2010-02-03

HRC & NHL ???

Viikonloppumme oli varsin tavanomainen, mutta sunnuntaille mieheni oli varannut meille liput NHL-pelistä. Ajattelimme käydä samalla suuntaa ollessamme myös vastikään avatussa, uudessa Hard Rock Cafessa.

Our weekend was just usual, but for Sunday my husband had bought us NHL-tickets. We also thought to go see the new Hard Rock Cafe restaurant that had opened while back and happened to be in the same neighborhood.Hienolta näytti uusi HRC, mutta mieheni ei pitänyt uudesta ilmeestä. Ei kuulema ollut enää tarpeeksi rock-n-roll henkinen. Minä sen sijaan pidin modernimmasta ilmeestä tosi paljon.

The new HRC looked nice, but my husband complained that this place doesn't have so called rock-n-roll atmosphere. I myself really enjoyed the more modern touch.


Love All, Serve All.


Menu oli varsin burger-painotteinen, joten jaoimme miehen kanssa nachos-alkupalan. Ja pöydälle ilmestyi heti minikatalogi.

The menu was filled with burgers, so we shared nachos starter with my husband. And of course the was also this mini catalogue at the table.


Ihan hieno paikka minusta.

Cool looking place, would go again.


Jääkiekkopeliä odottavalle jälkikasvulle tarjoiltiin tällainen jälkiruoka. Järkyttävä annos, mutta onneksi meitä oli kolme sitä jakamassa.

And our ice-hockey fan was served with this giant sized dessert. It really was huge, but there was three of us to share it, so it wasn't too much.


Ja sitten olimmekin jo kohta itse pelissä. Tunnustan heti, etten ole koskaan ollut kovin innokas penkkiurheilija, enkä ole juuri mitään lajeja innostunut seuraamaan, mutta jääkiekko on kyllä poikkeus! Jääkiekkopeleistä sentään tajuaakin jotain (blondi kun olen), sen sijaan amerikkalainen jalkapallo ja jopa pesis on mulle joskus täyttä hepreaa.

And soon we were at the game. I have to admit that I am not a very big sports fan and don't really watch any sports, except ice-hockey. Ice-hockey games are easy to follow and you can understand the idea (being a blonde that I am), whereas I don't know anything about american football or even baseball.


Joukkueen maskotti? tervehti meitä American Airlines-keskuksen pihalla ja itse halli oli suht täynnä.

The team mascot? treated us outside the AA-center and the Center was quite full of people.


Väliajalla katsojat osallistuivat erilaisiin kisoihin, joista tämä oli aika vinkeä. Isä ja pojat kilpaavat toisiaan vastaan. Isä voitti ;-)

Between the rounds the viewers took part in different kind of games, and this was kinda funny. Father and sons competing against each other. Dad won ;-)


Ja tässä meidän oma lätkäfani. Joka jaksoi hienosti ekan erän, mutta toisen ja kolmannen erän kohdalla alkoi jo kuulumaan jotain tämänsuuntaista: Daddy, let's go home! I'm sooooo tired!

And here is our own ice-hockey fan. Who was very cheery during the first round, but during the second and especially the third one got a little tired and we were hearing a lot of this: Daddy, let's go home! I'm soooo tired!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo jälkiruoka vei kaiken huomioni, vaikka olen innokas penkkiurheilijakin. :)

Teija kirjoitti...

Olipa teillä kiva reissu :) Pelasko ees yhtää suomalaista? Yhtään en nhl-kiekkoa seuraa, enkä oikeen muutakaan penkkiurheilua. No hiihtoa ehkä :)

Tuli tuosta mieleen, että puhutteko siellä perheen kesken kuitenkin suomea, vaiko lipsahtaako välillä englannin puolelle?

No hieno on sisutus ravintolassa! Kieltämättä ei enää niin "rock"!

Mari kirjoitti...

Kylläpäs te ootte taas päässy kivaan paikkaan:) Ja niin herkullinen jälkkäri, Nam;) Kiitti muuten ihanista kommenteista mitä aina jaksat mulle laitella;)

Sari kirjoitti...

No höh. Taas kirjoitin tänne pitkän pätkän ja hyväksyin, vaan eipä sitä täällä näy. Käykö tätä muille?

Mutta siis, Lasse, toi jädeannos oli kyllä järkyn suuri ja ihan mielettömän hyvää, sillä jäätelön alta paljastui suklaista brownie-kakkua. Peli vei kuiteskin lopulta voiton jälkkäristä, vaikka meidän kotijoukkueemme valitettavasti hävisikin.

Teija, oli oikein kiva päivä, mutta ei hirmu yleistä kuiteskaan tällainen HRC-NHL yhdistelmä. Ensinnäkin NHL pelit ovat aika kalliita koko perheen voimin katsella, mutta nyt mies sai tosi hyvät alennukset lippuihin ja vielä alakatsomosta, joten päätimme sitten mennä koko perheen voimin.

Meidän kotijoukkueessa pelaa yksi hyvinkin tunnettu pelaaja ja sitten ainakin yksi nuorempi nimi näkyi joukkueen vuosikirjassa. Vastustajajoukkueessakin näkyi ainakin yksi suomalaisnimi pelipaidassa. Joten kyllä suomipoikia on paljon NHL:n riveissä.

Meillä pyritään puhumaan kotona suomea, mutta välillä sitten lipsahtelee englannin puolelle. Tyttären kavereista suurin osa on englanninkielisiä ja kun neiti istuu koulussakin seitsemän tuntia päivässä, niin onhan se englanti hiukan vahvempi kieli hänellä kuin suomi.

Monet perheet puhuvat kotona ainoastaan suomea ja joissain perheissä kolmantena kielenä saattaa esiintyä vielä ruotsi, joten onhan tämä hiukan haasteellista.

Olisihan se kuitenkin hienoa, jos suomen kielen taitokin säilyisi, meidän kielemme kun on kuiteskin niin harvinainen ja kaunis.

Mutta helppoa se ei ole, valitettavasti!

Moi Mari ja kiva, kun tulit pistäytymään. Minä kyllä käyn blogissasi aina kurkkaamassa, jos vain uuden postauksen siellä näen. Ja kiva, että jaksat edelleen blogia päivittää, vaikka sulla onkin elämä nykyään aika kiireistä.

suklaamarenki kirjoitti...

Aivan hervoton jäätelöannos :D
Olis kyllä jo hiljentänyt minutkin :) Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!

CosyCottage kirjoitti...

Hei! Olen löytänyt blogisi ihan tässä äskettäin ja vaikuttaa oikein mukavalle! Tätähän voisi vaikka miehenikin innostua lukemaan, kun täällä on juttua lätkästäkin ; ) (muuten ei kyllä ymmmärrä yhtään tätä blogimaailmaa, heh!) Olit muuten löytänyt aivan ihanat saappaat....

Susanne kirjoitti...

Teillä oli kiva päivä!
Minustakin tuo HRC näyttää oikein upealle ja jälkiruoka-annos on tosi iso ja herkullisen näköinen.

Sari kirjoitti...

Hei Suklaamarenki, se oli iso ja makia! Ja himo brownieseihin iski jälleen. Mieskin sanoi, että haluaa syntymäpäivänään samanlaisen virityksen, minun ja tyttären toteuttamana. Mitähän siitä lie tulee... :-)

Hei Cozy Cottage ja kiitos kommentistasi. Ja kiva tosiaan nähdä täällä uusia nimiä. Minä tulenkin heti kurkkaamaan, mitä sinun nimimerkkisi takaa paljastuu ;-)

Lätkäjuttuja ei taida kuiteskaan kovin usein tulla ja tämäkin nyt lähinnä sen vuoksi, kun tiedän, että isovanhemmat täällä blogissa usein kurkkivat kuulumisia.

Ei ne nuo miehet taida oikein näistä blogeista perustaa.

Hei Susanne, oli kiva ja kiireinen sunnuntai. Minä kyllä tykästyin HRC:n raikkaampaan ilmeeseen, mutta tiedäthän sinä nuo miehet. Tuo jälkiruoka-annos on syntisen näköinen ja kokoinen. Saa nähdä, innostunko tekemään samanlaisen miehen syntymäpäiväksi, kovasti sellaista toivoi, brownieseilla "maustettuna".

lumiomena kirjoitti...

Hard Rock Cafessa näyttää mielestäni hienolta! Aika upea tuo kehyksiin laitettu kitara - oliko se siellä ihan vain rekvisiitan vuoksi vai onko kitara kuulunut jollekin muusikolle? Jääkiekosta en itse välitä, mutta voisin hyvin kuvitella NHL-pelin seuraamisen olevan upea elämys :)

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. Niin minustakin, paljon raikkaampi kokonaisuus noin modernilla tyylillä toteutettuna. Tuo pehmokitara on ZZ Topin hepun, nimeä en saa päähäni. ZZ Top on teksasilainen bändi, joten ei siis ihme, että kitara oli tässä Dallasin HRC-ravintolassa.

NHL-peleissä on aina hyvä tunnelma, vaikkei niin lätkästä välittäisikään! Mutta se meteli on kyllä välillä aika korviahuumaava.

Paivi kirjoitti...

No onpas HRC muuttunut, eihän tuo näytä ollenkaan "itseltään" enää. Oliko Jorma Kaukosen kitara vielä tallella? :)

Krista kirjoitti...

No todellakin tapahtumarikas! ja kaunis tämä ruokapaikka. Tummaa puuta paljon.

-T kirjoitti...

Suloinen lätkäfani siellä :) Herkullinen toden totta tuo jälkkäri, nam!!
Joskus olen ollut lätkämatsissa myös, mutta paaaljon pienemmässä mittakaavassa täällä kotosuomessa :)
Mukavaa viikonloppua!!

Sisustus Satiini kirjoitti...

Voi mikä herkkuannos!!! Vesi on jo kielellä :P

Haaveena itselläkin päästä NHL-peliä joskus seuraamaan... tämä on ollut jo vuosikaudet to do -listalla ehdottomasti.

Sari kirjoitti...

Moi Päivi, sekä paikka että itse sijaintikin on muuttunut paljon. Ei muuten ottanut silmään Kaukosen kitara... Mihin lie joutunut?

Hei Krista, oli kiva päivä ja ravintolan uusi ilme kyllä ihastutti minua. Tumma puu kävi tuohon tilaan kivasti ja minä ihastuin myös valaisimiin ja verhoihin.

Hei T ja kiitos kommentistasi. On aina mukava nähdä täällä ihan uusiakin nimiä kommentoimassa ;-)

Meidän lätkäfanilla piti olla pelipaitakin päällä, vaaleanpunaisessa värissäkin tottakai ;-) Minusta olisi itse asiassa tosi kiva päästä katsomaan lätkää Suomessa. Vanhana Jyvässeutulaisena Jypin peliä olisi kiva seurata, mutta joskus olisi kiva päästä vaikka pääkaupunkiseudulle katsomaan Jokereiden peliä.

Hei Sisustussatiini! Ihanaa nähdä täällä kommenttia entisen kotikaupungin putiikinpitäjältä. Tuo jääteloannos oli kyllä herkku, mutta taatusti kaloripommi brownies yllärinsä vuoksi.

NHL-peli on aina elämys, joka tuo iloa niin pienille kuin meille isommillekin katsojille. Mutta se meteli, se on tosiaan välillä aivan huikea, joten siihen on syytä varautua ;-)