2010-02-11

Lunta ja kuumaa kaakaota - Snow and Hot Chocolate

Viikkomme on ollut kiireinen, mutta kiire lakkasi tänään kuin luonnostaan. Ei koulua, ei tälle päivälle suunniteltuja koulun Valentine's Day juhlia...

Our week has been very busy, but today it came to an end by nature. No school, no Valentine's Day party at the school...


Tänään oli koulusta vapaapäivä, sillä heräsimme aamulla sankkaan lumisateeseen. Ja jos lunta tupruttaa kovasti, ei koulua ole. Tämä on ainakin täällä Teksasissa ihan yleinen tapa.

Today our daughter didn't have school, since we woke up to a dense snow fall. And if there is heavy snow fall, it means no school. This is the way it goes at least here in Texas.

Joten olemme ulkoilleet ja nauttineet kuumaa kaakaota.

So we have been outside and enjoyed hot chocolate.

Kermavaahdolla ja sydämen muotoisilla nonparelleilla, tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Toivottelen teille rentouttavaa viikon jatkoa täältä lumisesta Teksasista!

With whipped cream and heart shaped sprinkles, since the Valentine's Day is getting closer. I wish you all relaxing rest of the week from the snowy Texas!14 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kiito samoin, ihanaa ystävänpäivää♥ Kiva kun saatte nautiskella sielläkin lumesta :)

Anu kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis lumimaisema teilläkin:)
Mukavaa loppuviikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Teija ja kiitos. Ystävänpäiväkin se on jo ihan kulman takana ;-) Ja lunta senkun tupruttaa. Ihanaa! Ollaan kyllä nautittu lumisesta päivästä ja suojalumesta!

Hei Anu, kyllä tätä ollaan täällä taas ihmetelty ja ihasteltu. Ja pääsimme tekemään pitkästä aikaa lumitöitäkin pihassa. Suomifiilis iski heti päälle ja tyttökään ei olisi halunnut sisälle lainkaan ;-)

Lisay kirjoitti...

Sama juttu taalla,etta lumisade tuo heti vapaapaivan koulusta.Valitettavasti emme saaneet tana talvena lunta,jos ei sitten viela...Nyt on kuitenkin luvattu viikonlopuksi yli 20 asteen lampoa.
Talla viikolla retkeilin lasten kanssa kuntopuistoon ja otimme lamminta kaakaota termariin.Maistui!!!

vanamo kirjoitti...

Kivaa, että saatte nauttia nyt lumesta tekin:) Jihuu!!!

Usa:ssa tuo koulujen sulkeminen paljon lumen tulon tai jopa kovan pakkasen vuoksi oli meistä ensin hiukan hassua. Mutta kaikelle on aina syynsä, senkin ymmärsimme. Ja todella lapset riemuitsivat ylimääräisestä vapaapäivästä!

Paivi kirjoitti...

Meillä on Helsingissäkin melkein metri lunta :) huimaa!

Kiva että tekin saatte nautiskella talvesta. Ihanaa ystävänpäivää koko porukalle!!

lumiomena kirjoitti...

Söpönen kaakaoannos. Minä rakastan kaakaota syys- ja talviaikaan. Jännää, että saitte sinne lunta etenkin, kun sunnuntainahan on myös laskiaissunnuntai. Onko siellä jouduttu sulkemaan kouluja tai virastoja?

Mari kirjoitti...

No oottepas te saaneet ihanan maiseman yön aikaan:) Tosi kaunista. Oikein mukavaa ystävänpäivää sinne kauas♥

Ainosofia kirjoitti...

Tervehdys sinne kauas ♥

Lunta riittää täälläkin Oulun korkeudella mukavasti.
Mutta täytyy todeta, että nyt on etelä-suomessa jopa enemmän.

Kauniilta näyttää luminen maisema sielläkin.

Tuija kirjoitti...

Siis ihana kuppi ja nuo nonparellit:) Saakohan Suomesta mistään sydännonparelleja? Nyt huomasin, että myynnissä on timanttikakunkoristeita, mutta aika hurjan hintaisia olivat nuo sokeritimantit.

Niin, ja siipalle synttärionnittelut meiltä kaikilta.

Leena kirjoitti...

Sari,
Taalla NH:ssa koulut sulkeutuivat keskiviikkona puolelta paivin, kun piti tulla lunta...mutta ei taaskaan. Jostain syysta tana vuonna lumi ei sada taalla pohjoisessa....vaikka onhan tassa viela 6 vkoa ainakin talvea jaljella.
Hyvaa viikonloppua !

Mimmuli kirjoitti...

Oikein mukavaa ystävän päivää! Kaunis luminen maisema siellä myös.

Mari kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää myös sinulle :)

Olisipa täälläkin sellainen tapa ettei kovalla lumisateella tarvisi mennä töihin tai kouluun :)) Työpäivät olisi ollut tänä talvena vähissä...

Sari kirjoitti...

Hei Lisay, täällä jatkuu lumikelit, eikä koulua ollut eilenkään. Mutta nyt näyttää mittari jo nousevan hiukan lämpöasteille, joten taitavat lumimassat kohta kadota.

Moi Vanamo. Lunta tuli parikymmentä senttiä ja se on jo jonkin sortin ihme täällä Teksasissa. Olemme tehneet lumiukkoja ja lumilyhtyjä ja ihastelleet kovin lumista maisemaa.

Meitäkin hiukan huvittaa tämä lumesta hössötys ja koulujen sekä erinäisten businesten sulkeminen lumikeleillä, mutta toisaalta sen myös ymmärtää, sillä täällä ei edes tunneta talvirenkaita, joten olisihan se monen kohdalla aika hazardia hommaa lähteä tuonne autolla seikkailemaan.

Hei Päivi. On sitä lunta siis siellä pääkaupunkiseudullakin välillä ihan kunnolla! Vieläkö pakkaset on hirmu kovia, vai joko ne ovat laskeneet inhimillisempiin lukemiin?

Täällä lunta vielä tänään, saa nähdä sulaako jo huomiseksi?

Moi Lumiomena. Lunta on edelleen maassa ja kaakao maistuu ;-) Koulut olivat kiinni eilenkin ja jotkut virastot, tarhat, kerhot ja kirkot yms.

Ja maanantaina President's Day, joka muutoinkin vapaapäivä koulusta. Joten puolivahingossa saatiin pienimuotoinen loma tässä.

Hei Mari ja kiitos samoin ihanaa ystävänpäivää sinne suuntaan. Kyllä tämä valkea lumi vaan on niin kaunista katseltavaa, ettei uskoisikaan. Yölläkin pihamaa loisti valkoisenaan ja kummastelin, että miten lumi voikaan tuoda noin paljon valoa myös pimeään yöhön.

Hei Ainosofia. Tänään on vielä lunta maassa, mutta hiukan näyttää jo siltä, että kohta saamme taas katsella harmaata maisemaa. Mutta olemme kyllä nauttineet lumesta täysin rinnoin!

Moi Tuija, en osaa sanoa, josko tuollaisia sydänhörsöjä löytyy Suomesta. Luulisi, että ainakin leipomiseen liittyvissä erikoisliikkeissä, jollei muualla? Ja sittenhän on aina nettikauppoja.
Nämä olen ostanut Walmartista, josta löytyy paljon kaikkea kivaa.

Hei Leena, siis ei lunta pohjoisessa, mutta kylläkin täällä etelässä. Kuulin, että ainakin Nykin alueella on lunta aivan hiivatun paljon. Teksasissa sateli lunta noin parikymmentä senttiä, mikä on ennätys tässä osavaltiossa.

Hei Mimmuli ja kiitos samoin mukavaa ystävänpäivää myös sinne suuntaan! Lunta tuli ennätysmäärä ja on kyllä riemastuttanut meitä kovasti.

Hei Mari ja kiitos samoin ystävänpäivätervehdykset sinne suuntaan! Joo, eipä taitais tulla mitään, jos Suomessa vois jäädä kotiin joka lumisateella. Eihän sitä "pääsis" töihin koskaan.

Täällä meidän suunnassa kun lumiset päivät voi yleensä laskea yhden käden sormilla (tosin tänä talvena tarvitaan jo kaksi kättä), niin tilanne on vähän erilainen.

Ja oikeasti, on se jo hiukan turvallisuuskysymyskin, kun täällä ei ole käytössä talvirenkaita eivätkä paikalliset aina oikein hahmota, miten lumikeleillä ajetaan.