2009-12-01

Joulua ilmassa - Christmas in the Air

Joulukuusikin on koristanut kotiamme reilun viikon verran. Ja se antaakin ihan oman lisänsä olohuoneen tunnelmaan. Illalla on kiva laittaa kuuseen ja ikkunakransseihin valot ja tunnelmoida ja fiilistellä joulua jo ihan kunnolla.

We have had our Christmas tree in our home for about a week already. And it brings it's own flavour to our family room. During the evenings it's nice to lit all the lights in the tree and in those whreaths on the window.

Pikkuneitimmekin tykkää istuskella kuusen vierellä ja tiirailla kuusenkoristeita ja valoja.

Our little one loves to sit next to the Christmas tree, looking at all the different ornaments and all the lights.


Pentikistä vuosia sitten ostetut tontutkin ovat joulun alla olohuoneessa. Vaihtelevat paikkaansa kyllä tämän tästä, mutta tänään halusivat istua kuusen vierellä hekin.

Those two elfs in the photo are from Finland and they like to spend time next to the Christmas tree too. Today they wanted to sit on the sofa, who knows where they will be tomorrow?

Tämän hauskan piparkakkutalokoristeen sain viime perjantain Black Friday salesta, ilmaiseksi. Piti vain olla jonossa ennen kello seitsemää aamulla (osa kaupoistahan aukesi perjantaina jo klo 24:00 yöllä, sillä musta perjantai on täällä se kaikkein hulluin shoppailupäivä koko vuodessa), erään kaupan pihassa ja sata ensimmäistä saivat sitten tällaisen. No tottahan sitä piti sitten itsekin olla seiskalta jonottamassa ja sain kuin sainkin oman piparitaloni!

I got this funny looking ginger bread house ornament from a Black Friday sale last week, for free actually. I just had to be lined up with other customers before 7 am to get this, since the first 100 customers got this for free. And of course I decided to go there and yes, I got mine!

------------------------------------

Ja pieni muistutus taas. Kotilieden joulublogiini on taas ilmestynyt uusi postaus, jossa aiheena tällä kertaa jo mitkäs muut kuin joulupöydän herkut! Käy kurkkaamassa!

13 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Ihanan raikkaita tunnelmakuvia!

Mukavaa joulukuun alkua.
P.S.Muistakaa olla kilttejä, tontut kurkii jo!

suklaamarenki kirjoitti...

Aivan ihanaa, että siellä voidaan jo ihastella joulukuusta. Sen tavan soisin kyllä siirtyvän tännekkin :) Ei ollut turha jonotus, suloinen piparkakkutalo.
Kyllä saa linkittää :)

Teija kirjoitti...

Ooh, teillä on jo niin jouluista!

Yaelian kirjoitti...

Ihanan raikkaan jouluisen näköistä teillä! Ja hattua nostelen että jaksoit siellä kaupan jonossa odotella,minä USAssa asuessani jätin Black Fridayn suosiolla väliin. Mutta ihastuttava tuo piparitalo ja varmaankin kannatti sen takia odotella...

Lisay kirjoitti...

Onko se yleista USA:ssa,etta kuusi tuodaan sisaan jo nain aikaisin?
Minun lapsuudessa se koristeltiin vasta aatonaattona tai aattona.Ehka siksi,etta meilla lapsilla menisi aika nopeammin kuusta koristellen,kun ei millaan tahtonut malttaa odottaa iltaa....

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan nakoista teilla!

e-a

PS. Loytyisikohan TJ Maxxista Fazerin konvehteja? Taalta Englannista niita loytyy TK Maxxista. (Liittyen tuohon Kotilieden juttuun.)

sanna kirjoitti...

Ihania jouluisia kuvia! Teillä on kaunis olohuone, kivat värit. :) Hyvää joulukuun alkua!

lumiomena kirjoitti...

Niin kaunista, että pistää huokailemaan! Teillä on muutenkin todella harmonisen näköinen koti, aivan ihana.
Hyvää joulukuun alkua! Muuten, millaisia joulu/adventtikalentereita siellä päin maailmaa on?

LillaFlisan kirjoitti...

What a beautiful christmas tree!

It looks like a Walt Disney tree.

I just can't wait until we have ours. Unfortunally we buy the tre just a few days before chrismas( that's the way my husband wants it :-( ) Så I have to wait a looooooooong time!
Luckly I can enjoy yours.

Hugs

Flisan

Sari kirjoitti...

Moi Tilu ja mukavaa alkanutta joulukuuta myös sinulle. Ja niinpä, joulutontut kurkkivat. Tästä ollaankin viime päivinä käyty keskustelua perheen pienimmän kanssa. Ja kummasti eilenkin neiti siivosi huonettaan ja oli apuna kaiken aikaa. hih hih...

Moi Suklaamarenki. Kuusi tulee kotiimme jo varhain, ja tämä on tosiaan tapana täällä Yhdysvalloissa. Kiitospäivä-viikolla kodit koristuvat jouluun.

Kiva juttu, linkitän sinut luultavimmin ensi viikolla, joululahjajutuista kirjoitellessani.

Moi Teija, juu, ajoissa ollaan ;-)

Yaelian, no joo, kello seitsemän on musta vielä ihan inhimillinen kellon aika. Puoliltaöin vetelin kyllä autuaasti hirsiä, enkä juuri Black Fridayta ajatellut.

Moi Lisay. Ei meillä kuusi Suomessa näin varhain kotiin ilmestynyt, mutta täällä Jenkkilässä kuusi tuodaan kotiin jo marraskuun lopulla ja tämän tavan olemme nyt sitten itsekin ottaneet. En tiedä tulisiko Suomessa asuessa näin aikaisin kuusta kotiin kannettua. Mutta kun ei täällä oikein ulos astuessa joulu näy missään, niin ehkä sitten tällä tavalla saa enempi joulutunnelmaa aikaiseksi. Täällä siis on ihan yleistä, että kuusi tuodaan kotiin jo ennen joulukuuta.

Hei e-a. Haa, enpä ole katsonut. Joskus olen huomannut esim. Tom Thumbissa Geishaa tai muita pieniä konvehtirasioita, mutta TJ Maxxista en ole hoksannut edes katsella. Kiitos vinkistä!

Moi Sanna. Ja kiitos. Jouluista on jo kovasti, sillä olen kyllä aavistuksen hurahtanut tähän talven juhlaan ja haluan nauttia joulutunnelmasta mahdollisimman pitkään, vaikka voikin tuntua hassulta, että kuusikin on jo olohuoneessa, vaikka jouluun on vielä useampi viikko aikaa. Mutta sentään mennään jo joulukuussa, joten ei kai se haittaa... ;-0

Moi Lumiomena ja kiitos kauniista sanoistasi. Täällä kaupoista löytyy enemmän seinälle laitettavia kankaisia joulukalentereita, jossa on pienet taskut tai pussukat ja niitä suklaisia kalentereita ei ole juuri tarjolla kuin esim. World Marketissa tai eurooppalaisissa kaupoissa.

Hi Lilla Flisan and thank you for your comment. Oh my, Walt Disney tree. Well, I found this one from a garage sale for $10, so this is truly a compliment ;-)

I would probabaly do the exact same thing with the Christmas tree if we would live in Europe, but here in U.S. it's very common to dress up your house with Christmas decorations this early.

tiina kirjoitti...

Aivan ihastuttava joulutunnelma. Löysin tänään blogisi, ihana löytö. Tulen käymään pian uudestaan. Happy beginning of the holiday season!

Sari kirjoitti...

Hei Tiina ja kiitos kommentistasi. Ja tule ihmeessä uudestaan, minäkin taidan hilpaista katsomaan, löytyykö sinun tunnarisi takaa blogia ;-)

Miia kirjoitti...

Ompa teillä kaunis joulukuusi! :)