat tosiaankin levitä myös Suomeen. Kesät ovat pullollaan ulkokirppareita, miksei siis myös järjestettäisi garage saleja? Tässäpä ideaa!

Hei Tarja. Siis se on hyvin paljon mahdollista. Garage saleja järjestetään perjantaisin ja lauantaisin ja niitä mainostetaan tosiaan pienin kyltein teiden varsilla. Kannattaa suunnata siisteille ja hiukan prameimmille asuinalueille. Niistä löytyy ne parhaimmat jutut!

Moi Krista, tarjontaa on kyllä paljon, vaikka pakko sanoa, että kyllä täälläkin välillä törmää garage saleihin, jotka ovat täynnä roinaa. Mutta tässä meidän lähistöllä usein onnistaa ja mukaan lähtee kaikenlaista ihanaa.

Ja Krista, olet ihan omaa luokkaasi valokuvaajana, joten minä tässä olin se, joka oli ihan hämillään, saatuani sulta tunnustuksen. Olisin halunnut antaa se sulle myös uudestaan, sillä blogisi on yksi ehdoton suosikkini!