2010-04-03

Juhlahumua ja koristusta -
Celebration and decoration

Tämä viikko on ollut täynnä kaikenlaista kivaa ohjelmaa. On ollut syntymäpäiväjuhlia, ystävättärien kesken kokkailua, kodin pääsiäiseen koristamista yms. kivaa.

This week has been full of things. There has been birthday parties, cooking session between friends, decorating the home with easter things etc. nice things.

Heti maanantaina oli tiedossa lämminhenkiset puutarhajuhlat, joissa juhlittiin erään ystävättären syntymäpäiviä. En malttanut olla nappaamatta näitä kuvia hänen kissastaan Napista, jonka ystävättäreni on perheineen pelastanut hevostalleilta. Eikös olekin aivan ihana kissa? Kissaihmisenä koetan aina saada varastettua parit silitykset, mutta syliin tämä nopealiikkeinen kissa ei kyllä suostu.

On Monday we had a garden party at my friends place, who was celebrating her birthday. I couldn't resist taking these photos of her adorable cat called Nappi (Button), whom she and her family has saved from a local horse stables. Isn't this cat overly cute? Being a cat person I always try to steal a little bit of petting, but this fast little cat is not too much into coming to anyone's lap (at least not mine).

Ja tässä vielä pari kuvaa ystävättären olohuoneesta. Tuo nurkassa oleva rottinkituoli ihan houkuttelee istahtamaan rennosti alas ja tarttumaan vaikkapa mielenkiintoiseen kirjaan. Keväisiä kukkia ja asetelmia löytyi kaikkialta tästä kauniisti toteutetusta kodista.

And here are couple of photos of her family room. That wicker chair at the corner of the family room is inviting you to lay down and pick a good book to read. Spring flowers and set ups were found all over this beautifully decorated home.
Monet alueemme Suomi-naiset ovat myös hyvin yritteliäitä. Eräs uusi ystävättäreni toimii Southern Living-edustajana ja tilasin hänen pitämiltään kutsuilta kaksi kaunista lasikupua.

Many of the finnish ladies in this area are also business orientated. One of my friend is a Southern Living representative and I ordered two of those beautiful glass domes from her.

Pienemmän kuvun alla on pieni pääsiäisaiheinen koriste, ja tämä kokonaisuus löytyy olohuoneemme pöydältä.

Huomenna menemme luultavasti picnikille paikalliseen puutarhaan. Ja jotain pääsiäisherkkujakin ajattelimme tehdä. Mitä, se selviää varmaan huomenissa.

Inside the smaller dome is this easter style decoration, which found its place in our family room.


Tomorrow we are planning to have a picnic at a local arboretum. And I am also planning to bake and cook something for easter holidays. What, I will probably figure out tomorrow.

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kauniita kuvia,ja Nappi on kaunis kissa!
Oikein iloista pääsiäistä!

Marja kirjoitti...

Oi ihana kissa... ja kauniin värinen. Tuumii täällä toinen kissaihminen :)

Vai vaivaa poskiontelot ja allergiat sielläkin :( Minä juuri kuvittelin selvinneeni poskiontelotulehduksesta, niin enkös ole taas ihan tukkoinen olo. Hokasin sen johtunevan siitepölyallergiasta - olen kärsinyt moisesta vasta pari vuotta, ja joka kevät tuo pääsee yllättämään. Onneksi on lääkkeet valmiina...

Sinne suunnalle oikein iloista ja aurinkoista pääsiäistä! Siellä lienee jo lämpimät kelitkin?!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihania keväisiä kuvia. Kaunis kissa ja näyttää sen myös tietävän :) Hauskaa piknikkiä ja rentouttavia pyhiä!

Bisquits kirjoitti...

On kyllä kaunis kissa ja lasikupu. Saan sinulta paljon inspiraatiota (hyvin keskeneräiseen) sisustukseen. Kun ensin saisi remontin alta pois!

sariw kirjoitti...

Suloinen kissa, sopii niin hyvin tuohon sisustukseenkin ; )
Lasikupuasetelma on niin ihana. Siitä tulee jo ihan kesäfiilikset..
Hyvää pääsiäisen aikaa !

lumiomena kirjoitti...

Nappi on ihana! Olen aina pitänyt itseäni enemmänkin koiraihmisenä, mutta Napin kaltainen kaunis kissa on lumoava - jännä turkki!

Lasikupuasetelma on kaunis. Lasikupu onkin itselläni kevään ostoslistalla. Teillä on varmaankin mukava ja toimiva verkosto Suomi-naisten kesken?

Hyvää & rentouttavaa pääsiäistä!

Omenaminttu kirjoitti...

Nuo lasikuvut ovat aivan ihania! Ja niitä voi käyttää niin moneen.
Suloista pääsiäistä sinulle!

Miia kirjoitti...

Kissat ovat lumoavia, jotenkin niin jänniä olentoja. Olen kylläkin allerginen, joten yleensä tyydyn ihailemaan kauempaa. Pääsiäissuunnitelmat ja touhut kuulostaa kivoilta. Täällä on niin loskaista, että piknik on kaukainen haave. Tai aurinkoisena päivänä toki voisi mennä vaikkapa ulkoportaille nautiskelemaan kevään tulosta. Eihän sitä nyt kovin kauas kotiovesta tarvitse lähteä piknik-tunnelmaan päästäkseen! Ihania pääsiäispäiviä sinulle!

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

(Enkös minä laittanutkaan tänne kommenttia..Laitoinkohan sanavahvistuksen väärin..)
No kuitenkin: ihana kissa, upea väritys! Tyttö vai poika?
Tarkkasilmäisenä myös huomasin, että miten se antaa pääsiäistipujen olla ruohon päällä siellä lattiatasolla! Meillä ei onnistu ;D

Sari kirjoitti...

Yaelian, Nappi on oikea söpöliini ja hänen turkkinsa on tosi kauniin värinen. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle!

Marja. Mulla on luultavasti lääkärillä käynti edessä, jos tämä tukkoisuus ei ala hellittämään. Allergiaan en ole saanut mitään lääkitystä, joten joku droppi olis jo kohta paikallaan.

Mulla on ollut kissakuume jo pitkään, mutta jotenkin on tuntunut huonolta idealta hankkia kissaa tänne kotiimme, kun joutuisi sitten raukkaparka olemaan kaikki kesät jossain hoidossa.

Täällä kelit ovat jo lämminneet huomattavasti, mittari lähentelee jo kolmeakymmentä plussa-astetta. Ja oikein mukavaa pääsiäistä sinulle Marja!

Moi Heidi ja kiitos. Picnik meni oikein kivasti, sieltä kuvia alkuviikosta. Tänään ollaan leikitty ja maiskuteltu egg hunt-löydöillä. Kovasti oli neiti tohkeissaan, kun sai taas etsiä munia takapihalta. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

Moi Biscuits. Kiva kuulla, että kuvani inspiroivat sinua. Kyllä täältä blogimaailmasta löytyy paljon inspiroivia blogeja ja uusia syntyy koko ajan... ;-) Niin ja oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

Sariw. Ihan samaa mietin minäkin, kun katsoin tuota kissakuvaa. Että sopii jopa sisustukseen... ;-) Olen heikkona lasikupuihin ja niihin nyt voi laittaa vaikkas mitä. Ja kesää kohtihan tässä jo mennään hurjaa vauhtia, että kiva vaan laittaa vähän kesäisempää koristusta. Hyvää pääsiäistä sinulle toivottelen täältä kaukaa!

Lumiomena. Minä olen sekä kissa- että koiraihminen. Kotonani on aina ollut kissoja sekä koiria, etten osaa edes oikein erottaa, kummista enemmän pidän. Mutta täällä kaukana meillä nyt ei ole kuitenkaan lemmikkejä lainkaan. Tuo Napin turkki on minustakin tosi erikoisen ja kauniin värinen.

Täällä on erittäin aktiivinen Suomi-naisten verkosto, johon olen vasta viime aikoina tutustunut. Nuorempana olin ehkä arempi lähtemään mukaan mihinkään toimintaan, mutta nyt kun tytär on jo koulussa, on itselläkin enemmän kiinnostusta osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Niin ja oikein mukavia pääsiäispyhiä myös sinulle!

Moi Omenaminttu. Lasikuvut ovat pieni heikkouteni ja niihin on kyllä kiva sujauttaa monenlaista ihanuutta sisälle. Niin tarjottavaa kuin koristusta. Hyvää pääsiäisen aikaa myös sinulle!

Hei Miia. Itse pidän niin kissoista kuin koirista, vaikka tuossa nyt mainitsenkin olevani kissaihminen. Kissa olisi kiva perheenjäsen ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus hankkia kissa tähänkin kotiin.

Picnik oli mukava ja puutarhalla oli paljon ihmisiä. Täällä kevät on jo tosi pitkällä ja mittari paahtaa lähes 30 asteessa. Kevät on täällä ehkä paras vuodenaika, sillä kesällä on jo ulkoilua ajatellen liian kuumaa, kun lämpötilat hipovat 40 asteessa, jolleivat ylikin. Hyvää pääsiäissunnuntaita myös sinulle!

Hei Sooloilija. Mulla on itselläkin ollut vaikeuksia kommenttien laittamisen suhteen. Eikö olekin suloinen kissa. Ja tiedätkö, yhtäkkiä en saa päähäni, että oliko Nappi tyttö vai poika, mutta nyt ihan puoliarvauksena muistelen, että tyttö.

Ei tosiaan koskenut lainkaan noihin pääsiäiskoristeisiin, mutta kiipeili kyllä ihailemaan erään suominaisen myynnissä olleita koruja ja oli hypätä myyntipöydälle, josta nappasin Napin alas lattialle. Ja oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle Soolis!