2010-01-30

Ystävänpäiväkin lähestyy - Valentine's Day is almost here

Niin tosiaan, 14.2. on jo aika lähellä.

Me emme tosin juhlista ystävänpäivää amerikkalaiseen tapaan, suklaakonvehdein ja ruusuin. En odota mieheltäni ystävänpäivänä mitään extraa, paremminkin päinvastoin, sillä miehelläni on syntymäpäivä 12.2., joten ystävänpäivä osuu siinä mielessä mukavaan saumaan ja ystävänpäivän aikoihin muistamme siis pääasiassa isää.

Juuri suunnittelimme jotain ohjelmaa perjantaille osuvalle synttäripäivälle ja minä tietty leffahöperönä hoksasin, että hei, 12.2. tulisi ensi-iltaan tämä. Mies ei hyppinyt riemusta kattoon, mutta ei kuitenkaan myöskään täysin tyrmännyt ideaani, eli ehkä menemme sen katsomaan.

Yes, the date 2/14 is getting closer.

Have to tell you though that we don't celebrate the Valentine's the American, but finnish way. I do not expect my husband to buy me roses or chocolates. Actually we do something for daddy. My husband's birthday is on the 12th, so usually we want to remember dad rather than wait for something special for us girls.

Yesterday we thought about some ideas that we could do on the 12th, which happens to be Friday and being a movie freak that I am, I suggested we would go see this. Well, my husband wasn't actually jumping to the roof about this idea, but wasn't against it either, so maybe we'll go and see it.

Tulevan Valentine's Dayn kunniaksi laitoin kuitenkin pientä koristusta kotiimme aiheeeseen liittyen. Tämä tosin on se yksi ja ainoa Valentine's Dayn koristeemme ja sekin itse asiassa alunperin tyttärelle ostettu xoxo-tyyny.

Tuolta tyynyvuoren takaa pilkistävän sängynpäädyn löysin jokunen vuosi sitten käytettynä ja monasti olen suunnitellut maalaavani sen valkoisella. Mutta toisaalta tuo kivaa kontrastia, kun on tummasävyinen, vaaleaa seinää vasten.

But since the magic day is coming closer I put this little xoxo-pillow to remind us of that day. This is actually the one and only Valentine's Day deco item we have. And I actually bought this for my daughter, but for some reason it has found it's place here now.

The head board peaking behind all the pillows is used and I bought it couple of years ago. I have planned to paint the board white, but I think it actually adds some contrast being the color it is.


Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille. Minä taidankin kohta siirtyä television äärelle katsomaan Blockbusterista vuokraamaani elokuvaa Whip It. Vuokraamon violettipäinen poika sanoi, että leffa oli tosi hyvä. Jaahas, kohtahan se nähdään!

Katsoin muuten eilen leffan Fame ja voi eiih, se oli ihan hirmuinen pettymys! Että osaa joskus ottaa päähän pettyä pahankertaisesti elokuvaa katsellessaan. Tuli pitkästä aikaa sellainen tunne, et hei, pikakelataan tää!

Have a nice rest of the weekend everyone. I think I will soon drag myself to the family room and start watching a Drew Barrymore film I just rented yesterday from Blockbuster. It is called Whip It and the purple haired guy at the Blockbuster told me that it is good! So let's see if he was right!

By the way, yesterday I watched the movie Fame yesterday and oh nooo, it was such a disappointment! Oh boy it feels bad when you realize that the movie you are watching is a total disappointment and when you start thinking that what if we just fastforward the whole thing!




14 kommenttia:

yaelian kirjoitti...

Tuon leffan haluaisin nähdä, etenkin ohjaajan ja hyvien näyttelijöiden vuoksi.
Ihania sisustusjuttuja sulla taas täällä.Hyvää sunnuntaita Sari!

Mia kirjoitti...

Kaunis sänky teillä, ihanan romanttinen!! Sängynpääty tosiaan tuo sitä kivaa kontrastia muuten niin vaaleaan makuuhuoneeseen... Se on kaunis!!

Sari kirjoitti...

Moi Yaelian. Sama täällä, Valentine's Day vaikuttaa ihan hauskalta leffalta ja täällä markkinoidaan tuota elokuvaa muuten tosi vahvasti myös sillä, että on Pretty Womanin ohjaajan uusin tekele. Mutta minä olen niin höppänä, että jo pelkästään muutaman nimekkään staran takia lähtisin tätä katsomaan. Noiden nimien joukosta kun löytyy pari omaa suosikkiani.

Moi Mia ja kiitos. Minäkin pidän tuosta sängynpäädystä, mutta itse sängyssä on yksi pieni ongelma. Patja on minulle liian pehmeä ja olen viime aikoina kärsinyt aamuisin melkoisista selkäkivuista.

Niin minäkin olen itselleni perustellut, kun en ole tuota sängynpäätyä maalannut. Se tuo mielestäni kivaa kontrastia ja pysyä tuollaisenaan.

nanna kirjoitti...

Heippa!

Kyselit blogissani I Love you, blogs & coffee taulua.

Se on posteri ja siis Etsy-löytö. Olen itse sen vain laittanut Ikean peruskehykseen.

Sen voi tilata
http://www.madebygirl.com/
(siellä on myös kaikkea muuta ihanaa!)

Sari kirjoitti...

Hei Nanna ja kiitos linkkivinkistä. Menenkin heti kurkkaamaan!

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Suloinen tyyny ja ihanat on myös kaikki ruusukuvioiset tyynyt taustalla.
Ymmärrän ettet voinut jättää noita aiemman postauksen TÄYDELLISIÄ saapaita kauppaan. En mäkään olisi jättänyt, ainakaan ilman itkua! ;)

Sari kirjoitti...

Hei Sari ja kiitos. Tuo tyyny on tosiaan ostettu tyttären huoneeseen, mutta äiti ketale anasti sen omaan käyttöönsä ;-) Vaan eipä tuo pikkuneiti ole ollut moksiskaan asiasta. Onpa noita tyynyjä tytönkin huoneessa ihan riittävästi.

Noi saappaat oli kyllä pahat ja mulla olis kait saattanut itku pirahtaa, jos oisin ne sinne kauppaan jättänyt... ;-) Kyllä kenkäfriikin elämä on välillä aikas mielenkiintoista...

Päivi kirjoitti...

Hei!

Kävimme katsomassa vasta mieheni kanssa elokuva Pientä säätöä. Oli ihan
hyvä elokuva ja siinä mainostettiin alussa tuota mainitsemaasi elokuvaa.
Vaikutti ihan hyvältä ja ajattelin että sitä voisi käydä katsomassa! Ihastuttava sängynpääty!

Sari kirjoitti...

Hei Päivi ja kiitos kommentistasi. Pientä säätöä oli ihan hauska leffa ja kukapa ei tykkäisi Meryl Streepistä ;-) Minä kun olen hiukan leffariippuvaista sorttia, niin tämä Valentine's Daykin löytyy jo omalta katsottavien listalta.

Ja kiitos, sängynpääty on meistäkin kiva, vaikka onkin jo hiukan kuluneen näköinen. Mutta saapi olla sellaisenaan. En taida edes tarttua maalipensseliin tällä kertaa.

suklaamarenki kirjoitti...

Hauska tyyny :) Sängynpääty on mielestäni kaunis tummana. Tuo mukavaa kontrastia :) Aivan ihanat saappaat edellisessä postauksessa!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

voi valentine´s day on varmaan aivan ihana tai ainakin mainosten perusteella ja upean tähtikaartin!!!Haluan ehdottomasti nähdä!

Ekaa kertaa täällä ja ihanalta näyttää!

Hyvää alkavaa viikkoa!
Anu

Sari kirjoitti...

Moi Suklaamarenki ja kiitos. Tyyny on tosiaan tyttären, mutta menee kyllä romantikko-äidinkin sängyllä, isistä en osaa mennä sanomaan... ;-) Joo, niin mäkin päädyin ajattelemaan, et näin on paras. Noi kengät oli kyllä aika pahat, huh, mutta ne nyt on jo pysyy. Mukavaa viikon alkua sulle Suklamaarenki!

Hei Anu ja kiva, kun tulit tänne piipahtamaan! Sama juttu täällä, Valentine's Day pitää mennä katsomaan. Miehen kanssa tai ilman, jos ilman, niin en ehkä kehtaa kuiteskaan miehen synttäripäivänä, mutta taatusti tuona viikonloppuna kuiteskin ;-) Mukavaa viikon alkua myös sinulle!

Sabuska kirjoitti...

Ihana sängynpääty kertkaikkiaan!
Itsellä olisi juurikin tuollainen musta hakusessa! Musta tuo kivasti kontrastia vaaleuteen ja meillä näköjään lisääntyy mustan osuus kun varkain sisustuksessa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hi, the whole thing is going fine here and ofcourse every one
is sharing data, that's really good, keep up writing.

Also visit my page: new cellulite treatment