2010-01-28

Heräteostoksilla? - Impulse shopping?

Välillä sitä sortuu, heräteostoksiin. Ja etenkin sateisella harmaalla säällä jalat pakenevat kohti vaatekauppoja.

Sometimes you just do it, you impulse shop. And especially when the weather is gray your feet tend to drag you towards all those inviting Clothing Stores.

Yleensä vältyn pahemmilta lovilta, mutta nyt on käynyt pari kertaa hassusti Anthropologiessa käydessäni. Joku aika sitten matkaan lähti tämä kivantuntuinen harmaa pusero. Hinta kohtuuluokkaa ja ihana päällä. Tämä on ja pysyy!

Usually I don't splurge so much, but now I have had some trouble, especially when visiting Anthropologie-store. A little while ago I just had to have this gray shirt. The price was reasonable and so comfy to wear. This stays!

Mutta tämä onnettomuus kohtasi minua eilen. Päätin mennä vain silmäilemään, mitä uutta kivaa Anthrossa mahtaisi olla ja sitten se tapahtui. Oi joi, silmiini osuivat nämä saappaat. Juuri minun koossani -50% alessa ja ainoat kappaleet koko liikkeessä. Toinen oi joi! Hinta oli alennuksenkin jälkeen suorastaan järkky, mutta en yksinkertaisesti voinut jättää näitä sinne hyllylle.

But this accident happened to me yesterday. I decided to go to Anthro just to see what new stuff they had in there and oh no! Then I saw these boots. Just my size and -50% off the regular price. And the only pair in the store in my size. Another oh no! The price after the discount was still dizzying me, but I just couldn't leave the store without these.

Heräteostos pahimmasta päästä, minulla kun ei ole oikeastaan juuri nyt edes tarvetta tällaisille saappaille. Mutta hei, eivätkö olekin kauniit? Ja nahkaa ja ihania yksityiskohtia? Eli joo, tuolla ne vielä ovat, saappaat laatikkossaan odottamassa. Nähtäväksi jää, saavatko jäädä vai saavatko lähteä.

Impulse shopping at it's worst, since I don't really even need a pair of new boots. But hey, aren't they just adorable? And they are genuine leather and full of beautiful detailing? So yes, there they still are, those boots in their box waiting. We'll see if they will stay or if they will go.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa taas tehnyt hyviä löytöjä. Meidän piti eilen mennä katselemaan niitä uusia huonekaluja, mutta sorruimmekin kenkäostoksille ja tietenkin käsilaukkuja piti katsella. Roikotinkin yhtä mukanani, mutta ennenkuin menimme kassalle, niin kiikutin äkkiä takaisin. Kun en raskinut ostaa! Meillä on kyllä pahasti jäänyt "päälle" tämä nuukailu, mutta jospa sitä tässä kevään tullessa saisi uutta innostusta silläkin saralla :).
Kun ensinnäkin tulisi se kevät ja päästäisi näistä kylmemmistä keleistä.

T. R

Sari kirjoitti...

Juu, tulihan niitä (taas) tehtyä. Ahaa, siis huonekalun metsästys on käynnistymäisillään. Vinkkaa, jos haluat mut mukaasi. Mieluusti lähden katselemaan huonekaluja kanssasi.

Vai jäi käsilaukku ostamati. No johan. Mitäs tämä tällainen peli nyt oikein on? Ei vaan, hyvä hyvä, kun nuukuus iskee. Samaa rataa olen minäkin koettanut noudattaa, mutta eilen lipsahti oikein kunnolla ;-)

Soitellaanpa vaikka ensi viikosta, jos lähdettäisiin kaupungille. Vaikka niitä sohvia katselemaan!

Tiina kirjoitti...

Kivan näkönen pusero ja nuo kengät on Upeet ;)

Marja kirjoitti...

Ihania heräteostoksia!! Nuo kengät..... siis a i v a n ihanat!! Koin rakkautta ensi silmäyksellä. Jos siis päätät, että saavat lähteä, mä haluan ostaa nuo! Riippuen toki niiden koosta :) Tosi kauniit.

HIIRIEMO kirjoitti...

Tuo paperikassikin näyttää kuvassasi niin kauniilta... Hyvät alethan sinä sait, joten ole tyytyväinen vain ja laita kengät kovaan käyttöön...

Tania kirjoitti...

Pusero on kaunis ja kengät täynnä upeita yksityiskohtia!

Tuttua tuo vain silmäilemään meneminen; minäkin välillä oikaisen kauppojen kautta ja usein silmiini osuus jokin hyödyke, jota en aamulla vielä tiennyt tarvitsevanikaan :-).

t. Tania

Tuija kirjoitti...

Jätä vaan bootsit komeroon, ovat ihanat ja katuisit, jos veisit takaisin kauppaan. Mitä siitä, ettet tarvitse uusia saappaita? Saahan noita vaihtoehtoja olla :)

Anu kirjoitti...

Ihanat saappaat, siis ihanat! Ja myös pusero.

Kirjailijatar kirjoitti...

Aivan käsittämättömän ihanat ihanat saappaat!! Minä olen yleensä kauhea ronkeli kenkien suhteen, en tykkää oikein mistään, mutta nuo on taivalliset!

Hanna kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt! Shoppailu on joskus erittäin hyvää terapiaa :)

Susa kirjoitti...

Tosi ihanat saappaat!
Loytyiskohan ne taalta viela...Anthro on mun lempikauppa.

Mari kirjoitti...

Ihanat saappaat <3 Olin ennen kenkäfriikki mutta kun tuo jalka alkoi oikuttelemaan en oikeastaan ole ostanut enää kenkiä kuin yhdet "järkevät"... Ja lisäksi tuntuu että ei ole aikaa shoppailla!? Pitäisi kyllä käydä, viimeiset uudet kengät (?) on Ainot jotka sain joulupukilta ;DD

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sari kirjoitti...

Kiitos kaikille teille kommenteitanne. Arvasin, että täältä saan kannustusta heräteostokseni pitämiselle ;-)

Ei vaan, hyvin varovaisen tiedustelun jälkeen (mieheni nimittäin saakutti sattui näkemään kengät ja niiden hintalapun erityisesti) mieheni hyväksyvä katse ja kommentti sai pitämään nämä saapikkaat itselläni.

Ja uskallan arvata, että näistä tulee omat lempparini.

Susalle vielä, hyvinkin saattaa löytyä vielä Anthrosta, näitä oli kyllä muissa kokoluokissa vielä tarjolla, mutta tätä omaani oli vain yksi pari jäljellä. Ja arvaan, että kävisivät sullekin aivan ihanasti!

Mutta juu, nyt pitää hiukan hillitä shoppailemista tämän ostoksen jälkeen. Yleensä kun olen enempi sellaista naislaatua, joka ostaa kaikki aina vähintään -70% alesta ja niin, sieltä garage saleista.

Marja kirjoitti...

Huoh, minä kyllä ihastuin noihin saappaisiin ihan täysin - oon jo etsinyt eBaynkin läpi mutta eihän tuollaisia mistään löydy. Yleensä makuni on yksinkertaisista yksinkertaisin - ei mitään turhaa rimpsua eikä hörhelöä minulle. Mutta nuo saappaat vei silti sydämeni - ne on jotenkin niin erilaiset vinoine nyörityksineen :) Leppoisaa viikonloppua sinne suunnalle!

Sari kirjoitti...

Moi Marja, mä kyllä pistin jo kommenttisi korvan taakse siltä varaa, etten sattuisi pitämään kenkiä itselläni.

Noita kenkiä oli viime viikolla vielä muutamissa kokoluokissa jäljellä. Kokoa 6, 6,5 ja 7,5 oli ainakin muistaakseni jäljellä. Nämä ovat tosin aika pieniä kenkäkokoja, 7,5 vastaa kokoa 37-38. Osuuko tuo 7,5 koko ehkä sinun kengänkokoosi? Omat kenkäni ovat kokoa 8,5 ja vastaavat kokoa 38-39, mutta niitä ei ollut kuin tuo yksi pari jäljellä. En sitten tiedä, olisiko muissa Anthron liikkeissä ollut vielä tuotakin kokoa.

Katsoitko muuten Anhtropologien webbisivuilta?

tiina kirjoitti...

Anthropologie löydöt on myös mun heikkous. Kaikkea kaunista, ja itse kaupat ovat inspiraation aarreaittoja itsessään! Ihanaa helmikuuta!

Paivi kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt ja yhdyn muiden mielipiteeseen, että saappaat ovat hienot! Minä puolestani olen kulkenut kaupungilla silmälaput silmillä ja välttänyt kaikkia alennusmyyntejä - meidän Vegasin matkaan on enää vajaa kuukausi ja sitten *siellä* shoppaillaan! Onneksi sieltä Teksasista tuli ostettua jo se uusi iso matkalaukku... ;-)

Jutta kirjoitti...

Aivan UPEAT saappaat! Hyvä että ostit ;) Minulla on pieni saapaskateus tällä hetkellä. Etsin monta talvea hyviä nahkasaappaita. Se on todella vaikeaa, koska minulla on niin tikut sääret, että varret ovat aina liian leveitä. No viime syksynä löysin viimein täydelliset. Mutta en sitten ehtinyt pitää niitä kuin pari kertaa, kun Mansikki söi ne. En ole sen jälkeen edes jaksanut katsella uusia... Ehkä ensi talvena sitten...