2009-12-01

Joulukuun 1.pvä - December the 1st

Aukeni ensimmäinen adventtikalenterin luukku.

Opened the first window in our advent calendar.

Meidän kalenterimme on tyypillinen amerikkalainen joulukalenteri, seinälle ripustettava, isokokoinen pehmo-lumiukko. Sen narusta roikkuu erilaisia pussukoita, josta tänään paljastui pikkuneidille luettavaa.

Our advent calendar is typical american style calendar, big and soft snowman, which you can hang on the wall. From the little yarn hangs all sorts of bags, this morning our little one got herself a new book.

Joulukalenterin pussukkaan tontut sujauttavat tänä vuonna mm. erilaisia garage sale löytöjä ja äiti onkin auttanut tonttuja hankkien kirppareilta kasan lasten kirjoja (hinnaltaan 10-25 centtiä kipale) ja joulukalenterimme onkin pitkälti kirjavoittoinen, sillä lukeminen on nyt meillä lempparipuuhaa... Yksi kirja kerrallaan alkaa vaatehuoneen kätköissä oleva kirjapino huveta...

One good idea is to put different kind of garage sale finds in this calendar and I have bought a big pile of children's books (10-25 cents each, so not very spendy way to create this calendar) and this year the elfs are filling the calendar with a lot of books, since someone in our household loves reading. One book at a time the huge pile starts to disappear...

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Heippa Sari!

Voi hitsi miten ihana joulukuusi teillä on! Niin kaunis. TUli heti himo laittaa omakin joulukuusi olkkariin;) Meille laitetaan kyllä vasta kolmen viikon päästä, nyyh!

Kiva tuo joulukalenterikin:) Tosi hyvä jos oot löytänyt edullisia yllätyksiä... Niihin ylläreihin kun saa aika kivasti rahaa palamaan;)

Ja toki saat linkittää sinne toiseen ihanaan blogiin mun oman:)

Hanna kirjoitti...

Ompa hauska tuo lumiukko kalenteri!
Ja kiitos hyvästä kirjavinkistä. Meillä joulusukka ammottaa tyhjyyttä, en ole sinne muistanut mitään ostaa. Tytöillä on onneksi suklaakalenteri, mutta olisihan se kiva että tonttukin jotain välillä toisi.

Nina kirjoitti...

Oikein mukavaa joulukuuta!:)

fräulein klein kirjoitti...

Your calendar looks like great!!!
Have a nice day, Yvonne

Teija kirjoitti...

Lumiukkokalenteri on sympaattinen! Kuulostaa mukavilta ylläreiltä. Kirjoja mäkin hamstraan lapselle ja koetan olla hankkimatta niin paljon sitä muuta roinaa. (Jota tulee pilvin pimein ovista ja ikkunoista muutenkin) Ja mikä parasta, että oot saanu hankittua kirjoja käytettynä!

Oikeen ihanaa keskiviikkoa sinne :)

Sari kirjoitti...

Hei Mari. Se etu muovikuusessa, että sitä voi pitää pidempään. Mutta oikeasti, ei sitä oikeaa kuusta voita mikään ja luulenpa, että jos asuisimme Suomessa, odottaisimme kuusen tuomista myös hiukan pidempään. Mutta maassa maan tavalla.

Kiva juttu, saatanpa linkittää sivusi jo ensi viikolla joululahjajutuista kirjoitellessani.

Hei Hanna, kirjat on ihan ykkösiä ja etenkin, jos satut löytämään vielä käytettynä (ja lapset eivät pistä pahakseen), niin se on edullinen tapa täyttää joulukalenteria. Suklaakalentereita ei täältä valitettavasti edes löydy.

Hei Nina ja kiitos samoin!

Hi Yvonne and thanks. Have a nice week!

Moi Teija, tuo lumiukkokalenteri on ollut meillä jo vuosia ja hiukan on nuhraantunut vuosien mittaan, mutta on se kuiteskin aika symppis kaveri.

Sama täällä, nyt on lelut muuttuneet kirjoiksi, sillä meilläkin niitä alkoi jo tursumaan ovista ja ikkunoista. Käytetyt kirjat on monasti ihan uuden veroisia ja säästö on aika hurja, kun ei tarvii kaupasta hankkia.

Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle!

Tuija kirjoitti...

Heips! Tosi kiva kalenteri. Mäkin olen alkanut suosia kirppareita kirjojen ostossa, tosin harvemmin kirjakaupastakaan ostan normaalihintaisen kirjan. Ja antikvariaateista haen lastenlehtiä, kuten Nalle Puhia ja Prinsessa-lehtiä. Ovat usein aivan uuden näköisiä.

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. Eiks olekin ihan vekkuli lumiukkeli! Sama täällä, suuri osa erityisesti lasten kirjoista tulee ostettua käytettynä.