2010-02-06

Oi Mozart!

Tänään olin kaupungilla kahden korealaisen ystävättäreni kanssa. Ja mikä kumma siinäkin on, mutta meidän treffailut liittyvät aina jollain tapaa syömiseen.

Ja kyllä me taas naurettiin, kun sanoin, et tytöt hei, mä olen aina kuvitellut, että korealaiset syövät kevyesti, mutta joka kerta heidän kanssaan lounastreffeiltä palattuani tuntuu kuin olisin syönyt hevosen, kirjaimellisesti! Siis oikeasti, tänään tilasimme kolme erilaista annosta ja yleensä jaamme ne keskenämme. Yksi meistä tilasi vietnamilaista keittoa, toinen thaimaalaista Pad Thaita ja minä sushia ja siis, hirveä määrä syömistä! Uh huh!

I met with two of my korean friends today. And I don't know what it is, but everytime we meet, at the end it has something to do with food ;-)

And boy we laughed, when I told them that I have always thought that korean people eat lightly, but everytime I meet them I am so full I feel I have eaten a horse, literally! Really, I mean it. We usually always order separate dishes, but then share them all together. Today one of us ordered vietnamese noodle soup, other one ordered Pah Thai and I ordered sushi and boy we ate a lot!


Niin ja lounaan jälkeen suuntasimme vielä viereiseen korealaiseen leipomoon ja sain jälkkäriksi sitten tätä! Voi herranen aika sentään!

And yes, after the lunch we went to this nice Korean bakery and I had this for dessert. Oh my, oh my!

Ai mitä mun laihikselle kuuluu? No ei todellakaan kovin hyvää! Mutta tämä passionhedelmä-leivos sen sijaan, se oli taivaallisen hyvää!

Oh, you are wondering how my diet is doing? Is not doing good at all! But this passion fruit pastry, it was heavenly delicious!

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu, sillä ostin vielä mukaani kaikenlaista herkkua leipomosta.

This is the way to start the weekend, since I of course bought some pastries to bring home.

13 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Viis dieeteistä! Täytyyhän elämästä nauttia. Meillä mies tekee paraikaa munkkirinkilöitä, odotan täällä jo kieli pitkänä, että koska pääsen haukkaamaan niitä ihanuuksia.

Yaelian kirjoitti...

Oooh,ihanan näköinen leivos! Mitä korealaista korealaisessa leipomossa muuten on?

Mari kirjoitti...

Pitää syödä että jaksaa laihduttaa :) Herkullisen näköinen leivos, nam... Hyvää viikonloppua!

Jutta kirjoitti...

Oih, mitä herkkuja... Jos olisin korealainen, olisin varmaan aika tuhti tapaus :D

Heljä (rouvaHoo) kirjoitti...

Mutta tuohan on ihan terveysleivos: passionhedelmää, vadelma, mustikka ;o)))

Sari kirjoitti...

Moi Tuija, niin se kyllä on. Välillä on ihana herkutella ja unohtaa dieetit! Arvaa vaan, kuka veti vielä eilen eräänkin toisen suupalan... ;-)

Yaelian, tuo leivos oli kyllä herkku! Korealaiset leipomot ovat kuin eurooppalaisia leipomo-konditorioita. Tämänkin leipomon nimi on harhaanjohtavasti vielä Mozart Bakery, joka ei ihan heti viittaa mihinkään korealaiseen.

Koreassa tällaiset eurooppalaistyyliset leipomot ovat todella yleisiä ja ystävättäreni arvelivat, että ovat ehkä ottaneet aikoinaan mallia eurooppalaisista kahvila-leipomo-kulttuurista. Mutta fiilis oli ihan sama, kuin olisin pujahtanut entisen kotikaupungin viihtyisään kahvila-konditoriaan ;-)

Mari, hei toi oli hyvä! Siis tosiaan, miten en ole tuota ennen hoksannut! Pitää syödä, että jaksaa laihduttaa... ;-) Helpottavaa!

Moi Jutta, mutta kun korealaiset ovat kaiken lisäksi todella hoikkia! Ei voi ymmärtää. Ehkä se on se vihreä tee, joka auttaa metabolismin kiihdyttämisessä. Mutta nytkin haukoin henkeäni, kun katselin, minkä määrän toinen ystävättäristäni osti leivoksia ja hän on niin sirokokoinen, kuten myös muu perheensä.

Hei Heljä, aivan, niinhän onkin! Terveysleivos, passionhedelmää ja kaikkea! Ihana!

Piupau kirjoitti...

Vesi kielellä täällä katselen leivosta! Päiväsi kuulostaa ihanalta.

Sari kirjoitti...

Hei Piupau, niin katselen minäkin. Makean hammastani kun tuntuu aina kolottavan. Minä täällä paistelenkin juuri kuppikakkuja, kun tyttärellä on kaveri kylässä. Ensimmäiset katosivat jo suihin ;-)

Merja K kirjoitti...

Vitsi, mikä leivos. Nyt tekisi kyllä mieli jotain hyvää :)

LillaFlisan kirjoitti...

jummy!!!

Have a great week!

Lots of hugs,
Flisan

suklaamarenki kirjoitti...

Ihanan näköinen herkku :P
Onneksi täällä on "vain" laskiaispullia joka kaupat pullollaan :))
Mukavaa maanantaita!

minnamarika kirjoitti...

Hei!

Kiitos kauniista sanoistasi blogissani :)) Tulin vastavierailulle, ja oikopäätä lukijaksesi! Ihanan näköinen leivos ja siihen liitetty juttu...

Mukavaa alkanutta viikkoa !

Sari kirjoitti...

Moi MerjaK. Oli aika herkku ja sama vaiva täällä, kun sais jotain makeaa...

Hi Lilla Flisan! It was yummy! Have a nice week too!

Suklaamarenki, laskiaispullatkin olisivat kyllä ihania. Täällä koko laskiainen unohtuu, kun täällä sitä ei vietetä. Mukavaa viikon alkua myös sinne suuntaan!

Hei Minnamarika ja kiva saada sinutkin tänne lukijaksi ja kiitos, leivos oli kyllä suussasulava, mutta harmittavan pieni, etenkin kun jaoin sen 5-veeni kanssa... ;-) Viikon alkuja myös sinne suuntaan!