2010-03-28

Leipomiseen - For baking

Walmartista osui silmiini tämä aivan ihana vuoka, pääsiäistyyliin tehty pupujussukka, joka tarttui matkaani ruokaostoksilla aiemmin tällä viikolla ollessani. Hintaa ihanuudella oli $18 taalaa, minusta oli Nordic Waren vuoaksi kohtuuhintainen.

I saw this bunny rabbit cake pan while I was grocery shopping at Walmart and couldn't resist it. So yes, I bought it. This cost $18 and being a Nordic Ware pan I think the price was reasonable.

Ja entäs nämä Wiltonin syötävät kakkukoristeet sitten? Voi ei, ihan oli pakko nämäkin ostaa. Ja kohtahan se on jo aika leipoa pääsiäiseksi, joten nämä tulivat ihan tarpeeseen. Nuo kukkaset kävisivät kyllä aika kivasti myös pikkutytön synttärikakkuun, jollainen meillä leivotaan taas kerran toukokuussa.

And what about these edible Wilton cake decorations? Oh my, I had to buy these too. And soon it's time to start baking for Easter Holidays, so these will be useful. And those beautiful flowers would also look nice on a Birthday cake and our little one actually will have hers in May, so I could even use these for that kind of decoration.

10 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Ihanat kakkukoristukset ja vuoka.
Taalta puuttuu tuollaiset koristelujutut kakkuihin;kivat varilliset nomparellit ja esim. tuiki tavallinen raesokeri varillisesta puhumattakaan.
Siina olisi taas tuonti-ideaa!

Yaelian kirjoitti...

Ihania nuo Wiltonin koristeet.Lisaylle tiedoksi että kyllä täälläkin non parelleja ja koristeita saa,kun menee oikeaan kauppaan.

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Siis voi elämän kevät kui ihanat nonparellikoristeet!!! Oikein odotan minkälaisen pääsiäiskakun loihdit pupusta ja koristeista :D
Leppoisaa sunnuntaita!

Lezzie kirjoitti...

Voi kun sööttejä!

Krista kirjoitti...

Voi mitä ihania koristeita ja hauska pupuvuoka :)

Hauskat sunnuntait!

Pike kirjoitti...

Ihania tavaroita ja koristeita milloin leivot:)?

Mari kirjoitti...

Ihana vuoka ja koristukset <3

lumiomena kirjoitti...

Suloisia sekä pääsiäiseen että muutenkin kevääseen! Olen ollut tosi iloinen, että joitakin Wiltonin tuotteita saa nyt myös Suomesta. Leipomisinto lisääntyy entisestään, kun on ihania tarvikkeita toteuttamiseen. Hyvää pääsiäisviikkoa! Onko teille tulossa "Egg hunt"?

Sari kirjoitti...

Moi Lisay. Näitä kakunkoristuksia täältä löytyy. Eilen osui silmiini turkoosia raesokeria ja olipa hauska väri! Yaelian vinkkaa, että näitä tuotteita löytyisi sieltäkin.

Hei Yaelian. Wiltonilta löytyy kyllä aina kaikkea kivaa leipomiseen :-)

Moi Heidi. Vielä ei kyl ole aavistustakaan, mitä näistä tulee, mutta eiköhän sitä jotakin keksitä. Mulla vaan nyt hiukan rajoittaa näitä leipomuksia tämä oma painonhallinta, joka on taas hivenen retuperällä...

Hei Lezzie ja kiitos kommentistasi. Vinkeitä ovat!

Hei Krista ja kiitos sinullekin kommentistasi. Pupuvuoka oli kyllä tosi veikeä ja käy meidän lapsenmieliselle perheelle leivontaan just nappiin.

Moi Pike. Pääsiäiseksi ois tarkoitus jotain leipoa, mutta vielä on hiukan tuumausasteella, että mitä ja miten.

Hei Mari ja kiitoksia. Kaikkea sitä Wallun ruokaostosreissulta tuleekin bongattua...

Moi Lumiomena. Kyllä se vaan kummasti innostaa kokeilemaan, kun on kivoja vuokia ja koristeita, joita voi käyttää hyväkseen leivonnassa. Meillä on tiedossa ainaskin yksi egg hunt tulevana viikonloppuna. Tosin pääsiäismaanantaina lapset menevät kouluun, sillä joutuvat korvaamaan pari koulupäivää, jotka missattiin lumikelien vuoksi aiemmin tänä vuonna... :-(

tiina kirjoitti...

Voi miten sopoja leivontatarvikkeita! Paasiainen on niin ihanan pastellin varista aikaa. Hauskaa paasiaista teille kaikille!