2010-01-28

Sataa, sataa ropisee - It's Raining, It's Pouring

Tämä viikko on vierähtänyt ohitse sen ihmeempiä puuhastelematta. Ja tänään heräsimme sateeseen ja itselläkin olo on selvästi hiukan harmaa ja nuutunut. Sateisen päivän piristeeksi kaivoin tiedostojen kätköistä nämä keväiset kukkakuvat, jotka tuovat vähän piristystä harmauteen.

Our week has been very usual and eventless this time. Today we woke up to a rainy weather and rain always makes me feel grayish and tired. To cheer myself up on this rainy day I found these pink flower photos from my old files, hoping that they'll bring a little bit of light to my day.

Minuun on muuten vihdoinkin iskenyt pieni jumppakärpänen. Maanantaina kävin pienen naisporukan kanssa lenkillä, tiistaina kävin pelaamassa sulkapalloa sekä salilla ja tänään taidan kipaista myöskin salille, sillä aamulenkille ei oikein viitsi sateessa mennä.

I have finally been bitten by gym bug. On Monday I went for a long walk with couple of other ladies, on Tuesday I played Badmington and spent some time at the gym and today I think I will go to the gym as well, since I don't feel like walking in this weather.

Kevättä kohden kuitenkin mennään, sateesta ja harmaudesta huolimatta. Huomiseksi ovat muuten luvanneet tänne Teksasiin arktista myrskyä. Mitähän lie se taas tarkoittaa? Se nähdään viimeistään huomenna. Ettei vaan taas satelisi lunta...

But we are going towards Spring anyways, dispite the rain and the grayness. The forecast for tomorrow promises(?) arctic storm in our area. I wonder what that means? Well, we'll see tomorrow, I guess. I wonder if it's going to snow again...

Mukavaa torstaita sinulle!

Have a nice Thursday!6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Eka ajattelin että joko teillä liljat kukkii :) Meillä on nyt pakkasta -22 ja sairaan kova tuuli! Ihan järkyn kylmää...

Sari kirjoitti...

Hei Mari, ei kuki liljat vielä. Olen ottanut nämä kuvat joskus syksyllä, kun innostuin hankkimaan tuollaisen vaaleanpunaisen kimpun kotiimme. Kyllä kukat piristäisivät nyttenkin, kun vettä ropisee ja on ankean harmaata.

Huh, jopa on kylmää siellä Suomessa! Huih! Meilläkin saattaa huomenna painua mittari pakkaslukemille, kun uhkailevat talvikelillä uutisissa.

sariw kirjoitti...

Oih, miten ihanat kuvat !!! Todellakin tuli heti keväinen fiilis niistä....
Tuo arktinen myrsky kuulostaa kyllä aika hurjalta...

Sari kirjoitti...

Moi sariw. Ja kiitos, keväistä ilmettä kaivataan nyt tänne harmauteen, sillä kaivoin nämä esille! Arktinen myrsky voi luvata mitä tahansa, huomenna sitten nähdään, mikä on totuus ;-)

Tuija kirjoitti...

No, saitteko arktisen myrskyn? Meillä tätä arktista riittää, kun aina vaan jaksaa olla kovat pakkaset ja siihen päälle on laittanut vielä mukavan "freesin" tuulen. Kali, kali ;)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija, ei tullut onneksi niin pahaa myrskyä kuin ennustettiin. Lunta satoi eilen hiukan ja tänään on pakkasta muutamia asteita. Eli ei ihan hirmuista myrskyä, mutta kylmää on täälläkin.

Toivottavasti toi kylmyys jo kohta laantuisi siellä Suomessa. Huih!